Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
megérkezett a kicsike!

tudom, hogy nagyon sokan itt a topiban hosszú heteket, sőt hónapokat vártatok rá - én ezt a hetet is alig győztem kivárni
viszont most, hogy végre a kezembe vehettem....wow! ez a cucc már csak megjelenésében is egyszerűen wow!még az első indításos, frissítés telepítéses szakaszban tartok. párszor már felpörgött a venti, azért tud pörögni elég keményen....de őszintén szóval az RX580 azért tud ennél hangosabban pörögni a gépben (pedig Nitro+)
fülessel szerintem egyáltalán nem lesz zavaró, persze meglehet, hogy majd játék alatti terhelésnél jobban is felpörög.a méretei leptek meg talán a legjobban egyébként! én fogalmam sincs, hány videót megnéztem még vásárlás előtt és ezalatt az 1 hét alatt....láttam, meg elmondták sok helyen, hogy ez a kütyü NAGY! de valahogy előben és kézbe véve mégis sokkal nagyobbnak tűnik (pedig tepsi kezeim vannak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Windows 11
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2 - i7-11G I 32GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - I7-8G I 24GB I 1TBSSD I 14" WQHD I Cam I W10 I Garancia!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

viszont most, hogy végre a kezembe vehettem....wow! ez a cucc már csak megjelenésében is egyszerűen wow!
Cucuska2