Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Tegnap majdnem a földhöz vágtam a gépet mérgemben, szerencsére nem vagyok vandál alkat. Készíteni akartam recovery DVD-ket, és jó szokásomhoz híven először tesztelni akartam a dolgot, egyébként sem próbáltam még a notival DVD-t írni. Szóval, mivel két DVD+RW akadt a kezembe, amikor kérte a 3. lemezt, beadtam neki újra a másodikat, felülírva az előző lemezképet. Gondoltam, ha minden oké, a végén kiderül, hány DVD kell hozzá, mivel ezt előre nem közli, és akkor majd jól kiírom egyszer írható lemezekre. Erre kiderül, hogy recovery médiát a licensz értemében csak egyszer enged készíteni. Egyébként meg forduljak bizalommal a technikai tanácsadáshoz, akik egy kis nominal fee-ért adnak nekem ilyet.
Kérdem én: Mi értelme van ennek, ha a recovery média nem kötődik adott géphez (gondolom én az alapján, hogy a szerviz is tud adni), másrészt ha véletlenül nem törlöm le az egyik lemezt, akárhány másolatot tudnék készíteni?
Mindegy, azt hiszem ki kell derítenem, hol tudok ilyen lemezeket szerezni. kíváncsi vagyok, mennyi lehet ez a nominal fee.
Aktív témák
- MacBook Pro 14 M2 Pro (16/512GB) - Alig Használt, 48 Ciklus!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14 G4 - Ryzen 7 5825U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest