Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
TV fölé a center?
Ez esetben Én nem polcot fúrnék a falra hanem a TV-nek egy konzolt. Skicced alapján azt feltételezném, hogy van egy 40-50cm magas TV szekrényed, ami ülve biztosan nézhető, de fekve szerintem baromi kellemetlen ilyen "mélyre" leszegezni a szemeket tartósan. -
zsolt008
tag
oldalirányba 25cm szerintem nem kevés. nem tudom milyen meleg a távfűtés, de nem hinném hogy oldalra a radiátortól 40 fok lenne. egyébként ráterítesz egy vastag takarót a radiátorra (a tv felőli részére) és máris megfogtad a meleg 1 részét. az év nagyobbik felében meg úgysincs fűtés.
-
válasz
winters123 #18344 üzenetére
Értem.
Az a gond, hogy vagy az ablakkal szembe rakom, vagy a radiátor mellé.
Azt még lehet, hogy az erkélyajtóhoz közel viszem, de akkor is max. 25-28 centire lesz a radiátortól.
Ha kisebbet veszek, akkor meg a 4 méteres nézési távolság lesz sok. :/ -
haxxika
senior tag
válasz
neo-geo #18341 üzenetére
Igen.
Nekem is Telekomos a C728. Náluk bejelentettem, küldtek válaszemailt és arra elküldtem az adatokat. Telefonon/mailben egyeztettem, jött a futár és vitte. Kérdezték megvan-e még a doboz vagy nem, nálam megvolt, szóval abba csomagoltam mindent.
Hajlamosak kihagyni dolgokat mikor visszaküldik, távirányítóimat utólag kaptam vissza, szóval elég csak a tv-t belepakolni. -
haxxika
senior tag
válasz
Tome08 #18337 üzenetére
TCL márkaszervíz a Videoton szerviz - Fehérváron van.
A TCL oldala korábban még nem működött normálisan nekem, ezért küldtem nekik e-mailt a szervizbejelentőn a hibával, de egyszerűbb megpróbálni felhívni őket.
Futár viszi, hozza a tv-t. -
Tome08
tag
Sziasztok!
Úgy tűnik garanciális problémám van a C835-ös TV-mmel.
Néha random kikapcsolgat és most már egyre sűrűbben jelentkezik a probléma.
Ilyenkor gond nélül be tudom kapcsolnai amúgy, az FW szint pedig up-to-date.
Volt már valakinek itt dolga TCL márkaszervizzel? Bp-en hová vittétek?Előre is köszi,
-
kekegsm
őstag
Szívok.
Próbáltam a V523 és V464 verziót is OTA frissítést.
Lemegy, újraindul, boldogság.
Aztán amikor kikapcsolom, majd vissza, akkor függőleges szürke sávok jelennek meg, csak áramtalanítás után indul el normálisan. Majd újra ugyanez...
Valakinek volt hasonló? -
kekegsm
őstag
43C725-re melyik a legfrissebb firmware?
Most V427 GTV van rajta -
LÁZ
addikt
Vajon létezik olyan app, hogy egy c728on menjen a PIP, sajnos sztem a ps5 se tudja, már azzal is előrébb lennék, ha onnan ki lehetne rakni egy másik hdmi forrást
Nem is értem, ezt a fícsört miért húzták le a vécén...
-
proper
őstag
Sziasztok
kezdek tv-t keresgélni mert megjelentek lila foltok az lg-n55p735
55c735
mi a lényegi különbség köztük ? Mert árúkeresőn 60k a differencia, megéri enekem ami lényeg inkább a szoftver lenne
ne legyen lassú
hang nem érdekel mert van soundbar
összes Streaming szolgáltató elérhető legyen
iphone tükrözés működjön
most is 55 van, 58-60 nem sok van a 65 meg elég necces lenne hely szempontból -
jeni
félisten
A szolgáltatóhoz fordulj. Lehet már kijöttek ahhoz újabbak.
Esetleg szoftver frissítést a tv-n?
Amúgy a TCL supportra is lehet írni. Bár gyors választ lehet nem kapsz majd.
A TCL szerviz valahol Fehérváron van.
A Vofafone is tud segíteni. A mediacard-t azt továbbra is előfizetéssel használjátok? -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Édesapáméknak volt egy Samsung 40K5502 TV-jük. Mediacarddal használták, tök szuperül működött, de gondolt egyet a tv, és elhalálozott. Vettem nekik egy TCL 43C735-t, bedugtam a mediacardot, csatornakeresés is lefutott szépen, viszont a kép gyakran szétesik, ugrik a hang, aztán utána jó 1 percig, aztán megint ugrál, akad, stb. A Samsunggal tök jól működött minden, de ezzel nem akarja az igazságot. Érdekes, mert a tv menüjében a csatornáknál a jelerősség, és a jelminőség is 100%. Lehet hogy az a baj, hogy régi, még upc-s a mediacard?
Van aki Vodafone kártyával használja a TV-t és működik rendesen?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
ricsik
őstag
Na engem is utolért a TCL kórsága.
Eddig jópár hete semmi baj nem volt, minden nap látta a média lejátszót a HDMI-n.
Tegnap nem találta a jelet.
Hogy vajon ilyenkor mi a prés történik, hogy ami jó volt hetekig, azzal mi történik?
Érthetetlen.
Egy sima ki és bekapcsolás megoldotta szerencsére.... -
Monya78
veterán
válasz
Gendi83 #18308 üzenetére
Látom Te is a Euronicsos. Békéscsabai TCL-t nézed...
árukeresőn összes márkát nézve a legolcsóbb új 65" 150eft...ott lévő legaljától tuti többet ér.
Te ezt boltból "használtan" 110-ért meg tudod venni 2év garival, 143eFt-ért már 5év gari van. Szerintem megérheti. Én is gondolkoztam rajta, lecseréljem a Hisense tv-met, de a fald és a fényerő hiány miatt letettem róla.
Ps5-öt kihasználná a nagyobb hz-es tv-ket is...ez a TCL csak 50/60hz-s.
Most látom hogy távolabbról mennél érte...
-
Gendi83
csendes tag
Sziasztok!
65 c725 mennyire jó készülék?
streaming,helyi csatornák,esetleg valamikor ps5 konzol hoz?
va vagy ips panellal van?illetve vennetek olyat ami kivan állítva fél éve boltban?
lehet hozza venni 5 év plussz garit 33.000.- ért! -
dniki88
tag
Sziasztok
Tv vásárlás előtt állok és két között gondolkozok, 55C735 és az 55C645.
Egy 55C735 van itthon, teljesen jó.
Az új TV filmnézésre lenne használva, főleg számítógépen keresztül.
Kérdésem, hogy ilyen felhasználásra, melyik lenne a jobb vétel? (az árkülönbség nem számít)
Specifikációk alapján talán jobb fényerőben és kontrasztban a C645, hogy ez egy ilyen kategóriánál mennyire számít.... -
Vhiktor
nagyúr
válasz
beach head #18297 üzenetére
Lengyelországot vagy Ausztriát kell kivalasztani és jó lesz a sorrend.
-
Saccco
nagyúr
Ez a kettő van:
[Comfast UR20]
[TP-Link UE300]Tesztelve: 65C728, 55C635, 65C835-ön.
szerk.: Mondjuk egyszer 3.490ft volt a TP-Link, azóta dobott egy duplát. A Comfast olcsóbb Alzá-n.
-
Perillustris
senior tag
Nekem TP-LINK UE300-vel simán megy (75C835).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- Politika
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest