- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
Új hozzászólás Aktív témák
-
MEXX_85
tag
válasz
koppasz1986 #36789 üzenetére
Megnyugtatlak nem nem lehetetlen. Én is tegnap előtt downgrandeltem 75c765 mert a 486 fw-el borzasztó volt a tv csatorna képe. Ez is eléggé változóan. Valahol nagyon kásás volt a kép ez zavart a legjobban.. valahol olyan színes hogy már lila volt az ember feje.. Aztan már az enyém is.. 😡Hogy mi a csöcs van... A fekete borzalom volt akár melyik kép módban néztem.. Utanna allitgatva.. Black crush mindig fent állt.. Aztán már mind 1 minden alapon 2x is csináltam FR-T KOKOKKA javaslatára.. De még rosszabb lett... De érdekes az volt hogy a stream és a 4k hrd anyagok szépek maradtak.. De a tv csatorna hd adások trágyák...
Szóval én is telegramra fel... Aztan 412fw pkt letölt kicsimagol.. Majd fel.tettem.. Aztán a 420 OTA.. Hát kihordtam 1 infarktust pláne mikor 10 perce 1% - ról nem mozdult a a telepítő csík.. 🤣 De aztán felugrott 36 ra.. Akkor már bizakodó voltam.. Most hála istennek minden olyan fasza mint régen.. :
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest