Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
BananaShake3
üzenetére
Melyik készülék volt ez?
-
7Heads Drago
veterán
válasz
BananaShake3
üzenetére
Itt van nálam egy Poco F5. Tudtommal nem volt szolgáltatónál, én jómagam Kínából rendeltem mivel lényegesen olcsóbb volt így. Kezeli a pc, nincs bug, és a reklámok is kilőve. És rendszeresen jön az update (mondjuk engem pont nem érdekel az update mivel nem hiszek benne) de nézz rá a fórumra nyugodtan.
-
Szena67
aktív tag
Jól néz ki, de egyszer piacra dobhatnának kisebb (6.3) és könnyebb nubia változatot is, mert ezekhez extra nadrágszíj kell, különben menet közben lehúzza az emberről a gatyát, már ha egyáltalán elfér még a zsebben. Vagy így csak egy szobában gubbasztós gamer kevésbé hordozható telefon.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Peaceliker
üzenetére
A RedMagic a játékról szól leginkább.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Arra ott a Nubia Z vonal, ami ugyanez csak inkább kamerán van a fókusz.
-
BananaShake3
lelkes újonc
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nekem amikor szolgaltatonal nem kaphato kinai telefonom volt egy frissitest kapott, akksi ido fele lett, tele bugokkal es usbn nem ismerte fel pc. Persze javitas sose jott, pedig a gyarto csucstelefonja volt. Hiaba a nagyon jo hardver meg osszeszereles ha a rendszer hasznalhatatlan.
-
Peaceliker
addikt
Valami jó kis kamera is beleférne ilyenem lenne. De ezen a téren ahogy olvastam 10 es is elég gyenge. Persze értem, hogy ezen a cuccon nem ez a fókusz, meg gondolom sík hátlapba sem fér bele jobbféle
-
tomboy0013
veterán
válasz
BananaShake3
üzenetére
Ha ez az 5 év havi szintű biztonsági és alapvetően minőségi frissítéseket takar végig, akkor nagyon jó vétel lenne. Önmagában egy szám nem sokat jelent, marketingnek jó.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
BananaShake3
üzenetére
Elvileg EU-ban erre vonatkozna az 5 éves support.
Kérdés ez valójában mit jelent. -
Imádom a Red Magic modellek dizájnját, ez is nagyon jól sikerült.
-
BananaShake3
lelkes újonc
Lenne ra legalabb 5-5 ev frissites es biztonsagi frissites must buy lenne hardver alapjan
-
Oldfoksz
tag
Nem vagyok a kinai telóknak nagy rajongója (Kinának meg pláne)
De ebben a ZTE-ben (cég) több van mint a "szakma" összes többi szereplőjében együttvéve........
-
Azért ez papíron igen durván jól van egybegyúrva. A szoftverről persze nem sokat tudni.
-
Knight666
aktív tag
A gémer vonal engem abszolút hidegen hagy. Viszont a nagy akksi sík hátlappal, háborítatlan kijelzővel, remek kinézettel hallatlanul imponáló. A jack csatlakozó, az infra port és a hasonló "apróságok" már csak hab a tortán.
-
7Heads Drago
veterán
Na ebben tényleg vannak új dolgok. Lenne mit tanulnia az állítólagos nagy gyártóknak.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem tudnak hibázni a design kapcsán, nekem nagyon bejön.
Ha vállalnak egy kicsit jobb szoftveres supportot, akkor mindenképp megrendelem most már.
Várom a Nubia széria frissülését is. Hátha.
-
bollokcs80
Korrektor
Papíron nem rossz, csak ugye náluk igen rövid és bizonytalan a support. Hardver oldalon meg a kamera nem szokott túl acélos lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő