Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
OsOnO87
csendes tag
Én is vettem egy pont ilyen adaptert. tp-link UE300. TV: 65C725. Ebben van egy USB3-as port is, vagy legalábbis elvileg USB3-as, mert kék. Ha ebbe dugom kb. 2-4 perc után megszakad a net. USB2 esetén eddig stabil, viszont nem értem.. Letöltés éppen hogy áthalad a 100Megabiten, a feltöltés meg 300 felett 2000/1000-es nettel.. USB3-al is enged mérni egyet, azzal sem gyorsabb, csak már a második mérést nem engedi, mert addigra megszakad a net.. "Internet Speed Test-FiberTest for Android Smart TV" -vel mértem + kíváncsiságból megnéztem böngészőben is a speedtest.net -en. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory: Nikke
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Argos: PH!arckép
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest