Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz lecsokolbi #103333 üzenetére
én és a megérzéseim ...
np éjjelre még tettem NHL-t- Mindenki hazudik! -
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #103398 üzenetére
biztos kimaradt nyelvtanórán a visszaható névmásoknál, azért nem érti a szót
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #103391 üzenetére
az remek...
régen készítettem norvég mintás, azaz finn sormintát.
itt az ideje.
hasraütés alapon
dhhdhh
lehet, hogy betolom a merevlemezes verzsönt is.
az a há-dé-dé.
hddhdd.
mint a roma zenészeknél:
"hádödö, hádödö."
ők valójában ilyenkor a winchester-re gondolnak, a hádédé-re, de így jön az ajkukra.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Prien #103393 üzenetére
Csak spontán jött, de hamar túlléptem ezért nem is írtam be, ha raktam volna biztos közlöm...
Már hiányzik egy kicsit azért (főleg így ha ma is jött volna), de amúgy se tudnék rakni mert minden pénzemet egybe raktam és leköttetem, azaz csak direkt annyit hagytam amennyi kell egy hónapra nekem, abból meg max kamizgatni tudnék, azt meg nem is akarok.
-
férfiállat
tag
válasz férfiállat #103375 üzenetére
tessék ez is megvan
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #103388 üzenetére
tudjuk, nem habzik még a szád.
mondtad
ok.de egy kis kézremegés ugye már van?
csütörtökre már jön egy kis izzadás, majd a vegetatív idegrendszer borulásából adódó, random perisztartika gyorsulás.
majd péntek délben egy puttó.
csak úgy, a nikotin tapasz féle hatás kedvéért.és nem.
nem vagyok g*.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz janos1988 #103384 üzenetére
na, ez már egész jó.
de valamit még mindig nem értek.
ezeket az over3.5g rakásaidat.
sosem jönnek.
ezt asszem már többen, és nem 1* vetettük fel.
és ezzel mindig elqúrod a szelót.
itt van a 2 csapat elmúlt pár meccse. szerintem ezeknek utoljára valamikor az elmúlt évezredben, sőt annak is csak az elején lehetett 4+ gólos meccsük.
(egyáltalán nézted a stat-ot?)
és mindezt az esélytelenek nyugalmával rakod 2.95--ért, ami roszab bármilyen x-es odds-nál, amire még esély is szokott lenni.a boavista meccsre a 88. percben 0:1-nél előbb raknék x-re, mint 4+ gólra az említett 2 csapatnál...
szerintem...****
****piff neki.
és ott is az egyenlítés....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
stefyY
őstag
Másik szeló is kuka, yes!
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #103345 üzenetére
Na végre. Bár az utolsó is jöhetett volna... 1600 -> 7700
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
vwpolopg
őstag
Hehh, felnézek eredmények.com-ra :
76'
A játék megáll. Raul Baena (Vallecano) sárga lapot kap. Mostantól óvatosabbnak kell lennie, ha nem szeretne piros lapot kapni.
Rá egy percre:
77'
Raul Baena (Vallecano) újabb sárga lapot kap és már tudja, mi következik. Raul Baena (Vallecano) a kiállítás sorsára jutott.
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #103376 üzenetére
De bírom, hogy emberelőnyben fél óra alatt nem bírnak 1 gólt bevágni... Fasza, gondolom az Elche meg leikszel vagy kikap és ma sem nyerek...
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
stefyY
őstag
Lazio meccsre érkezhetne lassan a második gól...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
yogibear
addikt
szép volt fiúk.
Nancy - Brest 2/1
1860 München - Heidenheim 1/2
Venlo - FC Oss 2/1
Almere - Eindhoven 2/1„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #103368 üzenetére
Mint a mesében. 2 jött és vagy kell még 1 gól a München meccsre és/vagy egy Elche győzelem és jó napom lesz! Viszont az online szeló kuka.
-
férfiállat
tag
válasz férfiállat #103365 üzenetére
2,5 over pipa már csak a rio ave x-eljen
-
arsenal58
csendes tag
Ez a Lazio ma nem fog nyerni
-
Digestive
veterán
Ó hát persze, h most támad fel a Nancy, h rohadna meg!
-
C0d3r
addikt
Lazio, te ökör!
(#103372) stefyY: Máris nem fáj annyira!
De akkor is, fúúúú!
Az összes többi jól alakul eddig, nem gondoltam volna hogy pont ezen fog bukni...1860 München - Heidenheim Hendikep 1:0 1860 München 1,35 Nyitott
Lazio - Genoa 1X2 Lazio 1,55 Nyitott
Elche - Rayo Vallecano Hendikep 1:0 Elche 1,40 Nyitott
Boavista - Rio Ave Hendikep 0:1 Rio Ave 1,30 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Lazio meccsen egy gól jöhetne lassan...
-
yogibear
addikt
Wohlen 0:2 ez azzzzz.
Graafschap vezet 3:0-ra
a mai nap telibe jön, ilyen se volt még.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
igazán nyerhetne a galataszar....
Bakker, mire beírom vezet is, most már maradjon is így.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
férfiállat
tag
válasz férfiállat #103364 üzenetére
na az ajax meccsre is már csak 1 gól kell
-
stefyY
őstag
válasz pohár #103360 üzenetére
Értettem amit mondtál, de ha a rendes játékidőre vonatkozik, akkor 2 + 1.5 az 3.5, ami több, mint 3, ergó nyert a 17-es odds...vagymivan?jaj érteeeeeeeeeeeem köszi.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz stefyY #103359 üzenetére
mondom NEM, a hendikre épp nem volt odds megadva, amit ott látsz, a rendes játékidőre vonatkozik CSAK (meg ez amúgy sem volt hendis győzelem)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
stefyY
őstag
válasz pohár #103358 üzenetére
Akkor mi volt ez a szorzó? Elnéztek valamit? Így jött volna a 17-es odds, hendivel nyert az Amur, 3-2 lett a végeredmény.
Ezt meg jó, hogy megraktam...kapna görcsöt Gulbis
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz stefyY #103356 üzenetére
nem, a hendiknek nincsen oddsa, az a teljes játékidőre vonatkozik...
-
stefyY
őstag
Ezt én értem félre vagy most mi van? Ezzel az állással Amur a hendivel nyer, de akkor mi ez a 17-es odds?
Szerk.: Úgy lenne logikus, ha ez a fogadás a harmadik harmad eredményére vonatkozna, de nem így van feltüntetve...
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz férfiállat #103347 üzenetére
1-0
-
zolynet
veterán
1fi 0.0 galata , meg ment egy teljes játékidőre is 0.0 gala
rotterdam 0.0 + emmen 0.0 2.3x
400é ment egy 3/4 is, gala+emmen+rotterdam+venlo
Life is too short to stay stock!
-
stefyY
őstag
Ha ennyire senki nem mond H-t, akkor majd én...megnyerik!
-
törölt tag
szerintem x
-
jokerbet
csendes tag
Nem. 0-0 marad, vagy 0-1
-
férfiállat
tag
Samsunspor fog nyerni??
-
janos1988
addikt
Ma ment egy papíros 4x-es 3/4-es 1600 -> 33k.
Online meg egy 4/5-ös sorja 50-el (össz. 300 Ft) 25k várhatóért. 5 db 1 fi. 1,5 gól fölöttiekből.
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
200-as szeló hamar elment, Gulbis telibesz*rja a meccset
-
stefyY
őstag
Gulbis a második szettre összekaphatná magát...
-
stefyY
őstag
(#103338) Prien:
(#103339) droving: Szerintem is esélyes...legalább az a szelvény jöjjön...
-
droving
aktív tag
MAnUTD második félidőben erősebb általában.
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Rolee87
tag
válasz lecsokolbi #103333 üzenetére
Hát azért a görögöknél mind a két csapat nagy X-elős,erősen benne van az x,nem mondanám azt ajándéknak
-
lecsokolbi
aktív tag
Szerintem a mai napra a Xanthi 3,10-ért ajándék valahogy tuti belefűzöm egy szelvénybe.
Brest-ről ugyanezt gondolom.
[ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
-
L_YKing
addikt
Kurva Psg...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pohár
félisten
az Arsenal hendi nálam menni fog, az biztos, plusz Pool GG, vagy over
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
a jó kis afrikai dönciken elmélkedtem a foci topikban.
eszembe jutottak a sakk remik.
ami ugye jó buli, mert a 2 játékos a 18. lépés után megegyezik döntetlenben, és mennek felnyalni az 1.4*-es lét.
így senki nem akar győzni.jól kiqúrnék velük.
nem 0.5-0.5 pontot kapnának, hanem csak 0.49-et.
és az odds-ot levinném reminél 1.1 körülire.
-> patakban folyna a vér a sakktáblán, de még mellette is...**
átgondoltam.
nem jó.
megyeznének, hogy felváltva nyernek.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
kop8
őstag
Jövöhétre kinézett 6 meccs:
[link]
Vélemény?
Esetleg melyiket nem raknátok?Mondjuk nem biztos hogy mind megjátszható lesz....
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
szab.tam
nagyúr
nem értem, a ghana-iak miért vannak így elkeseredve.
ha megyegyeznek abban, hogy a kupa 11-esekkel fog eldőlni, mert keresni akar mindenki egy kis zsét, akkor benne van a pakliban, hogy a végén eggyel kevesebbet rúgnak be...
-
kop8
őstag
Bilbao kapusa hogy üti a földet
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
stefyY
őstag
-
stefyY
őstag
válasz gorje #103313 üzenetére
2-0-nál ha belövi a harmadikat is Ghána, "eldől" gyakorlatilag...17 volt az odds azt hiszem Elefántcsontpartra...az már tényleg a csoda kategória, ha megnyerik
-
stefyY
őstag
Ghána kihagyja a "döntő" büntetőt...ha innen visszahozzák az Elefántok, hát kész csoda lesz
-
-
kop8
őstag
válasz ANDROID??? #103304 üzenetére
De csak nyernek
-
choco01
addikt
Piros
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
törölt tag
Na benfica ne baszki velem..
-
ANDROID???
addikt
PSG mi ez a szr mar... ?
-
ANDROID???
addikt
Gyökér barcelona meccs, végig fel van függesztve, egyszerűen nem lehet rakni
Nem igaz
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
Elefántcsontpart 0-0 YEye éreztem hogy ez is döntetlen lesz, marha sok volt ezen az afrika kupán..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest