Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Tegnap majdnem a földhöz vágtam a gépet mérgemben, szerencsére nem vagyok vandál alkat. Készíteni akartam recovery DVD-ket, és jó szokásomhoz híven először tesztelni akartam a dolgot, egyébként sem próbáltam még a notival DVD-t írni. Szóval, mivel két DVD+RW akadt a kezembe, amikor kérte a 3. lemezt, beadtam neki újra a másodikat, felülírva az előző lemezképet. Gondoltam, ha minden oké, a végén kiderül, hány DVD kell hozzá, mivel ezt előre nem közli, és akkor majd jól kiírom egyszer írható lemezekre. Erre kiderül, hogy recovery médiát a licensz értemében csak egyszer enged készíteni. Egyébként meg forduljak bizalommal a technikai tanácsadáshoz, akik egy kis nominal fee-ért adnak nekem ilyet.
Kérdem én: Mi értelme van ennek, ha a recovery média nem kötődik adott géphez (gondolom én az alapján, hogy a szerviz is tud adni), másrészt ha véletlenül nem törlöm le az egyik lemezt, akárhány másolatot tudnék készíteni?
Mindegy, azt hiszem ki kell derítenem, hol tudok ilyen lemezeket szerezni. kíváncsi vagyok, mennyi lehet ez a nominal fee.
Aktív témák
- Dell Latitude 5520 Laptop
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest