Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Tegnap majdnem a földhöz vágtam a gépet mérgemben, szerencsére nem vagyok vandál alkat. Készíteni akartam recovery DVD-ket, és jó szokásomhoz híven először tesztelni akartam a dolgot, egyébként sem próbáltam még a notival DVD-t írni. Szóval, mivel két DVD+RW akadt a kezembe, amikor kérte a 3. lemezt, beadtam neki újra a másodikat, felülírva az előző lemezképet. Gondoltam, ha minden oké, a végén kiderül, hány DVD kell hozzá, mivel ezt előre nem közli, és akkor majd jól kiírom egyszer írható lemezekre. Erre kiderül, hogy recovery médiát a licensz értemében csak egyszer enged készíteni. Egyébként meg forduljak bizalommal a technikai tanácsadáshoz, akik egy kis nominal fee-ért adnak nekem ilyet.
Kérdem én: Mi értelme van ennek, ha a recovery média nem kötődik adott géphez (gondolom én az alapján, hogy a szerviz is tud adni), másrészt ha véletlenül nem törlöm le az egyik lemezt, akárhány másolatot tudnék készíteni?
Mindegy, azt hiszem ki kell derítenem, hol tudok ilyen lemezeket szerezni. kíváncsi vagyok, mennyi lehet ez a nominal fee.
Aktív témák
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi