- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
válasz
Bunda555 #36452 üzenetére
Szia!
Épp ma sikerült intéznem nekem is. Bár nekem épp, hogy kicsit több, mint 30 napos a vásárlás. A claims@elpromotion.eu mail címen foglalkoznak a kiterjesztett garancia ügyintézéssel. Egy sima mezei mailt írtam nekik, kérve, hogy aktiválják. Semmi extra. J, és magyarul írtam. Csatoltam a számlát és a sorozatszámról fotót. Egy órára rá küldték is. -
ferob
őstag
válasz
Bunda555 #35125 üzenetére
Semmi szükség egy plusz fizetős alkalmazásra, (ami fölött nincs kontroll és egy frissítés is bármikor problémát okozhat a működésében) mert a Yodeck kódja önmagában tartalmazza és kezelni tudja az automatikus indítást (BroadcastReceiver / BOOT_COMPLETED) csak meg kell neki adni a megfelelő engedélyt.
-
Bunda555
tag
válasz
Bunda555 #34698 üzenetére
Vol egy kis időm elszórakozni a tvQuickActions appal, ezeket a paneleket raktam össze magamnak. Hátha más is gagyinak érzi a gyári menüket és a távirányító elb**tt kiosztását
Lebegő panel a nem használt ch gombra programozva: hdmi1/screenshots mappa/hdmi3/gyorsbeállítások. (az ikonok nekem beszédesek, 1000+ konból lehet választani...)
Home gomb hosszúnyomásra.
Settings gomb hosszúnyomásra (duplanyomásra a gyorsbeállítások)
Fiókváltás gombra
Settings gomb beállítása
ADB paranccsal még azok a gombok is klónozhatók másik gombra, amire nincs művelet az appban, pl. a zseniálisan a numerikus billentyűzetbe rejtett gyorsbeállítások menü. Ugyanígy beállítható pl. az androidos smartbox tetszőleges gombja is a tv távjára.
-
BlueSteel
tag
-
M@rdel
őstag
válasz
Bunda555 #34392 üzenetére
Köszönöm!
Az enyém még 195-ön van, viszont a hsz-ekben van egy-két problémát jelző bejegyzés, lehet, hogy még várok vele.
Más:
Az akadás/röcögéshez annyit, hogy azt vettem észre ha a boxok/t-home, mi box s/ nem 50Hz-n vannak, nálam is többször jelentkeznek. Illetve egyik hétvégén nagyon látványos volt a Prime-on, de az app frissítése után megszünt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Honda topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Magyarított Android alkalmazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Fotó állvány eladó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest