Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Resist_
csendes tag
Sziasztok!
Előre elnézést, ha olyan kérdést teszek fel amit ezerszer megválaszoltak már.
Steam Deck vásárlás előtt állok, tehát elég rookie vagyok még a témában. Utánaolvastam természetesen az opcióknak, próbálom mérlegelni a lehetőségeket és nagyjából vágom, hogy a 64 GB os verzió plusz akár ssd csere vagy sd kártya vétel olcsóbb megoldás minthogy drágábban megvennéd az 512-est.
Viszont az esetemben (mivel rengeteget utazom per nap, így sokat használnám tömegközlekedésen, illetve nem otthoni környezetben) érdekes a maratott üveg téma.
Tudtok nekem arra válaszolni, hogy mennyire zavaró a visszatükröződés 256 és a 64es verzióknál az 512höz képest? Illetve ha zavaró, van alternatív megoldás ennek a kezelésére?
A másik kérdés a garancia. Erről elég nehéz infót találni (vagy én kerestem rossz helyen), hogy mi a szitu. Ha bármi gond lenne a készülékkel akkor hogyan működik a garanciális szervízelés. Ennek kapcsán lenne kérdés az, hogy használtan mennyire érdemes venni Decket? Ha nem az első vevő vagy, ugyanúgy tudod a garanciát érvényesíteni?
Mit javasoltok? Vegyek a steamtől, vagy jó a használt is?
Köszi a válaszokat előre is és természetesen a türelmet is!

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Cyberpunk 2077
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2