Hirdetés
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
boba6
senior tag
elég drágák és ezek is leghamarabb jövő hét
Leadtek nyomokban sincs nem hogy 8800GT-t, még a kisebbeket sem küldik
nem mintha a többi gyártmányból lenne 8800GT... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
pmheros
őstag
neked nem tudom hogy rossz-e, de a nagykereknek biztosan rossz
a baráti körömben jó páran vannak akik arra várnak hogy 50k -hoz közel kerüljön a 8800GT 512 ára. És addig ők nem is vesznek kártyát.Én sem. Addig pedig a nagyker se fog eladni,a meddig a játékosok nem hajlandók érte azt a pénzt megadni. A néhány hülye aki most veszi (1-2 ember, annyin nem fognak kaszálnia nagykerek), meg már most készítheti a 300Ft -ját mert tavasszal az idegdokinál az egészségügyi ellátásához szüksége lesz rá.
nem vagyok tökéletes
-
_seth_
veterán
Próbálkozni lehet hasonlő esetben durván is de ne csodálkozzon a károsult akkor ha még mentőt is kell hívni hozzá mert megpaskoltam a régi szép időket felelevenítve...
Egyébként meg haveromnak köbés okozott kárt és semmi probléma nem volt, sőt hamarabb fizettek neki mint a kh...
Ez a "megtörted az autóját", "megszivatom" meg kicsit olyan furcsa, nem szivatok én senkit sem, ha nem játszanak előttem és nem szabálytalankodnak akkor nem török össze egy autót sem és nem is tervezem...Szemi82: igaz de összességében a téli gumi télen azért nem árt és nem is egy vagyon a beszerzése sem még ha új gumikról van is szó egy átlag autóra külön lemezfelnin 60 körül már meg lehet oldani bár inkább 70 az ami soknak tűnik de 1x kell megvenni 4-5 évre szal elosztva 5 évre 14e, az pont egy tank benzin egy átlag autóban.
A téli is megcsúszik ez is igaz amikor pedig csúszik valóban mind1, hogy milyen gumiról van szó mert csak a vezetési tudás az ami segíthet, én is csúsztam már meg a télivel jégen és olyan szerencsém volt, hogy a nyomvájú vitte az árokfelé az autóm akármit kormányoztam csak ment kifelé de sikerült még az árok előtt megfogni így nem történt semmi sem (nem, nem vagyok profi sofőr én legalábbis nem érzem magam annak ami olyan érdekes mert itt a ph-t olvasva szinte mindenki megtett már 300e kilométert 3 év alatt és vezetett 27-500 lóig már mindenféle autót stb... )Na de ez már itt nagyon off, a szegedi topikban senki sem szól ránk?
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Rick4
félisten
pedig ez foxpro-ban van...pdf-be ki is teszi, de attól még nem lesz rányomtatva a szelvényre...jaja, a tippmixnek van online változata, de mivel ez egy kombinációs játék, annyira nem jó ott betolni, jobb az, ha a kezemben van az ellenőrző szelvény....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tisn
addikt
5000M ft volt a legnagyobb eddigi halmozodó nyeremény. Vegyük mellé az általad befizetett 8800M-et. A 8800M 50% kerül a nyereményalapba. Ha senki más nem nyer rajtad kívül, 9400M lesz a nyeremény, vagyis nyersz 600M-et. A francba, mehetek a mea culpába (Bár azt a rongyos 600millát biztos elviszik a 2-3-4-esek )
-
Rhino666
addikt
2 millió szelvényt biztos megjátszanak rajtad kívül, és annyi már bőven elég a biztos nyerésre.
Ráadásul a 600M mellé számolhatod az összes 4-es, 3-mas stb. találatokat is...
Egyetemista vagyok, ennyi ésszel.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
tisn
addikt
Na találtam statisztikát
14.574.185 szelvényNyeremények:
- 4 találat 187 db volt, nyereménye: kb. 620e Ft
- 3 találat 17104 db volt, nyereménye: 7170 Ft
- 2 találat 432506 db volt, nyereménye: 550 Ft.Most olvasom, a nyereményalap bruttó, abból még SZJA-t is vonnak
(76. § 2) Pénzbeli nyeremény esetén az adó összege 25 százalék, amelyet a magánszemélyeknek kiosztandó teljes nyereményösszegből egy tételben kell a kifizetőnek levonnia, és befizetnie. (SZJA törvényből))
-
MaciG
addikt
LoooL
Tarján bisztró atom hely. Én tavaj egy házibuliban voltam arrafelé (ott valamelyik tízesben) és vége lett a bulinak olyan 2-3 felé, elindultunk Makkosháza felé és mikor odaértünk a bisztróhoz hallottuk, hogy szól a zene mi meg (kb. 10-12-en) már eléggé be voltunk állva és fogtuk magunkat azt benéztünk. A zenekar (egy öreg a szintetizátornál) már épp az utolsó számot játszotta és már pakolt volna el, de mi még "visszahoztuk a bulit" azt még nyomta másfél óráig és azok az öregek akik még nem mentek haza csak ott punnyadtak ,még azok is táncba lendültek. Szóval bisztrót csak ajánlani tudom
BANZAII
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tehát létezik Münnich Ferencről elnevezett iskola, csak más a neve. Értem. Vagyis nem, de biztosan velem van a baj....
martonx: olvasd el, a saját hozzászólásod első mondatát újra.finest hozzászólását "leckefelmondásnak" aposztrofáltad, majd az "arányaiban több ..." mondattal abban a témában írt véleménnyel vitatkoztál, amiről írtam, hogy ne feszegessük itt a Fórumon, mert az Alapelvekbe ütközik. A direkt aktuálpolitika mellett, a faji és kisebbségi témák is tiltottak éppen azért, mert kapcsolódnak a mai politikai kérdésekhez. Amíg létezik Magyarországon olyan párt amely politikai szerepvállalásra kész és ideológiájában ezek a kérdések szerepelnek, addig ez igenis politikai kérdés. A közügyekkkel foglalkozás nem feltétlenül aktuálpolitika és vice versa....
[ Szerkesztve ]
-
Szemi82
tag
-
partymaci
aktív tag
-
ErőVarázsló
aktív tag
nem a régire
azt 30évre tervezték a szervizelését, akkor max két hibája volt a lábgörgői és a a szivattyú és a csövek koszolódása utána újabb 15 évet nyertél ha nem tetszett a rozsda rágta külső apuval át is fújtuk,meg a program kapcsoló lekopott feliratai lecseréltük újra
erre
vagy régebbiekre
[ Szerkesztve ]
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
zeg
őstag
Pont a matt kijelző a különlegessége a notinak, manapság csak a 200e feletti biznisznotikból található elnyésző számú tükröződésmentes, azokra is úgy kell vadászni, ill. megrendelni. Ez a gép meg ugyancsak modern darab, T7xxx-es procit nem pakolnak minden öreg sz@rba. A géphez használt anyagok minősége, a gép strapabírósága felveszi a versenyt bármelyik sokszázezres (műanyag) notiéval, szal' ez a bizniszkategória Compaq-HP-nál Nem bánom hogy anno ezt választottam, és nem az asus-t
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
partymaci
aktív tag
Amikor kiiktatták a modemet azota nekem is 20/10 van, általában tartják is. Csúcsidőben persze leesik jócskán. Viszont annó 4500ról, 5500-ra emelték az árat (NET X), és épp a napokban nezten, hogy a ICE NET 25/10 - 2500 ft, Namost akkor hogy is van ez?
Holnap megyek is megbeszelni mi, merre hányforint?!Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
Rick4
félisten
Pontosítanék, ha postán küldik ide, akkor 22EUR összeérték (tehát a termék és a postaköltség ára) felett vámköteles, 45 EUR felett vám és áfa köteles, de számtech termékre 0% a vám. Ettől függeltenül a termék ára és a postaköltség lesz a netó összeg, merre jön a vám, és a 700Ft-os "értesítő levél kiküldési díj" is. Magánimportban, pl repülőn behozva valóban mehet 430 EUR-ig.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Na de az, hogy az állam mol részvényt vett meg az oroszoktól, és ezt leginkább gazdasági lépésként lehet indokolni, és főleg hogy Rolly ágyszivacsán keresztül szemléltetjük a dolgot, nagyon nem politika, még ha az is lenne, gazdagási lépésként beszélünk róla, pro és kontra érveket felhozva. Egyébként is nehéz ebben a topicban moderátorként helyes döntést hozni, mikor nem ok okozati összefüggéseket nézünk, hanem csak a leírt mondatokat, úgyhogy a szépnek nem nevezhető kérés legyen akkor teljesítve, nem firtassuk, megvették, eladták, nem szivárog az infó az oroszoknak, és ez csak 80 milliárdba került. Hurrá.
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Path of Exile (ARPG)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S