- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
ABE
őstag
Köszi a választ!
Igazad van, nem írtam, hogy mik a szempontok. Tehát az elvárásaim a következő notimmal szemben (amit eldöntöttem, csakis ThinkPad lehet
:
-Legyen rá 2,5-3 év garancia
-Processzor: Core 2 Duo, 2 Ghz körül
-Memória: legalább 1 Gb (bár 2 Gb az ideális számomra)
-HDD: legalább 120 Gb
-Bluetooth
-Videokártya nem olyan fontos szempont, játszani inkább régebbi játékokkal szoktam (szóval egy X3100 is megteszi akár), és várhatóan olyan tervezőprogramot sem fogok futtatni, amihez a gyengébbik ne lenne elegendő. Ilyen szempontból talán az X3100 jobb választás a hosszabb akkuidő miatt.Alapvetően asztali gépet helyettesít a mostani notim is, de hetente többször hordozom a gépet, napi átlag 8-10 órát megy, tehát a strapabíróság és megbízhatóság nagyon fontos (és hogy fekete legyen
. Ezért is szemezgetek leginkább a T sorozattal.
Akksi 2,5-3 órája necces kicsit, gondolom úgy 20-25e körül lehet bele 9 cellásat venni. Azzal kb. mennyit bírhatna? Használtból max. pár hónaposat néznék, mert hosszú távra tervezek gépet venni (3 év legalább). T60 és T61 között van valami jelentős különbség, ami miatt számomra kieshetne valamelyik?
Az általad linkelt helyen szimpi a T61, nem tudom, lesz-e még belőle 2-3 hét múlva, mikorra remélhetően összejön a pénz (nagyjából 250e lesz rá a keret).
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Házimozi haladó szinten
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest