Aktív témák
-
jtrompi
csendes tag
Köszi a gyors választ! Ennek fényében eldöntöttem,hogy gyári lesz, ez a masina megérdemel ennyit.
Általában velem jól járnak a vevők mert vigyázok a cuccaimra, a régi Tecra M1-emet, olyan állapotban adtam el,hogy a srác,aki megvette,azt hitte,hogy ház + billentyűzet csere volt rajta..
Hál'Istennek a TP is karcmentes és meg kell hogy mondjam, eddig messze ez a legjobb gép amivel dolgom volt.
Ja,néztem az x301 tesztjét a youtube-on de egy angol nyelvű komment felidegesített: azt írta a fazon,hogy miért nem tud a lenovo kilépni a 80-as évek formatervezési zsákutcájából ezzel az unalmas dizájnnal és felhozta követendő példának a Macbook-ot. szvsz. Macbook-ot sosem vennék,túl csicsás,ellenben a TP a masszivitást ,a megbízhatóságot és az átgondolt tervezést sugallja.Persze lehet h rosszul gondolom.
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Fotók, videók mobillal
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 -40% Érintős "Kis Gamer" Ultrabook Snapdragon X Plus 16/1TB SSD QHD+
- MacBook Pro Retina 2017 13" TouchBar Space Gray / 256GB / 16GB / i7
- MacSzerez.com - 2018 MacBook Pro 13" Retina / i5 2.3GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia
- Dell Latitude 9440 2-in-1
- Lenovo T580 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest