Keresés

Hirdetés

Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz maláj #46268 üzenetére

    A tepsi jobban át is melegszik, könnyebben túlsülne az alja úgy, ehhez képest a rács sokkal kevesebb hőt ad át.

    A fólia mattabb oldala van felül. Egy hengeres pohárral nyújtottam el sima asztalon ugyanezen a fólián, aztán körben a széleinél megemelgetem, hogy menjen levegő alá, ne legyen odapasszírozva. Aztán így fóliástól tettem át a rácsra.
    Csak akkor ragad le, ha a feltétről aláfolyik valami. De pár perc hűlés után általában akkor is lejön könnyen. Vagy legvégső esetben szeletelés után az aljáól lehúzom, de az már extrém peches eset :D

    Ahogy megsült csak fóliástól áthúzom egy tálcára.

    Szoktam egy kis oregánót szórni a tésztába, sokat dob rajta.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák