- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: Négy új androidos tábla jött a Lenovótól
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Projektor topic
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz Notredamus #48899 üzenetére
Miért feltétel a külső táp? Kevés szabad USB-csati van a gépeden? Sok 2,5"-os külső HDD beéri 1 csatival is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bolcsodal
addikt
-
Notredamus
csendes tag
válasz PindurAnna #48896 üzenetére
Nekem is 120-as van a gépbe, de ha lesz külső vinyó akkor felszabadul kb 50-60 Gb súgy elég lesz az egyebekre De azért köszönöm Anna.
- Notredamus -
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Notredamus #48891 üzenetére
Csak belső van nekem 120-as meg 80-as
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Old fox
tag
PCIe vga-t vennék, ajánlatokat várok pű.-ben
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
ngabor2
nagyúr
válasz Notredamus #48891 üzenetére
Ha találok írok privit barátom
-
Notredamus
csendes tag
Sziasztok !!
Keresek Szegeden vagy a környéken a notebookomhoz külső merevlemezt használtan reális áron, s tuti nem szektorhibást,.
Olyan kellene ami külső tápos és minimum 550 Gb de max 1 T. Ha valaki tud ilyet kérném jelentkezzen emailba.Köszönöm
- Notredamus -
-
Agyasima
őstag
válasz regvoltrossz #48878 üzenetére
Hát, lehet, hogy maga a pálya kész, de közlekedni még ugyanúgy nem lehet. A villamost magát pont lesz.rom, de attól már mindenem kivan, hogy nyeljük a koszt/port itt folyamatosan és nem lehet rendesen közlekedni már kb. másfél éve.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
nagyúr
válasz fradi81 #48881 üzenetére
Ezt honnan veszed? Márminthogy csak analóg jelet kapnak? Ez marhaság.
Nekem IPTV van, és eléggé digitális... Vagy analógon hogy oldod meg a műsorújságot, a kép-a-képben-t, a videokölcsönzést?
Egyébként van mellette analóg is, a régi csomag megmaradt mellette, ha valami gond van a nettel, akkor is tudj TV-t nézni, de eddig nem volt gond. Talán két hónap alatt egyszer volt valami akadás, a minősége meg sokkal jobb, mint az analógnál.
Mondjuk tényleg drága egy kicsit, de sajna nincs más használható szolgáltató, aki netet is tud adni a belvárosban, így meg csak ez éri meg...A plusz távirányító sem kell, a settopbox távirányítója tudja vezérelni a TV-t is.
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
ch003067
addikt
Valakinek nincsenek elad hangszórói ? Valami nagyobbacskára gondoltam.
-
-
fradi81
veterán
Ez a set top boxos tvzés elég vicces, sokan bekötik azt hiszik jobb lesz a kép(digitális), közbe kapják az analóg jelet meg a plusz eszközöket feleslegesen. Ez a Mindig TV lenne az igazi ha még lenne rá 1-2 jó sportcsatorna is
moto g72, Ninebot d28e
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz Polemius #48879 üzenetére
Nocsak már előfizetni sem lehet digitálisra? Nekem az van (még). Az IPTv járt nálam tavaly két hétig amikor megszüntették a minicsomagokat és azzal zsarolták az előfizetőket, hogy mindenkinek kötelező előfizetni IPTV-re ha azokat továbbra is nézni akarja.Szörnyű volt. Vagy nem működött egyáltalán, vagy amit írtál is kockásodás kimaradás, hang csúszása a képhez képest stb. Ráadásul ha még minden rendben lévőnek is tünt a képminőség egy trágya volt. ezt még a T-nél is elismerik, mármint hogy nagyon gyenge minőségű streamet küldenek, hogy bírja a hálózat meg a technika. Visszaadtam sokakkal együtt az egy hónapos határidőn belül és inkább lemondtam a minicsomagokról.
Most a tévéről is le kívánok, mivel az utóbbi időben szinte minden csatornát kivettek amit néztem és helyette nulla nézettségű Barátok közt és Joban rosszban ismétléseket nyomó csatornákat tettek be dögivel. Ilyenekért inkább nekem kellene hogy fizessenek, hogy kibírok néha 3-4 másodpercet is azzal, hogy nem kapcsolok el, nemhogy még én fizessek érte. Azt a párat amit még nézek (ATV, Hírtv, DUNA, Autónómia, meg a mindigtv extra is nyújtja, ráadásul sokkal olcsóbban. Talán még a Dekó (újkori nevén Spektrum Home) amit nézek és egyelőre nincs benne a Mindigtv-ben , de ha igazak a hírek hamarosan benne lesz az is. Most már csak az a bajom, hogy ez utóbbihoz be kellene szereznem egy minimum tizenakárhányezerbe kerülő stb-t, meg kifizetni mindenféle bekapcsolási és egyéb díjakat amire nincs pénzem
Most jár le a hűségem. Sajna a netet kénytelen vagyok megtartani, mert a Mátyás térnél nincs más csak ők. Ott az árral van bajom leginkább. A legdrágább szolgáltatást a T nyújtja. Belinkeltetek ide az elmúlt napokban árakat ami első látásra olcsónak tűnik, de az átverés, mert arról szól, hogy ha még előfizetsz mellette iptv-re, telefonra, aranytojást nem tojó tyúkra, meg automata önkielégítő készülékre legalább kettőre akkor már a netért csak ennyit számolnak. Én most 8990-et fizetek netre és tévére együtt hűségidővel. Iszonyúan soknak tartom. Ha volna konkurencia már ezer éve váltottam volna![ Szerkesztve ]
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
Polemius
senior tag
válasz Rommel6600 #48877 üzenetére
Ahol én láttam, ott sehol nem működött rendesen. Engem rettentően idegesítene, ha időnként meg-megakadna a kép.
Egyébként nemrég felmerült bennem, hogy analógról váltani kellene digitálisra. Csakhogy ezt az IPTV-t erőlteti a T-home, a digitálisra nem lehetett előfizetni.
Én meg csak azért nem fogok még egy dobozt etetni árammal, még egy távirányítót keresgélni (a digi adáshoz meg elég lenne a kártyát a tv-be tenni).
Pláne, hogy minden készülékhez külön doboz, amiért plusz díjat kérnek, a felvenni képesért szintén.
Így maradt az analóg.
Meg a net. -
regvoltrossz
aktív tag
válasz Agyasima #48869 üzenetére
A 2-es villamos pályája elkészült! Füvesítés és egyéb esztétikai dolgok vannak csak hátra még. 23-án (és azóta is) már több villamossal is tesztelték, tesztelik. Az egyik első napi útját itt megnézheted a vezetőállásból:
[link]
Elvileg tehát már akár holnaptól is járhatna a villamos, de egyelőre ugyanaz van mint a 10-es trolivonalon, hogy a pálya kész, de járművek még nincsenek rá. A Bengálikat újra elindítani nem akarját ezen a vonalon pedig egyáltalán nem is akarják látni a SZKT-nál. A közlekedési oldalakon és fórumokon el is kezdődött egyből az agyalás, hogy hogyan lehetne a jelenlegi mennyiségű villamosból megoldani mégis a közlekedést, de egyik terv sem megfelelő, és mindegyik hibája az, hogy elég egy-két járműnek kiesni és akkor már annyi is az egésznek A gyártó legjobb esetben szeptember végére, de legkésőbb október közepére-végére ígérte az első új villamost.
Akkor lesz nagy csinnadratta, átadás, örömünnep, tüzijáték, minden egyéb, majd ha minden igaz az első három jármű egy hónapon belül megjön és akkor orrba-szájba tesztelik majd, hogy még a garanciaidőn belül kiderüljön minden bibi.(összesen 9 lesz belőle) A vonal rendes megnyitását nov-decemberre tervezik, bár vannak már olyan hangok is, hogy akár október végén is elindulhat.. (etekintetben majd inkább a politikusok és a szakemberek fognak csatát vívni..)Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
Rommel6600
őstag
Mi a baj az IPTV vel??? (azon kivul, hogy plusz egy taviranyito, es a set top boxal kell szarakodni)
-
Rhino666
addikt
Érdekes hibába botlottam: A TV nem ad hangot ha koax kábelen keresztül nézném az adást. HDMI-n és RCA kábeleken át kapott hangot lejátssza, a koaxosat nem... Ötlet?
2025 - a szólásszabadság halála
-
Thom!
veterán
Galaxy Ace eladó
10napos T-mobileos -
pintyesz
senior tag
3 emeletes tortaállványt keresek kölcsön,vagy pici pénzért
Privátba...Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
Agyasima
őstag
Olyan pletykát hallottam, hogy a 2-es villanyós valamikor októberben készül majd el és csak jövőre indul rajta meg ténylegesen a közlekedés. Erről valakinek van megbízhatóbb információja?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben egy 6 pines vga tápkábel? Az új 6850-esemhez kisprorólták
Árban megyegyezük vagy tetszés szerint sör,csoki,stb -
tcsfm
tag
ha van valakinek 1-2 jegye mára SZINre, neadjisten lepottyanna a ftránya karszalagja. dobjon pm!
Two great European narcotics, Alcohol and Christianity, I know which one I prefer...
-
ritkaság
aktív tag
-
félisten
-
ritkaság
aktív tag
válasz FoxiestFox #48862 üzenetére
Hali!
Nem érdekel egy vadi uj ház az N91-hez?
-
félisten
Eladó-cserélhető motyók továbbra is
Pinnacle TV-tuner távval, PCI-os
Nokia N91 cserére szoruló házzal, Szegedieknek 5k
Pentium III-as netezős gépCserébe érdekel: DDR2 800MHz-es memó, régebbi PCI-e VGA (ATI HD 3650 felé), AM2-es deszka
Ja meg van egy rossz ASUS EN8600GT PCI-E VGA, 256 megás, hűtő nélküli.
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
valakinek esetleg akad elfekvőben működőképes, IDE-és DVD Rom (előlap színe, márka tökmind1) 2-3 db
sör, csoki, stb. -
ritkaság
aktív tag
Hali!
Ha valakit érdekelne, Nokia 6070 "upgrade" ,
ide kukants be![ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
ingyenes wifi hot spot merre található a városban?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Rhino666
addikt
válasz ErőVarázsló #48837 üzenetére
Sajnos engem nem ez a látvány fogad.
-
ch003067
addikt
Halihó mindenki!
Valakit érdekelne valami? Van minden [link]
-
userZ
aktív tag
válasz ben800 #48853 üzenetére
Egy helyre ugrottam be vele, csak kíváncsiságból, mégis mekkora bőr van a képükön, de ott nem vették be, megeresztettek pár telót potenciális vevőknek azonnal, de nem kellett hirtelen senkinek, így árról sem esett szó.
Nekem bevált egyébként, a következő okostelóm is HTC lesz, csak androidos.Stop the Earth, I want to get off!
-
ben800
aktív tag
Kösz
Rókusi Tesco-ban megvennék 17-ért.
És mindenhol máshól áá ilyenből már van 2-őnk adunk érte 14-et hozáálás....
Csak a vga hűtőmet meg egyből elitték kb 2-3 nap kellet neki 5-ért és a gyerek álta a postát
(S1rev2)
Amúgy egyrészt ezért is akarok veni ilyen telefont,lopás biztos[ Szerkesztve ]
-
userZ
aktív tag
válasz ben800 #48848 üzenetére
Ha megnyugtat, nehéz most eladni bármit is, az emberek nagyrésze csóró, ez van. Én is egy hónapig hirdettem itt a telóm (HTC), 30-ról indultam, és tegnap tudtam eladni 20+postáért a vaterán, de a több mint egy hónap alatt a tegnapi volt az egyetlen érdeklődő szinte...
Régebben pár nap alatt elmentek a cuccaim a hardveraprón. Sok az eladó, kevés a vevő sajnos. Ha beviszed egy telefonoshoz, röhejes árért veszik csak át, bár ezzel a típussal lehet szerencséd van, mert ez viszonylag keresett. Kitartás!Stop the Earth, I want to get off!
-
ben800
aktív tag
Eladó nokia 5800 végleges ár 19k ha nem kell senkinek beviszem valahova.........
Ennél többet úgyse kapok érte,már senki se akar ilyet venni.
Ez van ezt ell szeretni,majd veszek 1 új ace-t 50-ért postával,mert eléggé korrekt telefonnak néz ki+játékokban se egy utolsó választás ahogy láttam az angry birds rio-t rajta[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
-
ben800
aktív tag
Valaki nem tudja hogy Szegeden hol lehet olcsón jó első hátsó villogót kapni biciklire?
2-3 lenne rá a keret. -
ErőVarázsló
aktív tag
válasz pmheros #48840 üzenetére
szerintem a SZIN -re kell kimenni
egy olyan polóban amire az van írva, hogy fogadtam arra, hogy többet lövek el mint amit tegnap a legjobb haverom bekamuzottMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Polemius
senior tag
válasz bitpork #48831 üzenetére
Ez (hogy elfogadja-e bizonyítéknak vagy sem) gyakorlatilag bármire igaz, tökmindegy, hogy kimondottan törvényileg engedélyezett vagy sem.
Egyébként elég nehéz lenne olyan és csakis olyan bizonyítékokat előhozni akár polgári akár büntetőeljárásban, ami kimondottan nevesített törvényileg. -
ErőVarázsló
aktív tag
válasz Rhino666 #48836 üzenetére
+1k a 50MB/sc és +2k 80Mb/ec (de az csak pár helyen müködik szegeden)
a net árak íme
telefon az akcióban 0Ft.-
IPTV pedig a normál áron van de az analóg kábelt is adják melléja és egy hónap ingyen van
[ Szerkesztve ]
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Rhino666
addikt
válasz ErőVarázsló #48828 üzenetére
CSAK net kell. Ha tudsz oda intézni akár 5600-ért is 50-eset (vagy 25-öset), vendégem vagy egy sok pénzbe kerülő, tetszőleges alkoholos italra...
BTW: a T-Home honlapon nekem egyáltalán nem ezeket az árakat írja.
[ Szerkesztve ]
-
attis1990
csendes tag
Eladó Szegeden egy Nokia 5310-es akit érdekel írjon privit.
-
geogabcsi
tag
Sziasztok!
Keresm azon Szeged és körnéykén lakó fórumtársam aki tud D-Link DNS320-at felkonfiguráni fun_pluggal és transmissionnal. Jelentkezőket leginkább PÜ-ben várom!
Köszönöm!
-
-
pschio
őstag
válasz ErőVarázsló #48828 üzenetére
ez már az IPTV-nél elbukott. Még egy olyan hitvány fost mint az IPTV...
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Polemius
senior tag
Nem látott valaki a közelben pár borókabokrot?
-
finest
addikt
válasz SirRasor #48824 üzenetére
Nekem is, a lopótökös rész...
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Polemius
senior tag
válasz bitpork #48820 üzenetére
Pedig éppen a bírói gyakorlat az, ami kétségtelenné teszi, hogy nem illegális (sok esetben fogadtak el ilyen felvételt bizonyítékként).
Az más kérdés, hogy a bíró dönthet úgy, hogy elutasít egy bizonyítékot. Ha így történt, és érdemileg befolyásolhatja az ügyet a felvétel, akkor mindenképp érdemes lesz tovább vinni az ügyet.
Egyébként jogszabályi hivatkozást ne kérj tőlem, mert jogász azért nem vagyok, másrészt az, hogy nem nevesítik sehol a használatának lehetőségét, az nem jelenti azt, hogy tiltott. Mivel ugye épp fordítva működik a jog (egyelőre, és többnyire). Ha nem tiltja semmi, akkor készíthető felvétel/felhasználható az. -
válasz Polemius #48819 üzenetére
Kérek hivatkozást közlönyhöz, mert most van folyamatban egy bírósági ügye a cégnek és a főnököm megtette az általad javasoltat. a bíró meg elutasította a bizonyítékként való felhasználását mert a másik fél nem lett előzetesen tájékoztatva és nem tudott róla.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Polemius
senior tag
válasz bitpork #48817 üzenetére
Egyetlen baj van az emberekkel: túl sok amerikai filmet néznek.
Mivel nem vagy nyomozati szerv, nyugodtan rögzítheted a beszélgetést tudta és beleegyezése nélkül. Ráadásul még peres eljárásban is felhasználhatod.
Egy valamit nem tehetsz: engedélye nélkül nem hozhatod nyilvánosságra (úgy, hogy azonosítható legyen). -
Kell vkinek Euro középárfolyamon? Van 320.
-
-
Polemius
senior tag
Az ilyen és hasonló esetek miatt érdemes mindenről papírt kérni, meg beszerezni egy diktafont és rögzíteni minden ügyfélszolgálattal folytatott beszélgetést - legyen az telefonos vagy személyes.
-
Rawulf
őstag
Hja. Most elbaxták nagymamám számláját.
Szerintem jövő héten belülről lebontom a Tisza Házat dühömben.
Magenta T-isza[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Én sem vagyok bexarva: ugyan nálam nem volt elévülési idő, mert rövid időn belül átadták követeléskezelőnek. De akkor amikor a jogi képviselőmmel ( a párom) elmentünk és kifizettük az ügyfélszolgálaton amit kértek, akkor közölték h lezárt az ügy.
Adalék: 4 x kértem áthelyezést, ehelyett 4x új előfizetést aktiváltak. amikor rákérdeztem, elismerték h tévedtek. Kifizettettek velem 17k-t modem be nem szolgáltatás címén. amikor bevittem a modemet, akkor nem adták vissza a pénzt, közölték h kérvényezzem méltányossági alapon. Non plusz ultra kiderült h gyári szám szerint a modemem Kecskeméten van aktiválva évek óta.Én mindezt leírtam a követeléskezelőknek, és érdekes módon 3 éven át a tényvázlat után mindig más és más behajtó cég jelentkezett most van egy kitartó, aki telefonon közölte anyámmal hogy "Sokba fog ez kerülni a fiának!". Nos őket a PSZÁF-nél és az ombucman-nál felnyomtam
Hogy ne érhesse szó a ház elejét, mindegyik behajtónak felajánlottam hogy az aktuális munkabéremből -szigorúan- bírósági végzéssel vonhatja amit akar, de valamiért eddig senki el nem jutott idáig...
-
macilaci78
nagyúr
Hol tudok venni GPS-t garival, egész Európa térképpel úgy, hogy a számlán papír-írószer-nyomtatvány szerepeljen?
Szeged-Csanádpalota vonalon lenne érdekes első sorban.
Printkerben nincs navi a honlap alapján.Priviket várok az ötletekkel!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #48808 üzenetére
Egy mentség van, a behajtást csak fizetési meghagyással lehet elindítani, közben meg nem írnak tértivevényes levelet. Ha az utolsó hivatalosan átvett levéltől eltelt egy év, akkor a fizetési meghagyásra elévülési kifogást nyújtasz be, az jogerőre emelkedik, és kb ennyi.
Pont így jártam a pannonnal, egy hasonló ügyből kifolyólag szerintük tartoztam nekik 57 ezressel. Anno még 2008-ban erről értesítést is küldtek, majd 1.5 évig senki sem keresett. Egyszer csak jött egy bíróságra beadott fizetési meghagyás, elévülési kifogást nyújtottam be (miszerint a távközlési szolgáltatásokból eredő igények elévülési ideje egy év) ami aztán így is maradt, és a dolog jogerőre is emelkedett, a követelés elévült, ennek ellenére a hivatalos forma szerint elismerem, hogy tartozom, de be nem hajtható, hacsak magam ki nem fizetem.
Most egy másik ügyvédi iroda küldött közjegyzőn keresztül egy fizetési meghagyást, a jogosult (a pannon) a kötelezett (én) és az összeg (az 57 ezres) is a ugyanaz, tehát ugyanarról az ügyről van szó, amiben már született egy jogerős ítélet. Leírtam a közjegyzőnek hogy szüntesse meg gyorsan az ügyet, mert ebben már született jogerős bírósági ítélet, és ez alkapján hivatalból meg kell szüntetnie. Erre írt faszságokat, hogy kicsúsztam ahatáridőből, (szándékosan tettem, hogy tökön lehessen őket fogni) aztán elküldtem a bítósági ítélet fénymásolatát, és a jogerőre emelkedést is mellékeltem, és odakarcoltam, hogy iigyekezzen, ugyanis a BTK 247. §-a szerint épp közokirathamisításban vesz részt, erről még a magyar közjegyzői kamarából is kértem egy nem hivatalos állásfoglalást az irodavezetőtől, a tényállás egyszerű, a másik ügyvéd véletlenül behazudta, hogy nem volt még jogerős ítélet, és nem foly bírósági ügy, ha az igazat mondja, akkor a közjegyző hivatalból elutasítja a fizetési meghagyás kiállítását. Nos, csak erőlködött, hogy ha szerintem ez fellebbezés, akkor fizessek be 7 ezer fellebbezési díjat. Feljelentettem őket úgy ahogy vannak, aztán majd lehet gondolkodni, onnantól hogy a tényállás a közjegyző elé került, azonnal intézkednie kellett volna, szóval rendesen látszik, honnan kap egy kis csúszópénzt.....Ja, se jogász, se ügyvéd nem vagyok, csak egy egyszerű faipari technikus, de ha én valahol kifizetek valamit, akkor pecsétes- aláírásos papírt kérek arról, hogy most hogy is állunk, minden rendezve van, stb... Nincs is soha semmi bajom ilyen dologból..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rhino666
addikt
válasz ErőVarázsló #48799 üzenetére
Az csak a net ára lehet, de nem akarunk pluszba telefont meg TV-t mert akkor kb. 10k-ra jönne ki havonta.
-
-
válasz Rhino666 #48798 üzenetére
Dettó...csak hogy mielőtt behajtást kezdtek ellenem, beszedtek tőlem majd 100k-t és ugyanennyit követelnek még, annak ellenére hogy a párommal (aki jogász) bent voltam az irodájukban és az első 100kt kifizetve közölték hogy minden el van rendezve.
-
tisn
addikt
válasz macilaci78 #48800 üzenetére
Intersport?
-
pintyesz
senior tag
Hol vegyek sört?
kb 4 tálca kellene az ismertebb kategoriából.
Árban közelítse a 100Ft/db-ot...
Tud ilyen helyről valaki?Format C:...YES or CONTINUE? :))
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: Négy új androidos tábla jött a Lenovótól
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Windows 10
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest