Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikrofon

veterán

válasz fauv #7750 üzenetére

Igazából, mivel laptopot kötsz rá, így az egyik igazi előnye az android rendszer számodra nem ad többet.
    A másik előnye a hdmi2.1 és e-arc. Mivel nem a saját androidján játszod le a tartalmakat és e-arcon küldöd az erősítődre igy ez se releváns neked. Mert Gondolom a laptopról külön megy a hang az erősítőre, feltéve, ha egyáltalán van erősítőd/soundbar-od. Így ennek a csatoló felületnek az egyik előnye elveszik.
    Így marad egy objektív előny a hdmi 2.1 miatti 4K 120Hz vagy 100Hz képi jel fogadása...
    Ezzel szemben áll a u8qf sokkal magasabb csúcs fénye.

Ezen kívül még szubjektív okok vannak, hogy itt a fórumban a tulajdonosak elégedettek a tévével. Szeretik a képét. Nem tudom ez hogyan van a másik tv esetén.
    Mondjuk mint ahogy az is szubjektív, hogy én pont hálóba vennék androidos tv-t, mert akkor semmilyen más kütyü nem kell hozzá és lehet nézni amit szeretnél.

Még egy dolog jutott eszembe. Esetleg az internet sebességeket vedd figyelembe a két TV-nél. Melyiken milyen gyorsan száguldozik az adat lan és Wifi felületen a valóságban, nem pedig a specifikációban..

Én személy szerint nagyon örülnék, ha megrendelnéd mindkettőt, kipróbálnád mindkettőt, majd a neked kevésbé tetszőt visszaküldenéd 14 napon belül. Ebben számomra (és talán az egész közösség számára) az lenne jó, ha ide megírnád a te szubjektív valódi tapasztalatodat. Most úgy tűnik ez igazán hasznos lenne, mert úgy látszik te nem kötődsz egyik márkához sem, ráadásul mindegyiket egyszerre vennéd és egyidejűleg tudnád kipróbálni.
    Akkor is írd meg ha nem a c728 jön ki győztesnek.

Esetleg @Vhiktor bemutatóját megvárhatod, hátha abban lesz számodra pro és kontra érv.
    legalábbis reménykedem nem fogja nagyon lehúzni ;)

Új hozzászólás Aktív témák