Hirdetés
Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz ritkaság #20978 üzenetére
Ezek szerint van egy filmed, amit szeretnél lejátszani, de nem sikerül?
Már bocs, nem szivatni akarnálak, csak látom, hogy újonc vagy, és hidd el hamarabb találsz segítséget, ha leírod a problémádat, mintha mindenféle titokzatos hülyeségekkel traktálsz minket...
Pl. srácok le akarok játszani egy filmet, de ilyen meg ilyen hibaüzenetet kapok. Mi lehet a gond.
És akkor páran javasolni fogják, hogy használd a Google-t, talán lesz egy-két ember aki már találkozott ilyennel, és leírja a megoldást. Megint mások helyetted fognak google-özni, és leírják a megoldást.De arra, hogy ki a profi mp4-esek terén, persze hogy nem kapsz választ. Minden hülye tud filmeket lejátszani, meg ha akar tömöríteni is, ergo mindenki profi
[ Szerkesztve ]
Én kérek elnézést!
-
fecus
őstag
válasz ritkaság #33516 üzenetére
Köszi.
Megnéztem, de a többség nem szállít ide. Kettőt találtam, de több a szállítás mint a cucc. Ennél láttam olcsóbb boltot aki szállít, csak nincs PayPal-em, ill. van csak kihalt mögüle a kártya.
Ha nem találok olcsóbbat, lehet megkérlek."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
pmheros
őstag
válasz ritkaság #35780 üzenetére
HoReSz1975 csak tud neked segíteni, vagy nem?
azért nem privit írok mert nem tudok segíteni, bár használok egy 5.1 -es fülest az nem ilyen típusnem vagyok tökéletes
-
Attix82
addikt
válasz ritkaság #47460 üzenetére
Én már láttam vízbefecskendezéses rendszert, de egy régi autóba....csak ha nem állítanak rajta gyújtást akkor sokat nem ér + talán ritkább keverékkel is tud dolgozni. (beállítani).Sokat segíthet egy kopogásérzékelős rendszer, és nagyobb előgyújtást tud neki adni...mondjuk lehet egy minőségi üzemanyaggal ugyan ezt eléred. (V-Power)
40 Kv os trafóhoz meg tényleg kellenek minőségi gyújtógyertyák , mert szénné égnének ha nem
Én azt mondom, a vezetési stílussal nagyon sokat lehet spórolni.
- nem tökikgáz indulás
- lámpától lámpáig motorfék használata (motor 1500 fordulat felett tartani, nincs befecskendezés)
- közúton a legnagyobb nyomatéki fordulaton használni. -
Rick4
félisten
válasz ritkaság #47460 üzenetére
A gyújtásvezérlés már 25 éve megvalósult a kopogásszenzor és az elektronikus előgyújtás szabályzással, gondolom tudod ez miként működik, se tökéletesíteni nem lehet, és nem is kell, se más alternatíva nincsen. A benzin- levegő keveréknek meg mindegy, hány KV-os a szikra, hogy most 22KV vagy 45, az mindegy csak szikra legyen, az adott pontból úgyis a benzin legevő keverék égési sebbességével terjed tovább a láng.... És hogyha a 11-ből hogy lett 9 liter, és az autógyártók miért nem ezt alkalmazzák az úniós elvárás szerinti flottafogyasztás csökkentésére hanem ehelyett miért fojtják a motorokat, nem tudni. Szerintem írj minden gyártónak egy levelet, hogy csak 100EUR-t kérsz, és innentől minden kocsiba plazmagyertyát meg nagyfesztrafót tegyenek, és mindjárt meglesz az EURO 8-as kibocsájtási érték is...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz ritkaság #47488 üzenetére
[moderálva]
Először is szerintem simán kevered az általam elmített elektronikus előgyújtás szabályzást az elektronikus gyújtás az üllő- kalapácsos technikával, vagy a tirisztorossal, vagy nem tudom mit mivel, de én elektronikus előgyújtás szabályzásról beszéltem, ez meg ciki, de ott van a linkeden, mint az előgyújtás és a kopogási határ kapcsolata. Az udvaron áll 8 db kocsi, ma kicsit szerelgetős napom volt, épp kettőnek kotorásztam ennél a részénél, mindkettőn van kopogásszenzor, az egyik vezértengely pozíció szenzor alapján időzíti a gyújtást, és a kopogásszenzor alapján állítja az előgyújtást, a másik pedig gyújtástornyos, de szintén elektronikus gyújtású, mágneses elven működik a megszakítás, és szintén kopogásszenzor állítja az előgyújtást. Ami nincsen 25 éve az meg a vákuumos előgyújtás szabályzás, de nem mondd el senkinek.
Amúgy meg nem tudom miért raksz be linket gyertyákról, azt hiszed bármi új is volt ott? Az talán, hogy dícsérik a négypólusú gyertyát, ami a való életben meg egy zsákutca, legalábbis a jelenlegi állapotában rosszabb mint egy sima egypólusú platinabevonatos .[ Módosította: 7 ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
pmheros
őstag
válasz ritkaság #48516 üzenetére
ha a tanács segítség .......
a procit látom cserélnéd q6600 -ra, ami nem hülyeség, de a lapot miért adod el (az egyik legjobb) ? -ddr3 miatt ? az én ep35c-dsr3 -emben volt 1066 Cl5(ddr2) és 1600 Cl8(ddr3), és nem volt érezhető különbség (a c2d és c2q ddr2-höz van optimalizálva). Én csak a proci cseréjét javaslomnem vagyok tökéletes
-
pmheros
őstag
válasz ritkaság #48532 üzenetére
szintén saját tapasztalat: 4x 1GB 800MHz Geil BLack Dragon CL4 -es kittemet cseréltem 4x 1GB 1066MHz Cl5 Kingmax -ra és nem estem tőle hanyatt. Lehet hogy a pályabetöltődés rövidült 1-2 másodperccel , de az FPS -em nem nőtt tőle. A memók közötti különbséget volt szerencsém kipróbálni e5200, e7300, q6600, és Phenom II x2 545 mellett is, és különbség illetve annak hiánya ugyanakkora volt.
ahogy finest is javasolja "Videókártyát vegyél, ne gyorsabb memót!"fél évig nyomtam megjelenéstől a BC2 -őt és megerősíthetem igen jól jön neki a több mag. Amikor a Phenom II x2 545 -mhöz sikerült ACC -s lapot szerezni, és engedélyeztem benne a letiltott +2 magot akkor azt határozottan megéreztem. (Egyébként szerintem BC2 -ben már a q6600 @3GHz is gyorsabb mint egy 4 magos Phenom II ugyanezen órajelen, mondom ezt úgy hogy volt párhuzamosan mindkettő)
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
pmheros
őstag
válasz ritkaság #48539 üzenetére
-ha szeretsz telepítgetni akkor próbálj meg egy win7(64) -et. (Sokáig nem értettem miért tudok később bejutni xp -vel, mint haver a win7 -jével a bc2 multijába. Aztán én is felnyomtam a w7 -et és már hamarabb is benn voltam mint ő. Persze nem biztos hogy mindenkinél ez bejön, de nálam működött)
-ha igazán gyorsat akarsz akkor egy ssd kell neked-q6600 (G0) igen (érezhető változás)
-ddr3 nem (nem érezhető változás)
-1066MHz ram nem (nem érezhető változás)
-8GB ram nem (nem érezhető változás)
-erős vga igen (nagyon érezhető változás)Azt még nem tudjuk mekkora felbontáson nyomod, mert az is számít,
és max grafika sem előny a multiban.
Itt a linken egy Bad company 2 elemzés vga szempontjából, a grafikonokat érteni fogod.[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
pmheros
őstag
-
SirRasor
addikt
Nekem 1 terás samum van, de szekvenciális olvasásban és írásban 100 MB fölött van, tehát egy normális vinyóval is sok mindent el tudsz érni.
DE ha tényleg komoly cuccot akarsz, akkor egyértelműen SSD. Tomb raidert tolom, az utolsó előtti előtti és utolsó előtti részt, tehát már az új motorral, és 1-2 másodperc alatt betölt a pálya. Sims is van a gépen, azt időileg nem tudom, de a gyors samumhoz képest párom azt mondta, hogy negyed annyi idő alatt betölt. DX-HR betöltése is érezhetően gyorsabb.
Tény, hogy nem mindegyik játék egyforma, és valamelyiknek erősebb procc kell és amiatt nem tölt. Például Cities XL 2011-et is tolom, és ott például nem sokkal gyorsabban tölt, mert inkább a procc dolgozik.
gergo0328 Pontosan azért hiszed azt, hogy gyors, mert nem próbáltál még SSD-t.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
gergo0328
senior tag
válasz ritkaság #48557 üzenetére
Hát ha warrol van szó akkor ott be van állítva hogy az első spawn idő 1 percről indul így mindenki be tud menni. Ez persze publicon nem így van de sztem ott tök mind1 igaz én pofázhatok mert én a legelsők között töltök be így legalább sikerül elvinni a sok hülye elöl a normális járműveket.
-
ben800
aktív tag
Na,hogy én is hozzá szoljak a témához nekem x3 445+amd 6790 kombó van kicsi+ tuning de fesz emelés nincs 940/1100 a proci csak 4 magosítva de nincs l3,így kapok 35-60 között 35-t csak ritka esetben ha belenézek a sniper scopjába ,de amúgy megvan a stabil 45-50 és mindezt 1920*1080-ba és mindent kimaxoltam,ha gyorsítani akarsz akkor új proci kell neked
Ui:4gb kingmax ram 1600-on,de szerintem sebességbe ugyanaz mint anno a 4 giga 800-as csx -
pschio
őstag
válasz ritkaság #48608 üzenetére
én egérrel helizek. nekem úgy egyszerűbb. sima sztereó fülessel tolom. simán jó. ilyen eredménnyel
lassan jön a bf3. asszem ahhoz majd új vga-t kell vennem.
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
félisten
-
macilaci78
nagyúr
válasz ritkaság #49286 üzenetére
Egy ilyet tudok kölcsönadni a hétvégére. Semmi esetre sem eladó, mert céges kütyü, de a hétvégén játszhatsz vele.
Más: Nincs kedve valakinek segíteni magyarról angolra fordítással? Volna itt 2×1 oldal baszogós marhaság. Sör, csoki, miegymás játszik.
Sürge, reggelre kellene, de tegnap le sem hunytam a szemem.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz ritkaság #49321 üzenetére
Mellényúltam a linkkel, HX helyett HD verzió van. Persze ezzel sem vagy kint a vízből a gépigény miatt, de az a Win7 logó ellenére megy XP-n is. Egy 1,2GHz-es Cerkán is kipróbáltam. Ha már egyszer beállt a csatornára, akkor real time tudtam követni az adást. De rögzítésre alkalmatlan volt.
Egy tapasztalat: a távvezérlőnek rá kell látnia a kütyüre, hátra bedugva nem veszi a jelet, ha előre van dugva, ott is van holt tere.Mindenképp USB-s kell, belső nem jó?
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Aktív témák
Hirdetés
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- EAFC 25
- Befellegzett az xDefiantnak
- Spórolós topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Jövő év tavaszára halasztották a Commandos Origins megjelenését
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest