Új hozzászólás Aktív témák
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Telefonos segítség kellene sürgősen!!! Az oldalbordám elnyomott valamit a távirányítón és azóta nem tudok tv-zni. A csatorna váltó gombot ha megnyomom, nem a csatornákat váltja ha nem a bemenetet!
AV, HDMI1, HDMI2. Tud valaki segíteni. Ha priviben adsz számot felhívlak. 5 percenként nézem a privit!!
-
N_A_S
veterán
Még mindig keresek P715-ös tulajt... akad valaki esetleg köztetek?
-
Kiskutya
veterán
Azért ezt elfogadnám 85r745. [link]
-
Kiskutya
veterán
ÚJ FRISSÍTÉS V638
Megjelenés / feltöltés ideje: 20.05.21
http://eu-update.cedock.com/apps/resource2/V8R851T02/V8-R851T02-LF1V638/FOTA-OTA/V8-R851T02-LF1V638.018697.zip
—————————————— -----------
------------------------
[megfigyelhető változás]:
- Visszalépés az előző menübe. Menük, amelyeket a korábbi verziókban láthatott.
- Látható, hogy változás történt a pajzs / hálózati kártya fájljaiban. (amely lehet Wi-Fi, LAN vagy BT)
- A GUI környezetben is történt változás. Sajnos a pontos elemek nem jeleníthetők meg.
- A Realtek Audio / Video .libs frissítése -
-
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5831 üzenetére
c715-re se volt normális teszt amiket meg találni lehetett róla nem igazán volt hiteles többek között ami itt a ph-n is volt.
-
Saccco
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5831 üzenetére
Nem a legfontosabb húzó TV-jük. Szerintem.
Én is szemezek egy C728-cal. Ezen kívül az U8QF van versenyben nálam. -
tomboy0013
veterán
Ez TV-knél bevett, hogy már kapható hetek óta itthon is bizonyos típus de nincs sehol legalább egy angol nyelvű átfogó teszt vagy youtube videó? Vagy ez csak TCL-tipusokra jellemző?
C725-öt már Auchan-ban is látok de youtube-on meg kb semmi értelmes nincs róla. 728,825 szintek kaphatóak már de teszt meg semmi. -
szizoka
csendes tag
Sziasztok!
Hivatalosan fenn van a 636, valamelyikőtök próbálta már? Tapasztalatok?
-
redati
tag
Esetleg a 24hz-et is be tudod állítani?
Sajnos még a mai napig is az összes filmet ( pár kivétellel pl Gemini Man) úgy rögzítik, hogy másodpercenként 23.976 képkockát készítenek. Ezért akad 60, illetve 50hz-en is. De itt: [link] részletesebben el is magyarázzák. Ha tudja a box a 24p-t, akkor úgy már nem fog akadni. Illetve ha kijön a tv-re az Android 11, akkor ott már engedve lesz a telepített alkalmazásoknak is, hogy vezéreljék a képfrissítés gyakoriságát, amit pl. a kodiban be is lehet majd állítani -
tomboy0013
veterán
Valaki talált már a C728-ról és/vagy a C825-ről normális tesztet?
-
sivi
csendes tag
Na úgy néz ki sikerült majd nem teljesen megoldani. 2160p 50hz-en nagyon minimális az akadás.
-
sivi
csendes tag
válasz
Kiskutya #5820 üzenetére
Azt figyeltem meg hogy a YouTube 60fps-es videók elég rendben vannak, sőt a letöltött Gemini Man ami szintén 60fps az is. A többi ami ~24fps az akad, főleg a nagy Panoráma képeknél. Gondolom itt a mozgáskezeléssel vannak gondok. Csak arra lennék kíváncsi hogy másnak is ilyen-e?
-
sivi
csendes tag
Mindenkinek akad a kép? Többnyire 4k tartalmát nézek 40-50 +GB méretben. De nekem elég zavaró ez az akadás. Mind a saját média palyerrel, mind a himedia q10 pro val. Esetleg van valami megoldás erre?
jah 65c715
-
N_A_S
veterán
Sziasztok! Használ valaki 55P715, vagy bármilyen P715 -öt PC-re kötve? A kép olyan (natív felbontáson is) mintha egy nagyon vékony háló szerű anyag lenne a képernyőn. Később megpróbálom lefotózni. Ez a panel technológia miatt lehet ilyen?
-
zoziuser
csendes tag
Van egy 2018-ban vásárolt TCL U55X9006 típusú tv-m.
Fél éve van NETFLIX előfizetésem és a HDR és HDR10 adások nézhetetlenek. Olyan, mintha egy sötétítő szűrő ereszkedne a kép elé. Internet kapcsolat jó fel/le töltési sebesség rendben ( a lakásban számítógépen tökéletesen jön a Netflix hdr-ben )
A Netflix ügyfélszolgálata azt mondja náluk rendben van az adás az én TV készülékem kódolja le , a tv-n kellene szoftveresen vmit állítani. De hol, mit és hogyan?
Találkoztatok-e már ilyen problémával és mi lenne a megoldás?
Segítségeteket előre is köszönöm -
kecsawi
senior tag
válasz
Claypigeon #5805 üzenetére
Milyen verziójú szoftver van rajta?
-
Claypigeon
csendes tag
Sziasztok! Boldog tulajdonosa vagyok egy 55c715 tv-nek. A gondom csupán annyi, hogy a tv nem látja az 5g hálózatot és a beépített netflix appban csak 4k ultra hdr módban játsza a filmeket és valamiért a dolby vision nem akar előjönni. Mi lehet a gond és hogyan tudom orvosolni?
-
embe
nagyúr
Megjelent egy V636 fw, de egyelőre 1 negatív tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest