Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Egér probléma
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
DarthPeeter #32698 üzenetére
nah, nem fog menni
holnap feleségem elutazik egy hétre nyaralni, egyedül leszek itthon a két gyerekkel, vinni a nagyot óvodába, délután érte menni, stb közben meg lakásfelújítást csinál itt két csapat, szóval nem nagyon leszek gépnél...
de ha lesz időm leülni, akkor benézek, és ha vki online, írok
-
Alg
veterán
LOL egy ZvZ-ben ott állt 9 brood lord meg egy fél tucat roach-om a pálya közepén vagy 10 percig, mert totál elfeledkeztem róluk
akkor ezért volt ilyen nehézkes megnyerni a végén a meccset
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
killerjohn #32697 üzenetére
Részvétem, de nyugi, én/mi is mostanság inkább funolgatunk. A vicc az, hogy sokszor arany ligások vernek el csúnyán, de sokszor meg mester ligásokat picsázunk el
Holnap 6 után lehetnél online és játszhatnánk pár 2v2 3v3-at
-
killerjohn
addikt
válasz
DarthPeeter #32695 üzenetére
hmm. ebben lehet valami
LOL még a battle.tag-emet sem tudom(aláírásomban a diablós van, külön accon, de most hogy a killerjohn-os accomra annyian rászálltak, lehet hogy akkor már kellene venni a diablósra is egy starcraftot?
mindegy, most egy darabig elleszek a killerjohnossal)
DarthPeeter: nem biztos, hogy akarsz te most velem játszani, délután elvert egy 2v2-ben két platina
szerk: már meg is van, aláírásomba betettem
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
killerjohn #32692 üzenetére
Így van, miért nem írsz rá a régi csapattársakra esetleg, hogy " hello, teamgame?" ?
-
föccer
nagyúr
válasz
Még mindig az választott csapattársak híve vagyok.
üdv, föccer
-
szilva01
őstag
válasz
gondolj bele a dota2 milyen lehet, ahol 4 cspattársadon is múlik a győzelem
-
killerjohn
addikt
nos, pontosan tudom már, miért hagytam abba az sc2-t, szóval ezt most akkor nem is erőltetném tovább
1v1 nagyon lapos, 2v2-ben pedig 5 hónap játék után "BELEJÖVÖK" és egymás után 2 meccset borulok az idióta teammate miatt, aki állítólag diamond? -.- na neeeeeem, megyek vissza nem is tudom hova, mert a D3 egy rakás sz@r, az sc2 meg hát ilyen... húúúú előveszem a wii-t a fiókból :p
-
föccer
nagyúr
válasz
killerjohn #32689 üzenetére
Építs probot, meg pylont. A többi nem számít, merrt op protosszal úgyis nyertsz nem?
üdv, föccer
-
killerjohn
addikt
jujj de nem megy a játék... súlyos gondokat okoz hogy mi a standard BO tossal 2v2-ben
-
Ghoosty
őstag
válasz
Formaster #32681 üzenetére
Nekem is ez a bajom, hogy sehol a % rank. Lehet Winner marad az első, mert nyer összesen 1 mérkőzést, a többiek meg inaktívak maradnak. Pont ez a probléma a régi rendszerrel, hogy egyes divíziókban sokszáz pont sem elég az első 10 helyre, míg másol első helyen lehet 100 ponttal is. Ezért mondtam, hogy ha élesítették az új rendszert, akkor pakolnia kell divízikban is, vagy ugyanúgy nem ér semmit.
-
Alg
veterán
Nah akkor... estére placement, reszkess gold liga (vagy ezüst... majd kiderül)
Mondjuk még Diablot is le kellene szólózni valamikor
-
föccer
nagyúr
válasz
killerjohn #32682 üzenetére
Bevezették az Árkád verziót. Hogy mi értelme volt, azt még erősen keresem.
üdv, föccer
-
killerjohn
addikt
úristen, nem voltam bent SC2-ben kb 4 hónapja, nem találok semmit sem a menüben
mi történt ezzel ? -
Formaster
addikt
válasz
Ghoosty #32680 üzenetére
A divíziók közt nincs és sztem nem is volt átjárás, csak a ligák közt. Winner ő nyitotta a divíziót, ezért lehet hogy első, de egyenlőre felkiáltó jel van a neve mellett, addig nem megy sehova
De ha tudja tartani az 1-2 helyet pár száz pont után is, akkor feldobja szerintem.
Legalább is ha élesítették a rendszert, akkor így kéne működnie. De ki tudja, hisz elvileg a pontok helyén is már valami százalékot kéne látni, ha jól értelmesültem
-
-
Formaster
addikt
-
Ghoosty
őstag
válasz
Winner_hun #32677 üzenetére
Nem úgy volt, hogy kiveszik a divíziókat? Vagy ez csak később lesz?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Eyesis #32672 üzenetére
Reggel besoroltattam magam, megnyitottam a divíziót, aztán igen rövid időn belül csatlakozott innen crepitation is
-
execute93
őstag
válasz
Eyesis #32672 üzenetére
Láttam írtál, csak mire válaszoltam volna lementél..
Hát van ez így. Tolj még pár mecset hátha feldob. Még mindig az egér témán filózok. 10-20ezer ft a keretem. Abysuss-t néztem, de az olyan semmilyen nekem. Ki milyen egeret használ?Most ilyenem van. Ilyesmit keresek formára súlyra meg kb mindenre, csak minőségit
Ha valakinek van ötlete ne habozzon.
-
Eyesis
őstag
Na ma reggel letoltam a 2v2 random rank meccsem, top diamond csapatot vertem egy platina társsal, előző szezonban gold voltam, és nem sorolt be. Még mindig azt írja, hogy játszam le a rank meccsem
Na gondoltam akkor letolom az 1v1-et, olyna 20. platina voltam a divíziómban, egy előző szezonban és mostaniban is platina protosst kaptam, akit nagy nehezen megvertem, erre besorol goldba -
h.adam.92
őstag
Meg ez sem rossz.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Eyesis #32661 üzenetére
az egész játékban nem is a trollok a legidegesítőbbek számomra, hanem az idióta laggerek, na azoktól ki tudok akadni, amikor betámadom és ilyen 1 fps van utána, mert némelyiknek olyan szar nete van vagy gépe, nem tudom, de rengeteg lagger van nagyobb csatáknál szoktak lenni atom laggok, de 2 v 2 ben is sűrűn találkozom vele
blizz helyében írnék egy algoritmust ami szó nélkül kivágná az ilyen playereket akiknél nincs meg 20-30 fps legalább, mert élvezhetetlen a game ha vki laggol, azt választhatsz, vagy benn maradsz a végéig és szenvedsz vagy kilépsz és akkor a lagger nyer, pazar
-
execute93
őstag
Szegény zerg.. Kikészítettem
(úgy ahogy) Nem hosszú meccs, a game timer szerint 10 perc. Eléggé könnyű, de jó taktika. (TvZ) Én terrán voltam.
LoL: http://drop.sc/players/EU/2722002/BBQ nem is tudtam, hogy van ilyen
-
BeLucZ
addikt
ez a videó hatalmas, nagyon tetszett
sajnos néha én is nehezen bírom megállni, hogy ne írjak be valamit, de most már, hogy jobban megismertem a gamet, inkább gg megy a végére
de azt tegyük hozzá, hogy vannak olyan playerek akik tisztességgel nyerni se tudnak és direkt hergelik az embert, azoknak a végén nem gg szokott repülni részemről
de a tapasztalataim azt mutatják, minél magasabb valakinek a liga besorolása, annál kulturáltabb player
-
rt06
veterán
ezt a videot sok szeretettel kuldenem minden kedves forumtarsnak (foleg LinogeOW-nak)
-
Zoz
őstag
Sziasztok!
Van más is aki ma játszott és nem kapta meg a megérdemelt pontjait a bonusból?
Nekünk 2v2-ben még volt 28 pont a bonusban, amit ki akartunk játszani, de hiába nyertünk többször is, nem adott belőle egyet se -
concret_hp
addikt
jó ez a season lock, holyamatosan platinákkal ad even matchbe
(goldban vagyok) meg néha ad 1-1 silver 1-et akik meg megvernek
-
Formaster
addikt
Vazee a 612-es apm az milyen már
kicsit elgurult a gyógyszerem... másodpercenként 10 action
-
Winner_hun
félisten
6 pool hasonló módon fogható mint amit itt 1:11:30-tól alakítottam. A kallódó probe-ot nem számolva nem vesztettem probe-ot, bár néhány piros lett
-
adrian360
őstag
válasz
Winner_hun #32642 üzenetére
véletlenül nem az us.battle.net-re mentél ?
-
Winner_hun
félisten
I got hacked - ezt kiválasztva csak sikerült nekik valamit nyöszörögni, várom a válaszukat.
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun #32642 üzenetére
A játékba be tudsz jelentkezni?
üdv, föccer
-
rt06
veterán
perceken belul kezdodik a tsl donto
-
föccer
nagyúr
Köszi szépen a ma esti meccseket. 9W/1L lett a vége. Volt vegyesen 2v2, 3v3, 4v4, minden, mi szem szájnak ingere
üdv, föccer
-
Alg
veterán
válasz
Winner_hun #32619 üzenetére
%-os megjelölés lesz a divíziós adott helyezés helyett
Egészen pontosan: eddig egy adott ligán belül is voltak erősebb és gyengébb csoportok, ezért ha valaki egy gyengébb csoportban első helyen trónolt, és nem dobták fel, jött az értetlenkedés, hogy de hát első, miért nem teszi feljebb. Ezután ez megszűnik, azaz ha pl. diamond 2. helyezett vagy, az nagyjából azt jelenti hogy diamond top2%-ban benne vagy, tehát közel masterhez. Kiszámíthatóbb lesz így a feljebb lépés, gyak. liga tetejéről már tudod hogy hamarosan feljebb tesz.
-
-
föccer
nagyúr
élőben
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun #32624 üzenetére
Nem is vagy onlány
üdv, föccer
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #32623 üzenetére
Yeah, 5 win kapásból, 4 terrán és 1 zerg (1 T és a Z is master volt, utóbbi közel 1000 ponttal, szóval tán nem olyan rossz játékos). Szerencsém volt hogy az Entombed Valley pályát kaptam, zerg ellen szerintem ez a legjobb pálya.
-
Eyesis
őstag
válasz
Letoljuk majd a 2v2 rankunkat?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Hmm a Taldarimon már most sincs kint a 3. a kő, nem kell megvárni a következő szezont.
-
Winner_hun
félisten
Szeptember 12-én indul a következő szezon. Máshogy lesznek a szezon elnevezések, Taldarimon nem lesznek kövek a 2. exp helyén, néhány 3v3 és 4v4 map cserélődik.
Ezeken kívül a ladder kijelzésén is lesz változás, %-os megjelölés lesz a divíziós adott helyezés helyett. Legalábbis remélem jól értettem meg
Forrás -
Winner_hun
félisten
Warhound imbátlanítása elkezdődött
-
Formaster
addikt
Third Person
youtube
-
Alg
veterán
válasz
Ghoosty #32610 üzenetére
Ami béta ZvT-t láttam eddig az mind hellion-warhound kezdés volt, és mindenhol roach-ot hoztak ellene... onnan meg szokásos mech meccs lett, némi viper-el megtűzdelve (dark swarm... izé hogyishíjják azt a képességet...). Nem tudom, hogy a muta működhet-e, nem hiszem, mert hamar jön a thor... de majd az okosok (pro-k) kitapasztalják az időzítéseket biztos
-
rt06
veterán
válasz
Ghoosty #32610 üzenetére
jah, en is pont ezt mondtam, mikor lattam, hogy pont arra nem jo, amire kitalaltak
amugy egyre gyanusabb nekem ez a video
az elobb thorzain stream-en ugy dontott, hogy nem warhound-ozik tvt-ben, es siman fogta medivac nelkuli bioval az ellenfel warhound tamadasait
aztan mikor egy mareknyi marine/maraduer sereggel besetalt a rampan - az ott lezo warhound-okat legyalulva -, majd elmaszott a mineral line-ig es elkezdte az scv-ket loni, az ellenfel beirta, hogy szar es a warhound, kell neki a buff...szoval kicsit ilyen erzesem van
-
föccer
nagyúr
Meg azért tegyük hozzá, hogy ebben a videóban a+move csata van. Ha csak annyi történik, hogy az összes roachot bevisszük lő-távba, akkor lehet egészen más lenne a gyerek fekvése.
Lehet, hogy önmagában erős unit a warhound, de biztos lehet ellene mikrózni. No, meg nem lő levegőbe.
üdv, föccer
-
Ghoosty
őstag
Nem nagyon néztem streameket, de ott is ennyire op, mint ezen a videon? Mert hogy az immo se vitte, az kicsit furcsa volt. Hogy-hogy ez nem derült ki a belső tesztelések alatt?
Amúgy az a legviccesebb, hogy pont a siege tankokkal nem bírt elbánni, mikor azt harangozták be, hogy a siege line feltörésére lesz jó.
-
rt06
veterán
válasz
föccer #32605 üzenetére
epp thorzain stream-jet nezem, pont egy meccs vegere ertem be, warhound-okkal gyalulta le a hatchery-ket, meg 1-2 kobor roach-ot, err ebeirja az ellenfel chat-re, hogy "last time i checked, roaches weren't mechanical", ezzel utalva arra, hogy a warhound imba, es emiatt vesztett
aszondja thorzain, "it might have something to do with that i killed 30+ drone" (vagy valami hasonlo, szerintem ez igy helytelen, de nem emlekszem pontosan, hogy irta)
az ellenfel persze fogadkozott, mondta kozel nem volt harmin, max 15...
replay alapjan 37 volt... a 10 perc kornyeken -
föccer
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest