Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
beyruth82
veterán
Sziasztok! Szeretnék egy TCL tv-t venni és hosszas netes keresgélés, tesztek nézegetése után a TCL-t néztem ki mert a specifikációik és az árazás alapján verhetetlennek tűnnek. A TCL 55C805 és a 845-ön gondolkodok. Néztem a specifikációkat de nem igazán látom a különbséget a két modell között. Miben térnek el? Olvastam a topicot és a 805-re sok panasz van akadás, fagyás, laggolás meg hangcsúszások miatt. Ez mennyire általános? A 845-nél is hasonló gondok vannak? Esetleg az egész márkára jellemzők ezek? Én leginkább konzolos játékra, yt videók nézegetésére, Netflixezésre és időnként pendrive-ra töltött filmek lejátszására használnám. Hagyományos tv-t ugyan szinte sose nézek de azért ne csússzon már a kép meg a hang vagy akadozzon ha lehet.
Köszi a tapasztalatokat, tamacsokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.22
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vhiktor