Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyűrű

addikt

Nos megvolt a C825 első tesztje.. hajnali 1-ig :)
    Eddig szuper. Falra tettem. Egy 65-ös 3éves samsungot váltott.
    Ég és föld. Szuper a kép. Klasszisokkal jobb mint bármilyen új lcd amit idáig láttam, philips hisense, sony, lg, amit mostanában néztem üzletben..

Ami nekem fontos volt a Dts-hd/DTS-X és True-hd/Atmos passtrough a hdmi-n, az megy is.
    Cec-t még nem ismertem ki, samsungnál egyértelműbb volt..kissé bugos szerintem..
    Digis csatornákból 117-ből automatán 109-et talált a többit kézivel adtam hozzá, amit kiexportálva, a tcl csatorna editorral szépen sorba raktam..

Dolby Vision, HDR+, HDR10 megy nvidia shield pro-ról.
    DV/Atmos/eac3 megy Beépített Netflixről is.
    HDR megy a beépített youtube-ról
    Ezeket mindig ki is írja fennt a sarokban egy kis logóval ha olyan tartalmat kap..

Akkora a fényerő hogy éjszakai tv-zéshez nagyon le kellett vennem... 27-re..
    A demo youtube videóknál néhol volt bekockásodás 4K HDR-nél..
    A nason levő 100 G környéki DV és HDR filmeken nem..

Xbox series-xel majd később nézem meg, nem vagyok hardcore gamer, így ha a vrr nem megy nem halok bele.. :)

A képet még állítgatnom kell mert kicsit soknak érzem a pirosat.
    Feketék nagyon jók, majdnem mint egy olednél.
    Nem láttam felhősödést, de bloomingot igen, ha a local dim maxon van, akkor a felirat körül, de ezt be lehet állítani.

Nagyon sok kép és hang beállítás van, tanulni kell még..
    Hang az tényleg nagyon brutál, egy tv-hez képest persze.
    Nálam általában megy egy onkyo AVR egy 11.1-es JBl hangrendszerrel, persze az azért más..

Az ATV rendszer lehetne gyorsabb is, de tudom hogy az ilyen..
    Van benne pár fordítási bug, meg egyéb kezelési is, gondolom lesz jobb is.
    Ezen a 072-es FW van.

Érdekelne hogy lehet a kisebbik távirányító gombjaihoz más funkciót rendelni, pl azon nincs guide gomb.

Nem találok olyan gombot mint az nvidia shildnél hogy a futó appokat ki lehet lőni..

Hogyan lehet a TCL-tv appot, vagy más oda nem illőt törölni, vagy leállítani..

egyelőre ennyi, várom a Viktor tesztjét. :)

Új hozzászólás Aktív témák