Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
válasz
Bunda555
üzenetére
Szia!
Épp ma sikerült intéznem nekem is. Bár nekem épp, hogy kicsit több, mint 30 napos a vásárlás. A claims@elpromotion.eu mail címen foglalkoznak a kiterjesztett garancia ügyintézéssel. Egy sima mezei mailt írtam nekik, kérve, hogy aktiválják. Semmi extra. J, és magyarul írtam. Csatoltam a számlát és a sorozatszámról fotót. Egy órára rá küldték is.
-
ferob
őstag
válasz
Bunda555
üzenetére
Semmi szükség egy plusz fizetős alkalmazásra, (ami fölött nincs kontroll és egy frissítés is bármikor problémát okozhat a működésében) mert a Yodeck kódja önmagában tartalmazza és kezelni tudja az automatikus indítást (BroadcastReceiver / BOOT_COMPLETED) csak meg kell neki adni a megfelelő engedélyt.
-
Bunda555
tag
válasz
Bunda555
üzenetére
Vol egy kis időm elszórakozni a tvQuickActions appal, ezeket a paneleket raktam össze magamnak. Hátha más is gagyinak érzi a gyári menüket és a távirányító elb**tt kiosztását

Lebegő panel a nem használt ch gombra programozva: hdmi1/screenshots mappa/hdmi3/gyorsbeállítások. (az ikonok nekem beszédesek, 1000+ konból lehet választani...)
Home gomb hosszúnyomásra.
Settings gomb hosszúnyomásra (duplanyomásra a gyorsbeállítások)
Fiókváltás gombra
Settings gomb beállításaADB paranccsal még azok a gombok is klónozhatók másik gombra, amire nincs művelet az appban, pl. a zseniálisan a numerikus billentyűzetbe rejtett gyorsbeállítások menü. Ugyanígy beállítható pl. az androidos smartbox tetszőleges gombja is a tv távjára.
-
BlueSteel
tag
-
M@rdel
őstag
válasz
Bunda555
üzenetére
Köszönöm!
Az enyém még 195-ön van, viszont a hsz-ekben van egy-két problémát jelző bejegyzés, lehet, hogy még várok vele.
Más:
Az akadás/röcögéshez annyit, hogy azt vettem észre ha a boxok/t-home, mi box s/ nem 50Hz-n vannak, nálam is többször jelentkeznek. Illetve egyik hétvégén nagyon látványos volt a Prime-on, de az app frissítése után megszünt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Lebegő panel a nem használt ch gombra programozva: hdmi1/screenshots mappa/hdmi3/gyorsbeállítások. (az ikonok nekem beszédesek, 1000+ konból lehet választani...)
Home gomb hosszúnyomásra.
Settings gomb hosszúnyomásra (duplanyomásra a gyorsbeállítások)
Fiókváltás gombra
Settings gomb beállítása
Vhiktor