Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
 - Kompakt vízhűtés
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
 - Milyen asztali médialejátszót?

Aktív témák
- 

Shadowfax
addikt
Nem én vettem ''Alkalmam nyílt lecserélni.'' Vagyis munkahelyi beszerzés volt
Nos, ez mindjárt más megvilágításba helyezi a dolgokat.
Eléggé ismert tény az, hogy amit ingyen kapunk, azt nem becsüljük meg (bármilyen értékes is legyen egy ''objektív'' nézőpontból), ellenben amiért megdolgoztunk, kemény pénzeket fizettünk ki, azt még akkor is sokra tartjuk, ha más szerint az eszmei értéke nem túl nagy. Tehát az adott dolog/tárgy megszerzésére fordított erőfeszítés/ráfordítás egyenes arányban áll az illető dolog/tárgy értékelésével.
Így már érthető, hogy az eddig legendásnak hitt (vélt/tartott) Thinkpad most csalódást okozott.
Ezzel szociálpszichológiai eszmefuttatásomat befejezném, s rátérnék a lényegre.
A melegedés/zajos venti problémakörre két progit javaslok (egyszerre nem ajánlatos őket használni!):
NHC [link]
Shimodax-féle fan controll: [link]
A konkrétummentes, kicsit elitista ízű ''nem neked találták ki'' típusú válaszokat mellőzhetjük ?
Ha végigolvastad azt a mondatot, azért szerintem kitűnik, hogy semmiféle elitizmus nem volt benne, csak a segítő szándék: ha tényleg úgy érzed, neked nem felel meg ez a gép (mert mások az igényeid), válts át másra. Van, akinek nem jön be a Thinkpad, van, aki meg él-hal érte. Csak ennyit szerettem volna ezzel kifejezni.
Amúgy egy jóideje pont ezért nem adok tanácsot (vagy csak nagyon ritkán), hogy ki milyen notit vegyen, mert ízlések és pofonok különböznek, s ami nekem bevált, nem biztos, hogy másnak is be fog. Ha mégis adok tanácsot, akkor is csak óvatosan jelzem az adott gép esetleges (általam ismert) előnyeit/hátrányait. 
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
 - Okos Otthon / Smart Home
 - Xbox tulajok OFF topicja
 - Autós topik
 - Interactive Brokers társalgó
 - Kompakt vízhűtés
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Lakáshitel, lakásvásárlás
 - Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
 - Tőzsde és gazdaság
 - További aktív témák...

- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD,szép állapot,Win.11
 - Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
 - Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
 - Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép

- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
 - Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
 - Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest