- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Projektor topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Fire TV stick/box
Aktív témák
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz Polemius #48879 üzenetére
Nocsak már előfizetni sem lehet digitálisra? Nekem az van (még). Az IPTv járt nálam tavaly két hétig amikor megszüntették a minicsomagokat és azzal zsarolták az előfizetőket, hogy mindenkinek kötelező előfizetni IPTV-re ha azokat továbbra is nézni akarja.Szörnyű volt. Vagy nem működött egyáltalán, vagy amit írtál is kockásodás kimaradás, hang csúszása a képhez képest stb. Ráadásul ha még minden rendben lévőnek is tünt a képminőség egy trágya volt. ezt még a T-nél is elismerik, mármint hogy nagyon gyenge minőségű streamet küldenek, hogy bírja a hálózat meg a technika. Visszaadtam sokakkal együtt az egy hónapos határidőn belül és inkább lemondtam a minicsomagokról.
Most a tévéről is le kívánok, mivel az utóbbi időben szinte minden csatornát kivettek amit néztem és helyette nulla nézettségű Barátok közt és Joban rosszban ismétléseket nyomó csatornákat tettek be dögivel. Ilyenekért inkább nekem kellene hogy fizessenek, hogy kibírok néha 3-4 másodpercet is azzal, hogy nem kapcsolok el, nemhogy még én fizessek érte. Azt a párat amit még nézek (ATV, Hírtv, DUNA, Autónómia, meg a mindigtv extra is nyújtja, ráadásul sokkal olcsóbban. Talán még a Dekó (újkori nevén Spektrum Home) amit nézek és egyelőre nincs benne a Mindigtv-ben , de ha igazak a hírek hamarosan benne lesz az is. Most már csak az a bajom, hogy ez utóbbihoz be kellene szereznem egy minimum tizenakárhányezerbe kerülő stb-t, meg kifizetni mindenféle bekapcsolási és egyéb díjakat amire nincs pénzem
Most jár le a hűségem. Sajna a netet kénytelen vagyok megtartani, mert a Mátyás térnél nincs más csak ők. Ott az árral van bajom leginkább. A legdrágább szolgáltatást a T nyújtja. Belinkeltetek ide az elmúlt napokban árakat ami első látásra olcsónak tűnik, de az átverés, mert arról szól, hogy ha még előfizetsz mellette iptv-re, telefonra, aranytojást nem tojó tyúkra, meg automata önkielégítő készülékre legalább kettőre akkor már a netért csak ennyit számolnak. Én most 8990-et fizetek netre és tévére együtt hűségidővel. Iszonyúan soknak tartom. Ha volna konkurencia már ezer éve váltottam volna![ Szerkesztve ]
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
Aktív témák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Projektor topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Milyen széket vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 2020 13" Retina Touchbar M1 (8C/8C)/16GB/512 GB SSD
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- 5.25 " Floppy meghajtók (2db egyben vagy külön)
- Asus TUF FX517VM, i5-12450H, RTX 3060 (6GB), 16GB, 512GB SSD
- Gamer PC RX 7800XT 32GB DDR5 RAM Ryzen 5 7600X
- Forza Horizon 5, Farming Simulator 22 és további Xbox One S / X játékok
- HP 23" LED, Full HD, 5ms, Displayport, DVI, VGA, + HDMI, USB, PIVOT, Kecskemét
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest