Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
faketaxi
csendes tag
Sziasztok. Szomorúan olvasom, hogy másnál is van hasonló probléma, mint ami nálam is fennáll.
Nálam sajnos youtube twitch stream közben jelentkezik, ami már annyira zavaró, hogy néha inkabb kikapcsolom. Akadás,fps droppok stb.Nemtudom valaki próbálta-e már emiatt gariba visszaküldeni a tvt? Én sajnos elgondolkodtam rajta.
Telekomos tv-nk van azt ritkábban nézzük, de mintha ott is láttam már volna akadásokat próbáltam mindenféle beállítást, de nem nagyon akar működni, sem alábbhagyni a problémaValaki valami ötlet?
Ha jól emlékszem mikor megvettük nem éreztem ilyen hibákat. Gyári visszaállítás sem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest