Új hozzászólás Aktív témák
-
faketaxi
csendes tag
Sziasztok. Szomorúan olvasom, hogy másnál is van hasonló probléma, mint ami nálam is fennáll.
Nálam sajnos youtube twitch stream közben jelentkezik, ami már annyira zavaró, hogy néha inkabb kikapcsolom. Akadás,fps droppok stb.Nemtudom valaki próbálta-e már emiatt gariba visszaküldeni a tvt? Én sajnos elgondolkodtam rajta.
Telekomos tv-nk van azt ritkábban nézzük, de mintha ott is láttam már volna akadásokat próbáltam mindenféle beállítást, de nem nagyon akar működni, sem alábbhagyni a problémaValaki valami ötlet?
Ha jól emlékszem mikor megvettük nem éreztem ilyen hibákat. Gyári visszaállítás sem segített. -
faketaxi
csendes tag
Sziasztok! Én csak abban szeretnék segítséget kérni, hogy a c655 széria és a c805 közötti árrés megéri-e azt a pluszt? Nekünk jelenleg egy ősrégi 8-9 éves crystal uhd 55 ös tv van a méret miatt váltanék,meg mert ez legalább qledes. Eget rengető különbséget nem várok asszonyt egyáltalán nem érdekli (netflix max youtube ) néha xbox series x játszások vannak, de ezen is elfut simán. Tehát nagy elvárásokat nem támasztok alá ,méret miatt lenne inkább a váltás,meg a kicsit szebb színek miatt. Meg mert a TELEKOM-nál ez a 2 van 65 colosba. Előre is köszönöm mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest