Hirdetés
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
-
-
-
-
Én évekig voltam vállalkozó, és most 4 (2 magyar 1 lengyel és egy portugál) napi ügyeit intézem-igaz most alkalmazottként.
Kirúgni nem lehet csak úgy vikt. Persze vannak kiskapuk, de manapság a munkaügyi bíróság már a (volt) munkaadó bizonyítási kötelezettségét vizsgálja hangsúlyosabban.Igényeltél már vissza ÁFA-t? mi 4 év alatt 1x és most 5. hónapja gőzölik át a céget
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
-
Semmi baj ha támogatod a jelenlegi kormányt!
Csak ne engedd a fórumtársak és magad közé ezt.A Mol részvények vásárlása egy PR fogás, nem több. Vagy van arra valami írásos garanciád, hogy csak magyar kisrészvényes fogja megkapni az összes most állami tulajdonban lévő részvényt?
Az a megjegyzésed, meg hogy nem szempont az hogy ne veszteséggel tegye ezt a kormány...nos javallanám, hogy add el mindened és fizesd be az államadósság elleni harcot segítő alapba.Én szerény nyomott pont agyammal a következőket kérdezném:
1.Miért lett kötelező az "önkéntes" MNYP?(olyan '98 körül asszem)
2.Miért kell felosztó-kirovó rendszert alkalmazni, ott és akkor ahol és amikor számokkal bizonyíthatóan nem működik?
3.Miért nem visszahívható egy politikus?
4.Miért nem felel a saját és családja teljes vagyonával és jogi felelősségével egy politikus?
5.Miért van az, hogy manapság a jobban működik a "Panem et circenses" elve mint a kitalálói korában?No offense
-
válasz Old fox #47783 üzenetére
Az a baj h pont ez megy: annyit keresel hogy ne halj éhen, és tudd nézni a cirkuszt ami körülötted van és nincs beleszólásod
Jut eszembe: ez pártállástól független! Nem narancs nem vörös és nem is kék-zöld! Aki ma "politikus" idehaza, az egy gerinctelen féreg, és árokba kellene lőni.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Politika mentesség? Ok.
Azt hiszem egy nagy ember egyszer vmi olyasmit mondott, hogy szocializmus addig soha nem lesz, míg két ember létezik a földön:Ábel és Káin a legjobb példa ráNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
Vkinek van tapasztalata mobilnettel?
Nyaralóban vagyok, és a mobilnet-en nem látom a hardveraprós hirdetéseket...
és fingom sincs hogy miért. (Vodás)
-
-
-
-
-
-
-
Eladó a képen látható cpu, mobo, és ram.
[link]
És hony megspóroljunk egy klikketA Proci egy Phenom II x55 BE 3.2 gyári órajelen és a lapban csak 4magosítva lett.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
Vki tud nekem ajánlani egy olcsó és SATA 1-2-3 felületű vincsit?
Csak Szeged és elmegyek érte.
Oprendszert mentnék rá.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz Agyasima #48627 üzenetére
Én már csaptam el biciklist. Szilléri -Debreceni kereszteződés: gyöttem a SPAR meg a tanszék közül ki, és a tanszék oldaláról öregasszony 1k val a járdán át akart rongyolni előttem lassítás meg minden nélkül. Hát nem sikerült neki. Kiszálltam, telefon a kezemben hogy hívom a mentőrendőrtűzoltót.. erre elkezdte szidni az anyámat hogy mér telefonálok.
Megemlítettem neki, hogy nem telefonálok percek óta-igaz a főnököm azonnal látni akar uh igyexem de nagyon, és mivel nem ittunk pertut ha még 1x szájára veszi anyámat a drótszamarával ütöm agyon. Erre lekushadt, megadtam a számom-mivel nem akarta hogy kórházba vigyem- és elváltunk egymástól.Remélem azóta már lábbal előre közlekedik.
-
válasz Attix82 #48633 üzenetére
Semmit nem érne, sajnos: a most szabálytalankodók kétharmadának van jogosítványa. Csak Sz@rják le
És akkor még nem is beszélünk az átmenő forgalomról. külön szokott tetszeni amikor a szőregi dombra felfelé menet előznek meg. És jellemzően nem vmi 3-5 literes batárral, hanem az alap 1.1-1.6 Opel meg Dacia meg hasonszőrű x@rokkal.
[ Szerkesztve ]
-
válasz WindyJoe #48636 üzenetére
Én is autós állat vagyok , de szerény nyomott véleményem szerint ki kell hívni a pókot.
Tegnap édesanyámék kapubejárójába beállt egy kamion: mert a szomszédjuknak hozott fát...
Persze hogy neki állt feljebb amikor megjegyezték, hogy nem tudnak kiállni a trabival elvinni az unokát.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
nokia 3G booklet eladó.
Most járt le a garija, tavaly németből lett rendelve. nem volt használva, mert az első bekapcsolás után fagyott. majd egy évig garizták, és a végén kicserélték az egészet.
mindeközben vett a cég másikat, uh most itt van egy refurbished booklet kihasználatlanul.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
-
-
bakker itt agyalunk ilyen-olyan módszereken alvásra, de a legegyszerűbbet senki nem veti fel:
gumikalapács
-
-
-
-
-
-
válasz Rhino666 #48798 üzenetére
Dettó...csak hogy mielőtt behajtást kezdtek ellenem, beszedtek tőlem majd 100k-t és ugyanennyit követelnek még, annak ellenére hogy a párommal (aki jogász) bent voltam az irodájukban és az első 100kt kifizetve közölték hogy minden el van rendezve.
-
-
Én sem vagyok bexarva: ugyan nálam nem volt elévülési idő, mert rövid időn belül átadták követeléskezelőnek. De akkor amikor a jogi képviselőmmel ( a párom) elmentünk és kifizettük az ügyfélszolgálaton amit kértek, akkor közölték h lezárt az ügy.
Adalék: 4 x kértem áthelyezést, ehelyett 4x új előfizetést aktiváltak. amikor rákérdeztem, elismerték h tévedtek. Kifizettettek velem 17k-t modem be nem szolgáltatás címén. amikor bevittem a modemet, akkor nem adták vissza a pénzt, közölték h kérvényezzem méltányossági alapon. Non plusz ultra kiderült h gyári szám szerint a modemem Kecskeméten van aktiválva évek óta.Én mindezt leírtam a követeléskezelőknek, és érdekes módon 3 éven át a tényvázlat után mindig más és más behajtó cég jelentkezett most van egy kitartó, aki telefonon közölte anyámmal hogy "Sokba fog ez kerülni a fiának!". Nos őket a PSZÁF-nél és az ombucman-nál felnyomtam
Hogy ne érhesse szó a ház elejét, mindegyik behajtónak felajánlottam hogy az aktuális munkabéremből -szigorúan- bírósági végzéssel vonhatja amit akar, de valamiért eddig senki el nem jutott idáig...
-
-
Kell vkinek Euro középárfolyamon? Van 320.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- SkyShowtime
- Hardcore café
- Politika
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Két készüléket hozott a Nubia
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest