- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Igen, GPD subredditen olvastam róluk, csomó játékban problémát okoznak
Az AMD vel sajnos személyes rossz tapasztalatom van, 14 évesen 270.000HUF ot köhögtem ki az akkori csúcs HD7990 ért és egy rakás sz.r volt a driver support. Azóta használok nvidia-t
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
Köszi az infót!
Agyaltam rajta ma egész nap, majdnem meg is vettem egyet, de aztán feltettem magamnak a kérdést hogy mivel játszanék? GTA V, meg a dishonored széria hiányzik igazán, de ezekért nem biztos hogy érdemes venni decket.
Nem beszólni a switchre! Megy rajta a DOOM Eternal, meg a Crysis trilógia is! És annyira nem is rosszul hogy kidobjam az ablakon és rohanjak egy deckért. Ezért nem tudok dönteni hosszú hónapok óta…
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Van aki win10 zel használja a decket mint primer OS? Most hogy felbukkantak aprón már kedvezőbb árakon nagyon elgondolkodtam, viszont számomra csak a win a megfelelő OS. Használható? Vagy gyengül a teljesítmény? FPS-t korlátoznék természetesen a jó akksi idő érdekében.
Cucuska2:
Valid kérdés! Megszoktam a win10 et, valamint úgy láttam hogy nagyon hekkelni kell a linuxot ha más launcherből akarok futtatni dolgokat. Valamint vannak játékok amiket anno megvettem disc-en, de elhagytam őket, ezeket nem vettem meg ismét hanem crackelve tartom őket vinyón, redditen azt írták hogy elég nehéz tört játékot installálni Steam os-en. Winen meg ugye gyerekjáték.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Skacok, egy kérdés felvetődött bennem. Vannak ugye az online DRM mel rendelkező címek, mint pl a cyberpunk és a GTA V. Hogy lehet ezeket a címeket futtatni ha nincs net elérés útközben? Van erre valami workaround? Nem beszélve arról hogy linuxról van szó. A tesztek alapján ugye nem is érdemes win-t tenni az eszközre.
-
hszilard666
veterán
válasz vakablak93 #414 üzenetére
Hehe, megértem! Én értékelem a grafikát és a teljesítményt, tudok játszani a villamoson, és elfér a device a kabátom zsebében.
-
hszilard666
veterán
válasz vakablak93 #412 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam, örülök a portaloknak, kiváló címek, de én a half life szériával indítottam volna, sokkal mélyebb és érdekesebb mint a portal.
Én imádom a switchemet, nem egy powerhouse, de fut rajta a DOOM Eternal, a Crysis 1-2-3, a Burnout paradise, a witcher 3 és a skyrim is, ezek a címek a kedvenceim. Ha lenne rá GTA V, akkor nem is vennék decket.
Itt megjegyezném hogy egy pokoli csoda ahogy a Crysis 2-3 fut és kinéz ezen a 2013 as tegra SoC-n. Nem hittem el amikor elsőre láttam.
-
hszilard666
veterán
válasz Cucuska2 #406 üzenetére
Tényleg, az is pokoli jól fut!
Amit nem értek az a Valve hordozható címekhez való hozzáállása:
Pár hete jelentették be a portal 1-2-t nintendo switchre. Csak azt nem értem miért. Miért portol a valve switchre 10 éves source játékot? Ha már a source engine működik a switchen akkor meg miért nem a Half-Life 1-2-t adja ki? Sokkal nagyobb "nyomatékkal" rendelkezik a HL mint a portal széria. Nem is értem.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
válasz vakablak93 #387 üzenetére
Jó hogy mondod, el is felejtettem, nem szabvány hardver van benne, hanem új gen AMD, ha jól tudom ehhez hasonló cucc még nincs PC-ben, szóval lehet hogy nem 1-2 hét míg lesznek hozzá driverek.
-
hszilard666
veterán
Király, köszi a visszajelzést! Gratu az eszközhöz! Én megvárom míg lesznek rendes windows driverek és benchmarkok a hardverhez, után talán veszek. Picit félek tőle hogy winen rosszabbul fognak futni a játékok mint linux alatt, de nekem mindenképp kell rá a wines környezet.
-
hszilard666
veterán
válasz vakablak93 #260 üzenetére
Igazad van, megvárom míg ki tudok próbálni egyet, hátha nem lesz annyira batár.
Vagy veszek egy hasitasit és abba hordom majd a decket
-
hszilard666
veterán
válasz vakablak93 #258 üzenetére
Áhh, a napokban komolyan megkérdőjeleztem hogy veszek e decket, lehet igazuk van azoknak akik azt mondják hogy túl nagy a cucc.
Új irodai melóm van és relative sokat utazok, szóval elkezdtem útközben játszani a switchen. Namost, a switch elég pöttöm eszköz, főleg a deck hez képest, és nagyon boldog vagyok hogy befér a farzsebembe, vagy a kabátom belső zsebébe. De a decket hova teszem ha pár percre nem játszom? Leveszem a táskám, majd vissza, minden alkalommal amikor használni akarom? Kicsit struggle feelingem lenne. Ugyanezért váltottam vissza 12.9 es ipad pro ról ipad minire, egyszerűen túl nagy volt az eszköz mindennapi útközbeni használathoz.
-
hszilard666
veterán
Nagyobb mennyiségű sörben mernék fogadni hogy tud külső tárolóról bootolni, mivel a cucc egy PC.
Más:
én egy kicsit haragszom a valve ra. Anno 2013 ban kijött az nvidia shield, és kiadták rá a portal-t meg a HL2-t. 2016 ban meg jött a switch, és ugyanaz az SOC volt benne mint anno a shieldben. Agyaltam is hogy hol a HL2 port, mert konkrétan kész a build, 0USD ból ki tudnák adni. De nem tették… most a napokban raktam össze hogy valszeg azért mert már akkor reszelték a decket.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
Nem láttam hogy linkelte-e valaki a hivatalos szétkapoós videót, úgyhogy itt is van!
[link]Engem megerősített abban a gondolatomban hogy nemakarom majd szétkapni és upgrade-elni. Marad az SD kártya ha háttértár bővítésről van szó.
-
hszilard666
veterán
válasz vakablak93 #197 üzenetére
Szerintem a razernél verik a fejüket a falba hogy nem frissítették az eszközt!
-
hszilard666
veterán
válasz vakablak93 #195 üzenetére
A fent említett termék teljesen működő cucc, venni is lehetett 2013 ban, 4gamgos i7, és dedikált Nvidia GPU volt benne.
Meglátjuk mi lesz, a piac diktál, és az ügyfelek a tárcájukkal szavaznak. Jelenleg úgy tűnik hogy beérett a koncepció!
-
hszilard666
veterán
válasz kriszpontaz #193 üzenetére
Ez igaz, de ugye az alacsony árhoz az kell hogy sokat adjanak el belőle. Azt nem értem hogy a nagyobb gyártók miért nem ugrottak rá eddig erre a piacra.
-
hszilard666
veterán
Annyira fura nekem hogy csak most kezdett el feléledni a desktop OS-sel rendelkező gaming handheld piaca. Már 2012 ben is voltak szuper próbálkozások, például itt a Razer Edge (project Fiona):
[link]Tuti nagyot ment volna ha nem cseszik el az árazását, és mindenhol elérhető lett volna.
-
hszilard666
veterán
válasz egyedülülő #186 üzenetére
Az elég meleg!
-
hszilard666
veterán
válasz vakablak93 #168 üzenetére
Áhh, mennie kell!
720p low 30fps-t ha nem tudja akkor nem veszek!
-
hszilard666
veterán
válasz egyedülülő #166 üzenetére
Azért a skyrim 800p ben nem egy megterhelő feladat szerintem Én a Crysis 3 és a Cyberpunk benchmarkokat várom!
-
hszilard666
veterán
válasz kriszpontaz #154 üzenetére
+1.
Valszeg erre van igény...
-
hszilard666
veterán
"átlag júzer se hülye."
Sok sok évet eltöltöttem a kereskedelemben front és back office opcióban is, és azt kell mondjam hogy de az átlag teljesen agyilag zokni tapasztalatom alapján. Itthon közel biztosra mondom.
Magának a lassításnak az volt az oka hogy kíméljék az öreg telefonok akksiját, ezért idővel visszavették az órajelet hogy ne fogyasszon sokat és ne kapcsoljon ki random a telefon. Működött. van a családban 2012 es iphone 5 ös, és hibátlanul működik a gyári akksijával. Nincs random kikapcsolás, vagy azonnali lemerülés. Szerintem ezzel pont hogy kitolják a régebbi eszközök élettartamát.
-
hszilard666
veterán
válasz vakablak93 #149 üzenetére
Copass:
Megértem, de az átlag user nem akar ilyen döntéseket hozni. A legtöbb embernek kell egy eszköz ami jól működik és kész. Ebből lett az apple csilliárdos.Persze az akksis blama megtörtént, de érthető okokból, pont azért hogy prezerválják a felhasználó élményt.
-
hszilard666
veterán
Igen, hasonló dologról lehet szó.
Szerintem jó dolog az adaptív órajel, mivel jót tesz az akksi időnek. Útközben fontos hogy jól bírja az eszköz, biztos vagyok benne hogy ha emelt órajelen menne a switch akkor pokoli hamar lemerülne, ami nagyobb probléma lenne mint a 30FPS. Szerintem.
Peat:
Szerintem felesleges még a teljesítményen elmélkedni, konkrétan nincs jelenleg a piacon RDNA2 es hardver amit lehetne benchmarkolni. Ha ki jött a gép akkor jól megvitatjuk majd hogy elég e a performansz vagy nem. De szerintem jó lesz. A Valve nem dobna piacra elavult hardvert, főleg úgy hogy saját elmondásuk szerint, ezt a form factort szeretnék pusholni a piacon.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Szerintem pozitívum, egyrészt azért hogy ne legyen retek hangos, másrészt hogy jobb legyen akksi időben. Valamint a beépített display 720p, oda nem kell hatalmas lóerő. Rendben fut a witcher 3 és a Doom Eternal, és a Crysis is. Szerintem jó megoldás.
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
válasz Cucuska2 #119 üzenetére
Én tuti feltöltöm a teljes storage-et! Skyrim, Doomok, Wolfensteinek, GTA V, BF3-4, Need for Speedek, Dishonored összes, Far cry összes, Crysis összes. Portal 1-2, Half-Life összes. Ezeknek a címeknek egy pici része megvan jelenleg is switchre, véleményem szerint szuperül működnek “mobil” játékként.
-
hszilard666
veterán
válasz vakablak93 #110 üzenetére
Tényleg? Hogyhogy? Az AMD nem engedi? Vagy a gyártók? Fel sem fogom.
Lehet neked van igazad, és tényleg kéne paszta csere, meg plusz SSD… Nem tudom. Meglátom milyen kiépítést sikerül kukáznom, és lehet hogy én is upgrade-elek. De nekem ez 2022 Q2-3 lesz valszeg, nem szeretnék nyerészkedő áron venni, max MSRP-n. Vagy alatta. Remélem sokan megunják és felteszik apróra.
-
hszilard666
veterán
válasz vakablak93 #106 üzenetére
Azaz, folyékony fémmel kell megkínálni, nehogy melege legyen!
Viccen kívül ha sikerül egyre rátenni a mancsomat akkor tuti nem bontom meg, egyrészt a gari miatt, másrészt én visszafognám az FPS-t és az órajeleket is hogy jobb legyen az akksi idő, és halk és hűvös legyen. Szerintem ilyen settinggel a gyári paszta is elegendő lesz!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
válasz vakablak93 #93 üzenetére
Össze is van törve a szívem.
De én azért drukkolok az AMD nek meg a Valve nak hogy normális teljesítmény legyen w10 alatt.
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Egyetértek, kicsit fázom is a külföldi gari miatt, de remélem a valve tanul a nintendo hibájából. Szerintem ők is tudják hogy olcsóbb jól megcsinálni a terméket mint utólag gariztatni az eszközök nagy részét. A videók alapján szerintem egy sima IPS panel lesz a gépben az nem nagyon tud bedögleni, elég egyszerű technika.
-
hszilard666
veterán
válasz vakablak93 #16 üzenetére
Meglátjuk, ifixit csak szétszedi!
-
hszilard666
veterán
Én úgy tudom hogy az eszköz GTX 1050Ti szintű teljesítményt tud leadni, ami közel sem harmatos főleg 800p ben. Én jelenleg egy GTX 960 ast hajtok az asztali gépemben 1080Ti után, és meglepően jó teljesítményt nyújt és elvileg egálban van a 1050Ti vel. Most játszottam végig a Control-t 2560x1080 ban. Szerintem élhető kompromisszumokkal AAA címeket is tudunk majd játszani az eszközön.
-
hszilard666
veterán
Guten tag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest