- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
rainman72 #8673 üzenetére
Ezt én értem is, csak azt nem, hogy miért nem megoldható az egyenletesség. Téglalap alakú dolgokról van szó, teli háttérvilágítással.....vagy ott technikailag nem férnek el LED-ek?
Mindegy, szóval valami technológiai oka lehet. Mondjuk ez zavar(t) a legkevésbé.Kiskutya: Jah, most szó szerint paráznék frissíteni. A V82, 83, 84 beták voltak amúgy, vagy véglegesek? Mindegy, előzőleg felment nálam ugye sorban mind.
A történet viszont azzal lesz kerek, hogy kezdettől fogva villódzott a tv. Elment a kép, úgy, mintha kihúzgálnám a kábelt. Ezt írtam is anno nektek. Akkor még jól ráfogtam a gyenge kábelre mindent IS. Holott villogott a nyomorult 1080p-ben is.
És azzal az eredeti panellel mindegy volt a fw verzió, a felbontás, a vrr on-off, akármi.
Most ezzel majdnem 3 órán át nem ment el a kép. (lekopogjam).
Ekkor beszélgettünk itt a kábelekről, stb., és ennek hatására vettem nem kimondottan olcsó 8K60 kábelt.Jelforrás: a VGA mint olyan, illene hogy tökéletes jelforrás legyen a HDMI kimenetén. De azt elfogadom, hogy esetleg ott is lehet akár (Nvidia) drivergond is.
Villódzásnál még elképzelem azt, hogy a változó képfrissítési ráta okozza. Viszont ezt is illene orvosolni. VGA--nál és tv-nél is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Borderlands 4
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Samsung 24" TV bontatlan
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest