- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Egér probléma
Aktív témák
-
pampika
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni egy betegeskedő T61-gyel kapcsolatban.
Történt, hogy a gépet bekapcsolva nem akart csatlakozni a netre. Se az acc. conn. a wlanra, se a vista sima madzagos netre. Többszöri javítás, etc. után gondoltam egy restart hátha.
Miután kb 10 perc után is csak tekert a 'leállás' képernyő, nyomtam neki egy power gombot. Azóta nem kíván felállni a vista, csak teker a zöld kis csík a betöltő képernyőn, win logo nuku. Csökkentett/javítás módban se megy.
A vinyót kiszedtem, külső rackben szónélkül megy, szóval nagy baja nincs, csak olyanra tippelek, hogy a windózban valami összekuszálódott.
Ezt hogy tudom helyrerakni? A vista még nem lett róla kiírvaNincs valami hdd recovery, ami segítene a lelkivilágán?
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kés topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest