Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
burgatshow #67695 üzenetére
Nem is lowon van nekem, hanem felette egy vonallal, már vagy 3 éve ugyan úgy.
És nézted meg mikor folyamatosan megy a venti kánikulában? Majden maxig megy fel nekem. Neked meddig megy fel akkor? -
Gyöször
senior tag
válasz
ViZo72 #67692 üzenetére
Rosszul írtad korábban a statisztikát, mertvan ez a szomjas 1.0, volt az az 1.4 amit nem hívtam fel, meg van a F4theré 1.4 amiben tán a gyertya pettyent el. (Gyorsan ki is cseréltem 38nál, nem megvárva a 45öt, ne porosodjon tovább a polcon
)
Meg volt az indexen korábban beraktak valami hengerfejes műhelyből.
Meg volt Göbivel a mittomén már totálkár vagy szpídzóne műsor amikor egymás után érkezett 2db 1.6 GDI akiknek az injektor fújta szét a dugót...
Még a világból kimenő 1.6 GDI sem lehet tökéletes...Tiétekben egyébkén hidegen nem LOW vonalnál van a víz?
-
ViZo72
tag
válasz
2ozzmexy #67677 üzenetére
"Amúgy miért vagytok ennyire ráfüggve erre a témára!? "
Szerintem az a természetes, ha egy motorhibás Suzukira az ember felkapja a fejét egy Suzuki topikban. Nem vagy kíváncsi, hogy megölte a tulaj vagy normál használat mellett adta meg magát?
Gyöször kíváncsi és ki is deríti.. :-)
Aztán legfeljebb megnyugszik az ember, HA kiderül, hogy csak a tulaj volt balfék...
Amikor azt hallom, olvasom, hogy ez meg az a BMW, VW, Ford stb. motor problémás, az ember megvonja a vállát, hogy igen, tudjuk, ezek rajta vannak évek óta a "ne vedd meg" listákon.
De Suzuki ritkán csinált ilyet eddig, nekem legalábbis nem rémlik, hogy lenne kifejezetten problémás konstrukciós kerülendő Suzuki motor (na jó, az 1.0 turbó nem szimpatikus de majd az idő megmutatja).
Szóval csak érdekel a dolog, hogy épp most derül ki valami konstrukciós probléma (amikor már vannak több éves, és többet futott példányok) vagy ez nem az és nem kell aggódni...
(Azért fél évente 3-4db csak az én szemem elé kerülő motorhibás S-Cross+Vitara nekem soknak tűnik de az utakon futó mennyiséghez képest biztos kevés...) -
ViZo72
tag
válasz
2ozzmexy #67676 üzenetére
Azt hiszed nagy számot mondtál arra szervizköltségre? :-)
Ennek az összegnek pl. pont örülne az S-Cross topikban múltkor felbukkanó Audis "kolléga".
Infót kért a tulajoktól kb. mibe kerül egy mai újabb Suzuki fenttartása, ugyanis az
az Audi A3-asának a 6. éves szervize+vizsgája 360.000 Ft úgy, hogy javítani nem kell az autót.
Hátsó fékpofák cseréje 125.000 Ft (ez mondjuk nem világos, hogy pluszban vagy már benne van az előző árban.)
Azt mondja szereti az autót de azért ebből kezd elege lenni... -
dethroner
veterán
válasz
bigdigit #67689 üzenetére
Szintén. Sőt, tavasszal amikor voltam megkérdezte megvan-e még a maradék legutóbbról, amit ő maga rakott a csomagtartóba
Szerencsére van szerelő haver ott, végig ott vagyok és beszélgetünk (még a covid időben is, amikor szigorúan zárva volt idegenek elől, csak a hátsó ajtón kellett bemennem
) , szerviz vezetővel is eldumálgatok. Ezért is viszem oda, mert tuti nem csesznek át, nem úgy mint a vásárlás helyén.
-
dethroner
veterán
válasz
ncc1701 #67685 üzenetére
Azért rakják bele minden szervizben alapból a 0W-20 olajat, mert az van hordószámra a műhelyekben, és ez az olaj az elsődleges olaja vagy elsődleges helyettesítője bármelyik aktuális motorba. És mivel hordós, így olcsóbb mintha a polcon lévő 0W-16 olajat kérné az ügyfél. Én ezt végigbeszéltem a szevizvezetővel, mondta szinte senki nem kéri a flakonos 0W-16-ot, amikor elmondják mennyivel drágább mint a hordós (kb pár ezer forintos tételről van szó).
-
Gyöször
senior tag
válasz
ViZo72 #67673 üzenetére
Víz eltávozott a gépjárműből majd hajtották tovább és hengerfejes lett. Másodkézből kaptam az infót aki a telefont fogta az ennyit tudott ezt mondta a szervíz, beszámította valamibe. Ami azért érdekes mert nagybetűvel ki van írva, hogy beszámítás nem lehetséges :-)))
Ez egy használt autó és a hasznaltauto.hu-n van fent. Így nem vettem sose használt autót.
-
ncc1701
veterán
válasz
Tigerclaw #67683 üzenetére
Szerintem is sorban érdemes haladni. Azért tettek bele 0w20-at, mert azon volt a nagyobb hasznuk. Én ecstar 0w16-ot teszek bele új kora óta, ugye az enyém csak 1x volt márkaszervízben, nekem nem is tetszett az, h 0w20-at kapott náluk, bár elhiszem, h nincs baja tőle.
Anno még drága is volt a 0w16, de már semmi extra ára nincs neki. -
Tigerclaw
nagyúr
Baleno K12CN szívó benzines motorba milyen olaj jobb? Garancia idő alatt 0W-20 -at raktak, de a szervízkönyve szerint 0W-16 is jó bele. Melyikkel jobb a motornak?
-
robag93
aktív tag
válasz
2ozzmexy #67676 üzenetére
Nem kell 10 évet hordanod, hiszen drasztikusan csökken az autó ára, a szervizek díja pedig emelkedik. Nyilván az elején éri meg inkább márkaszervízbe vinni. Én az első műszakit tűztem ki, addig márkaszervíz, utána keresek mást.
Ez nekem tavaly decemberben nagyjából fele ennyi volt Debrecenben. Lehet érdemes lenne más márkaszervizekben is körbekérdezned. Főleg 9000 km-rel. -
2ozzmexy
senior tag
válasz
ViZo72 #67673 üzenetére
És mit lehet tudni róla? Ki használta és hogyan? Hol vezették a szervizfüzetet? És tényleg ki is cserélték vagy csak beírták? Vagy nem is vezetett csak utólag kitöltötték? Mert ugye akkor nem hibásan árulnák (10 év nincs meg, 180k km sincs meg, motor,váltó, turbó garis ha tényleg vezették azt a szervizfüzetet)
Amúgy miért vagytok ennyire ráfüggve erre a témára!? Murphy mondta, ami el tud romlani az el is romlik, a legmegbízhatóbb technikat is ki lehet nyírni és a legbetegsebb is lehet jó, ez mázli valahol..
-
ViZo72
tag
Gyöször találtam Neked megint egy motorhibásat, ha esetleg kíváncsiskodni akarsz mi lelte...
Eladó használt SUZUKI SX4 S-CROSS 1.0T GL 75.000 KM Magyarországi motorhibás városi terepjáró
A korábbi 1.6 szívó, majd 1.4 turbó után most egy 1.0 turbó, hogy változatos legyen a kép (mindez kb. fél éven belül). -
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #67651 üzenetére
Hihetetlen de megint nem megy, ugyanugy ahogy a het elejen sem ment
-
Gyöször
senior tag
válasz
tboldi #67665 üzenetére
Nekem olyan tapasztalatom van más motorokkal, hogy az előírt nyomatékra lehúzott gyertyának az alátétje néhány üzemóra után enged és egész figyelemreméltót rá lehet még húzni ugyan azzal a nyomatékkal. És ha ezt nem teszem meg akkor szépen elkezd taknyolni a gyertya körül.
Mindenféle kerti kisgép motorból is kiveszik ezerszer a gyertyát akik nem tudják beállítani a gyújtást vagy a karbit. Őket arról lehet megismerni, hogy gyertyakulcs és drótkefe lóg a gépen, zsebben akárhol kézközelben. Extrémek kis szerszámosládát is eszkábálnak.
Na ők naponta 3-10 szer kivesznek egy gyertyát, és semmi baja nem lesz a leggagyibbnak sem.Rá fogok nézni nyomatékkulccsal a most kicserélt scross új gyertyákra is.
-
szilrobi
aktív tag
Swift K12C motor, négy év, 71000Km
-
tboldi
nagyúr
válasz
burgatshow #67649 üzenetére
A MiTóban egy sima 21/5 W-os izzó van, kapcsolóállástól függően hol az egyik, hol a másik szál izzik.
-
tboldi
nagyúr
válasz
2ozzmexy #67646 üzenetére
A digólimómban meg nincs hagyományos helyzetjelző (a DRL-t veszi lejjebb), mégis van visszajelző pilácsa, meg a tompítottnak is külön, persze egyszerre világítanak, ha felkapcsolom.
Persze megvan a logikája, gyújtás nélkül úgy világít, mint a klasszikus helyzetjelző, ha azt az egy kapcsolót átkattintom, és olyankor csak így jelez vissza.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
slett27 #67630 üzenetére
Vitarában is van, a helyzetjelző felkapcsolásakor már világít, minek nem tudom, szerintem totál felesleges...
A távolsági/országúti/reflektor az ha jól tudom HD szabvány szerint kötelező minden EU autóba. (már ha amúgy nem tűnne fel hogy nappali fényárban úszik a környék)
-
Qtya123
őstag
válasz
burgatshow #67639 üzenetére
Ja, ebben én sem értem a logikát. Évjárattól és márkától függetlenül összevissza van a kontroll lámpa.
Swiftben és IS200-ban nem volt, Crossban van. Nissan Leafben van, Poloban nem volt, stb... Logikátlan. -
2ozzmexy
senior tag
válasz
szabonagyur #67622 üzenetére
Szuper, örülök hogy megoldódott, ezek szerint nem a kábellel volt a baj.
-
válasz
burgatshow #67639 üzenetére
...nekem a Passat CC-ben van.
-
slett27
addikt
válasz
burgatshow #67637 üzenetére
Ezek régebbi gyártásúak ? 2008 előttiek pl ? Tényleg lehet hülyeség de megszoktam.... mindegy.
-
ViZo72
tag
-
ViZo72
tag
Kicsit off itt, de aki esetleg hangosnak találná a Suzukit utazás közben, az vígasztalódjon azzal, hogy a Rolls-Roys is elcseszte, konkréten majdnem rosszul lettek az utasok, igaz ott a csendtől. :-).
https://telex.hu/eszkombajn/2023/09/18/rolls-royce-tul-halk-auto-ghost
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #67622 üzenetére
Nincs köze hozzá a Microsoftnak véletlenül?
szerk.: Csak mert nekem is elő kellett kerítenem egy ezeréves 512 MB-os pendrájvot, hogy felmenjen az angol nyelv az Alfára.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #67621 üzenetére
És végül megoldották, az ő pendrivejukról felment a frissítést (nem a legújabb) és azzal megy egyből a CP és AA is.
Ahogy olvasom más fórumokon a túl gyors, túl nagy stb kombó pendrivet sem szereti a rendszer..
Így most megy megint minden, bár nem értem mi változott 2 hete
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #67591 üzenetére
Ma hívtam a helyi szervizt... telefon alapján ők ezzel nem tudnak mit kezdeni, ők nem olyan szerviz akik ilyen is javítanak
Keresek egy másikat, mert ugyan beviszem hozzájuk, de sok jót nem remélek.
-
Gyöször
senior tag
válasz
hemaka #67618 üzenetére
Igen olyan nagyon bazári dizájn :-)))) benne vannak, beindult tesztút megvolt, holnap megy 200at, biztos fele annyit eszik miközben úgy megy mint egy ferrári. Hamár úgyis piros :-)
A régi gyári 6 éves és 38e van benne. Ha nem indult volna néha 3 hengerrrel 60ezerig ki se veszem, de most F4ther is beszaratott :-)) nemtom mi ez újfent, remélem elhagyja a remegve indulást. Na szóval a régiken abszolúte semmi nem látszik. Megdikheltem a hengert kamerával, benne van mindegyikben a dugó.. egyéb messzemenő következtetéseket nem sikerült levonni a látottak alapján...Ja de. Nem új dugók vannak benne mee kormosak :-)))
-
Gyöször
senior tag
válasz
ncc1701 #67595 üzenetére
Meg úgy mindenkitöl is kérdem:
Ez eredetinek tűnhet így messziről?
[kép gyerya] -
burgatshow
veterán
En altalaban Auchan onkiszolgalo kuton tankolok, egyreszt mert mindig van hely, masreszt nem kell szenvednem emberrel a kasszanal. A kut meg csak a kotelezot pofazza.
Nagy ritkan tankolok MOL-on, ha nem a napi rutin utvonalon vagyok (mint peldaul tegnap Olaszorszagbol hazafele miutan beleptunk a hataron). Amugy Olaszorszagban is ott tankoltam ahol kellett. Fogyasztasban az eg vilagon semmi kulonbseget nem vettem eszre, egyedul azt, hogy kulfoldon meg mindig E5 a 95-os. De mondom, fogyasztasban ua. az olasz es szloven benzintol is. Ellenben dragabb. -
Gyöször
senior tag
válasz
Qtya123 #67596 üzenetére
Kaufferből vettem kb 5200ért darabját. Autodocnál volt olyan nap, hogy 40% akciót dobott a fejembe reggel akkor lett volna 4500. Azért kérdeztem, hogy milyen lehet 4ért? A sarki gépműhelyben esztergálják ezresért és az üzletvezető rátesz még 3at? Főiskolás komámnak gépműhelyük volt és egyszer betoppant egy fickó, hogy kellene gyártani bosch porlasztócsúcsokat, adott volna minden gépet ami feliratoz és csomagolja gyárira :-) nem éltek a lehetöséggel, meg utána nem is vásárolták a márkát...
Nekem van itthon tuti hamis champion gyertyám, kibontottam és nem raktam bele a jiguliba. annyira bénán nyomta a gép a márkanevet :-)
-
Gyöször
senior tag
Mondjátok el melyik kúton mennyi kedvezményt lehet kapni a normál ill prémium üzemanyag árából.
Nálunk avia kút van eskrosszon kívül mindenbe az megy (krosszmotorba, fűnyíróba zsiguliba) mikor mindenhol 650 volt a benzin 1-2 hete akkor itt 615ért adták a normált, a 100as meg 650.
Van valami kedvezmény kártya fel szoktam mutatni, de nemtom mit kapok érte :-))) tán literenként 1 pontot ami 1 forintot jelent de nemtom :-))))Mol nál a prémiumot kapja az eskrossz, silver szintet tudom hozni, így -10Ft/l a 100asból, meg van hogy 2 tankolásonként kapok egy -20Ft/l kupont a prémiumra. A simára sztem nem ad semmit. De azt nem raktam mostanában a crossba.
Orlen appal -15Ft/l mindenből, úgy tudom a 95öt is adják de 20L tankolt mennyiség fölött.
-
AMD Power
titán
Én ritkán OMV vagy Auchan. Az Auchanos benzin is teljesen jó. A Pro100 meg főleg.
-
zsolt19900
őstag
válasz
slett27 #67608 üzenetére
igen és valóban szokott lenni "típus" kontakthibája és ezt vagy megtalálják és javítják, vagy veszel egy bontott fejegységet, ahogy mi is tettünk annak idején....
létezik amúgy megoldás rá (mármint, ha pl. tennél be egy másik fajta fejegységet stb.), lehet ugyanis kapni olyan felső kijelző helyére kapható kijelzőt, amin vannak dedikált gombok és ezzel tudod állítani rádiófüggetlenül az időt.... viszont azt hiszem, az meg nem mutatja a fogyasztás, külsőhőmérséklet stb. adatok
-
slett27
addikt
szilrobi, ViZo72 : nagyon köszönöm a segítséget. Amúgy az órát csak a gyári fejegységről lehet állítani igaz ?
-
Qtya123
őstag
Én a régi Swiftbe az ENVI kúton szoktam tankolni. Nem tudom, hogy milyen minőségű a benzin és mi nincs/van benne adalékolva. Fogyasztásban 0 az eltérés ahhoz képest, amikor még OMV üzemanyagot kapott.
Viszont az árban lényeges a difi. Az ENVI 95-ös 634 Ft, míg az OMV 657 Ft.
Gondolom az is sokat nyom a latba, hogy se shop, se személyzet, se semmilyen ezzel járó költsége nincs a kútnak, csak ki van dobva 2 kútoszlop a semmibe és szolgáld ki magad.A Cross viszont továbbra is az OMV-t kapja, az amúgy sem fut sokat, elég neki 1 tank benzin 1 hónapra bőven, ha épp nem megyünk rokonlátogatásba/kirándulni.
-
ViZo72
tag
válasz
slett27 #67600 üzenetére
Nem zárható ki valami kontakhiba (a fejegység hátulján lévő csatlakozóknál) de az sem, hogy egyszerűen "haldoklik".
Az enyém is megadta magát már régen pedig csak a rádió részét használtam (ez kazettás Blaupunkt volt de a magnó részét nem használtam).
Már régen volt, nem emlékszem rá de mintha hasonló lett volna a probléma. Először csak néha nem szólalt meg a rádió elinduláskor, vagy megszólalt de elnémult kis idő után, aztán végleg elnémult. Arra már nem emlékszem, hogy életjelet sem mutatott vagy csak hangja nem volt. Sokat nem küzdöttem vele, raktam bele mást...
Bosszantó, mert azt gondoltam a rádió túléli az autót is, dehát nem így lett, sőt, elég rövid életű volt (6-8 év talán?).
Azóta is emlegetem, hogy 1db német alkatrész volt benne, az is bedöglik...
(Na jó persze lehet van még másik is de ez volt szem előtt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD