Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Sziasztok!
Van egy 65DP600-as tévém, nem egy nagy szám, elég buta és lassú. Vettem egy soundbart, pontosabban két ugyanolyat, Ultimea Nova S50-eket. Az újabb, de szintén budget kategóriás Hisense tévémmel tökéletesen működik a HDMI ARC-on keresztül. A TCL-hez próbáltam csatlakoztatni, bekapcsoltam a T-Linket, felismerte az eszközt, vezérli, ki-be kapcsolgatja, állítják oda-vissza a hangerőt is. Viszont hang nem jön ki rajta. Néha bekapcsolásnál megszólal egy fél másodpercre, ebből látszik, hogy képes a hangátvitelre, de aztán elnémul. A hangerőt tudom állítani ezután is, a CEC működik. Egyszer volt, hogy egy kontaktos HDMI kábellel huzamosabb ideig is adott ki hangot, de az elmúlt.
Sokféle kábellel próbáltam, mindegyikkel ugyanez van. Megcseréltem a két soundbart, a másik tévével mindkettő tökéletesen működik. Csináltam factory resetet a tévén, de nem oldotta meg ez sem a problémát. Szoftverből a legfrissebb van rajta, nem talál újabbat. Ezen mondjuk nem is csodálkozom, elég régi modell már. A gyorsindítást bekapcsoltam, kikapcsoltam, az sem oldotta meg. Optikai kábelen keresztül működik. Van valami triviális megoldás erre, vagy hagyjam a picsába? Ha olyan filmet néznék, aminek nem AC3-as hangja van, az gondolom nem fog valami jól szólni optikain keresztül, az a problémám csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- XPEnology
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest