-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
Eddig egy játékot sikerült lemagyarítanom és végigpörgetnem normálisan a resi2-t. De azt is úgy, hogy laposra feltelepítettem, lemagyarítottam, dekkre is lehúztam. A laposról külső vinyóra ment az egész játék, majd a dekkre. A dekken történő telepítés ugyanis nem működött. Ez nem volt 5 perc. Most a Shadow of the Tomb raidert próbáltam, dekken nem engedi telepíteni, tehát megpróbáltam az előző módszerrel. Laposon simán települt és magyarul el is indult. De dekken nem lett magyar a játék. Aztán próbálkoztam a AC boroterhooddal, na ott még a játékot sem tudom elindítani, mert nem tudok az uplay-ba belépni. Ha nagy nehezen beírom a jelszót - mert a virtuális billentyűzet önálló életet él - akkor is folyamatosan hibát jelez. Szóval nekem eddig csalódás ez az egész, már windózzal nincs is kedvem baxakodni. Az amúgy is kevés játékidőm a xarakodásra megy el.
De ha valakinek a tomb raider magyarítás problémára van megoldása, azt megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2