Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
freeland0806
üzenetére
Tegnap megnéztem a Red One 4K. DoVi filmet és ott viszont nekem is nagyon akadozott, szó szerint zavaró volt pedig előtte más filmmel nem jött ki ez az akadás ennyire pl. A holnap határa 4K DoVi esetén nem volt zavaró, pedig ott aztán van gyors mozgás és a jelenetek nagy része olyan hogy ott bizony ki kellene jönnie.
Szóval vegyesek a tapasztalataim a 412-es szoftverrel, kezdtem már örülni hogy jó lesz de most nem tudom, már az is eszembe jutott, hogy bizonyos kódolásokat nem emészt jól meg a TV procija képfeldolgozásban. -
BlueSteel
tag
válasz
freeland0806
üzenetére
Elég jól leírtad a jelenséget. Főleg lassu mozgasoknal, illetve sotet jeleneteknel gyakoribb. Teljesen mindegy a formátum de elsosorban a DV es HDR tartalmakat érinti.
Nem lesz jobb a judder reactionnel, sot, meg jobban kiemeli, hogy hol akad es a mai napig nincs javítva egy firmware-el sem (ha jol lattam Telegramon a velemenyeket, a kurrens tesztszoftverekkel m999 v11, v12 is akad).
Es külső lejatszoval auto framerate-el is akad.
Ajanlom megtekintesre a korabban altalam nyilvanosan kozzetett mappát a tesztfajlokkal, valamint -legutobbi tapasztalatom alapjan - a FOE (A látogató) c. filmet egyenesen Amazon streamingrol, vegig akad gyakorlatilag, hiszen sok a sötét es lassu mozgasos jelenet benne.
-
Flayer
senior tag
válasz
freeland0806
üzenetére
Lehet neked is LG g4 lesz a vége
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806
üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ez akadás, és nem a 24fps, de nekem a mozgásjavítok 3-5 körül tök okéssá teszik, és nagyon nagyon ritkán látszik csak az aura effekt.
Bár játszani nem játszok rajta, az elmúlt 24 óraban YT-t és Netflix Premiumot nyektettem rajta DV és HDR-el.
De még én is próbálgatom, de egyelőre marad, mert gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor