- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Milyen TV-t vegyek?
- Meshtastic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
Akkor én is beszállok az akadozósok táborába a C805el. Látszólag minden forrásnál csinálja legyen az sima 4K , 4K DV,stb. Sky 4K csomag, Tulsa King 1 évad 7. rész 7:39- 7:47ig veszem én észre amikor a széken ülő fickó lassan mozgatja a fejét pl de ez csak egy a sok közül. Tele van mikro akadásokkal főleg lassú mozgásnál akár egy lassabb fej mozdulatnál. Majd kipróbálom judder reductiont és társait hátha jobb lesz. Ha esetleg tudtok jó beállításokat amivel valamelyest elnyomható az akadás azt megnézném.
412es verzió van fent nekem, amit itt sokan dicsértek, ami érdekes mert akkor nálam is jónak kellene lennie, vagy csak más nem annyira fogékony ezekre a dolgokra.Amit észrevettem az az, hogy ha Xboxon bekapcsolom a VRR-t, de úgy hogy nem csak játéknál, hanem a mindig bekapcsolva funkciót választom, akkor mintha Netflixnél nem akadna egyáltalán. Csak ugyebár Sky az nincs konzolra nekem meg az a kedvencem.
Na mindegy ez van
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor