Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
Tőlük vettem anno az első 20k-t átlépő klaviatúrám és az S betű három hónapig bírta. Azóta még az áruházakban nagyobb ívben haladok el a termékeik mellett.
Cyberfuck Patchrunner
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Gyere átal az egeres totyikba, pontos kézmérettel együtt!
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Bőven van ilyen is, csak nem feltétlenül ~10 000-ért.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
tag
válasz Synthwave #39 üzenetére
Bár nincs akkora rálátásom, de azt látom szűk keresztmetszetnek hogy a korrekt cuccok között kevés az olyan egér, aminek a hossza 110 mm körül van és egy karmosfogásnál is a formája megfelelően illeszkedik a tenyérbe (például nem túl lapos).
Nekem például nincs kicsi kezem, de a karmos fogás miatt az a kényelmes, ha rövidebb az egér és magasabb a kialakítása. Valahogy így lett számomra jó választás a Roccat Kone Pure Ultra is. Meg persze szempont, hogy könnyű is legyen és ne lyukacsos.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Azért manapság már le szoktak akciózni 15 alá korrekt cuccokat is (pl. Xtrfy M4/M42, SteelSeries Prime vagy G-Wolves Skoll SK-S (Mini), de egy Xtrfy MZ1 is ~16 pénz), de az olcsó szegmensben van még ASUS ROG Keris wired vagy ASUS ROG Strix Impact III, de pl. az ASUS TUF Gaming M3 Gen II sem egy határ fos.
Aprón meg aztán Kánaán van ennyiért.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
mepet
addikt
válasz Flashback #34 üzenetére
Nekem egy Roccat Lua karcolta ossze az asztalra ragaszthato extra vekony matrica formatumu Roccat padot (akkoriban meg letezett ilyen mas gyartoknal is, csak azok nem voltak ilyen hulladekok)...
Szereny velemenyem szerint ekkora blamat nem egy premiumgyarto, de egy a4tech sem engedhet meg maganak...
-
Flashback
addikt
-
gejala
őstag
Fura. A Kone Pro Air-emen kiváló minőségű tappancsok vannak, kb jobb bármelyik másik gyártónál. Meg is lepődtem rajta. A Steelseries Qck padomon is gyönyörűen siklik.
Érdekes ezeket a problémákat olvasni itt. Én eddig prémium kategóriásként ismertem a Roccat egereket, amiknek kisebb nyűgjeik vannak meg néha elrontott első szériák. Nálam a Razer, Corsair és társai számítanak használhatatlannak. Sajnos Logitech is az lett mára az elfajult dupla klikkesedésével.
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
Nekem nem fognak hianyozni.
Anno vasaroltam egy Roccat egeret es egy Roccat egerpadot. A gyari talppal a legelso hasznalatkor hasznalhatatlanra karcolta a pad az egeret. Soha tobbet Roccat.
Szerintem ugy kell olvasni, hogy rosszat. Milyen egeret nem veszek tobbet? Roccat.
-
-
gejala
őstag
válasz Trailblazer #28 üzenetére
Már 5 éve a Turtle Beach a tulaj, csak most kitalálták, hogy dobják a Roccat nevet. Szóval ahova eddig Roccat volt írva, ott most Turtle Beach lesz, semmi más nem fog változni. A supportot már régóta a Turtle Beach csinálja, ott még ennyi változás se lesz.
-
Flashback
addikt
Voltak jó termékeik, tényleg. Talän a PR nem ment nekik.
Viszont aki ügyes most a német ebay-röl olcsón be tud tärazni perifériákat.profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
thedioda
tag
2014 óta használok isku fx-et, eddig hibátlan + az eddigi legkényelmesebb billentyűzet amivel találkoztam.
"A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait."
-
őstag
pedig a macska menőbb mint a teknős.
-
tag
Szerintem a Roccat Kone Pure Ultra elég jó kis egér. Könnyű, jól kézre áll karmos fogáshoz. Engem már évek óta szolgál megbízhatóan.
Itt is az a helyzet, hogy nem a márka a jó vagy a rossz, hanem azon belül vannak jobb és rosszabb szériak, a felhasználóhoz/felhasználáshoz jobban vagy rosszabbul illő típusok.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Fitzgerald #18 üzenetére
Régebben a hangkártyáik nem voltak rosszak. Az újabb cuccaikkal még nem volt behatóbb találkám.
[ Szerkesztve ]
-
Solten
őstag
Szamomra a Roccat markanev jobban hangzik mint a teknos part...
Saor Alba
-
tibaimp
nagyúr
válasz Trailblazer #9 üzenetére
Trailblazer: OK! Csak pontosítottam, mert nem volt egyértelmű
flexxx2: Én meg Asus mecha-t vettem!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
fornettisuti
veterán
Nekem a Roccat valamiért mindig is a "futottak még" kategóriába esett.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Fitzgerald #13 üzenetére
Azért a távolság tisztes.
-
Fitzgerald
veterán
Erről a Turtle Beachről mindig az ócska biliműanyag kacatok jutnak eszembe, gondolom nem állok messze az igazságtól.
-
Flashback
addikt
Roccat Pyro bill, és Kone egér van most elöttem. Eddig mind a kettö hibátlan.
A billentyüt úgy välasztottam hogy a MM-ba elkezdem gépelni rajtuk. Meglepö módon jobb volt a Roccat mint Logi G9-es széria.
Ez a Roccat amúgy ár/érték arányban nagyon jó (egér 40€ volt).Feltéve ha tovább müködik mint 1 év...
Driver/Sw hasznälható, eddig az updatek is rendszeresek voltak.[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
tibaimp
nagyúr
válasz Trailblazer #3 üzenetére
Az igaz a Turtle Beach, de a Roccat csak "pár éves" német cég volt, én legalábbis így tudom.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
ViZion
félisten
Sajnos nekem sincs jó tapasztalatom velük, Roccat egerem többet nem lesz... de szerintem turtle beach sem...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Eteke
csendes tag
Nekem a gamer billentyűzeten elég hamar kiszakadt a membrán az S alatt. Két Kova egéren, a görgős gomb, a másikon az extra gombok mentek tönkre elég hamar.
-
tibaimp
nagyúr
Nekem is és munkatársamnak is volt Roccat membrános, jó drága, billentyűzete, mind a kettő pár év után keksz, egyszerűen nem működtek bizonyos gombok, illetve egy harmadik havernak meg egere, és ő meg az ominózus görgő mizériát szívta be...
Nekem még egy 5.1-es fülecsem van tőlük (rendesen 3 darab jack dugóval), ez még működik, de kb. nem veszek többet tőlük semmit....[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
életemben még nem hallottam róluk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest