- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
Vhiktor #24701 üzenetére
Szia! Ne haragudj kérlek, de utolsó esélyként Téged kérdezlek meg. Láttam a C735 tesztedet, bár nekem c805 van, sok mindent tanultam belőle. A tesztben arról is beszéltél, hogy a gyári Média player /dlna/ mindent lejátszik, atmost is. Nálam ugyan ilyen média player csak a DD+ atmost /tömörített/ játsza le, a TrueHD 7.1 atmost, csak DSUR-nak látja. A forrás az atmos oldaláról letöltött samples-ek.Már az összes letölthető playert kipróbáltam, vettem egy 48Gbps hdmi kábelt, de ua. A TCL ügyfélszolgálat még a kérdésemet sem értette meg. Nem egyértelmű számomra, hogy a tv beállításaimmal van baj, vagy a tv nem támogatja a 7.1 hangot. Esetleg tudnál a tapasztalataid alapján segíteni? Szertném fiókba tenni a külső lejátszóimat, ha már egy ilyen remek tv-m van.Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest