Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bunda555
tag
válasz
Bunda555
üzenetére
Vol egy kis időm elszórakozni a tvQuickActions appal, ezeket a paneleket raktam össze magamnak. Hátha más is gagyinak érzi a gyári menüket és a távirányító elb**tt kiosztását

Lebegő panel a nem használt ch gombra programozva: hdmi1/screenshots mappa/hdmi3/gyorsbeállítások. (az ikonok nekem beszédesek, 1000+ konból lehet választani...)
Home gomb hosszúnyomásra.
Settings gomb hosszúnyomásra (duplanyomásra a gyorsbeállítások)
Fiókváltás gombra
Settings gomb beállításaADB paranccsal még azok a gombok is klónozhatók másik gombra, amire nincs művelet az appban, pl. a zseniálisan a numerikus billentyűzetbe rejtett gyorsbeállítások menü. Ugyanígy beállítható pl. az androidos smartbox tetszőleges gombja is a tv távjára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lebegő panel a nem használt ch gombra programozva: hdmi1/screenshots mappa/hdmi3/gyorsbeállítások. (az ikonok nekem beszédesek, 1000+ konból lehet választani...)
Home gomb hosszúnyomásra.
Settings gomb hosszúnyomásra (duplanyomásra a gyorsbeállítások)
Fiókváltás gombra
Settings gomb beállítása
Vhiktor