Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
a replay-es oldalra felkerult PowerBuldog vs Winnerhun a liga merkozesek?
-
iSonic
addikt
Ma este 8-kor újra beindul a sc2 ligavonat, úgyhogy várok mindenkit szeretettel
ahogy Kozsó mondaná..
-
goku_sama
tag
válasz
hajsza #12094 üzenetére
Valóban én kérdeztem
Amúgy XP alatt nekem is csinált ilyet néha. 32 bites Win 7-el tökéletesen működik.
A 4 GByte memória pedig elegendő az 1920 * 1080 -hoz ultra beállításokkal, tehát azzal tuti nincs gond.
Nekem WoW alatt volt egy ugyanilyen problémám --> Ott konkrétan az egérrel akadt össze a prorgram, ha egérgombot nyomtam, akkor elkezdett akadozni (még mielőtt valaki azt mondaná, hogy ne vegyek a kínain semmit, ez egy Logitech G5 volt...ki kellett kapcsolni a HW cursort, na most itt nyilván nincs ilyen beállítás, de hátha, egy próbát megér, hogy nem nyúlsz az egérhez egy replay alatt
Videókártya driver gondolom a legfrissebb, ezért azt le sem írom. -
hajsza
aktív tag
Goku-sama írt erről neked, de semmi gond. Megtisztelő, hogy még akkor is rám gondolsz, ha másnak válaszolsz.
32 vagy 64 bites oprendszert használsz? Én még 32 bites XP-vel döcögök el és nekem is csinálja időnként. Úgy látom, hogy a gond az, hogy egy idő után kifogy a memóriából és a virtuális memóriából is (gyanakszom arra is, hogy a játékban memóriaszivárgás van). 4GB RAM van a gépemben, de a 32 bit miatt csak 3,2-t tud kihasználni a rendszer. Lehet, hogy 64 bit alatt ugyanennyi memóriával már nem jelentkezne a probléma, mert akkor a teljes 4GB kihasználható.
-
sith7
félisten
válasz
holydragon #12092 üzenetére
Mire mi észbekaptunk már mass roach + mass hydra volt, meg a bejáratnál 3 sunken colony /vagy mi .. az a bökködős akármi/
Hát az volt , undorító, az biztoshajsza
"hiába veszek vissza mindent, akkor is jelen van a dolog".Sőt ha visszaveszem 1680 * 1050 - ben még jobban laggol, akad, még 1v1 - ben is, gép ellen
A legjobban azért zavar a dolog, mert nem tudok stromozni a lagg miatt, és mire ledobjom, arra vagy nincs ott, vagy a társam van ott
-
holydragon
csendes tag
Egyszer mi is találkoztunk ilyen vicces fiukkal !
De mivel 5 percig nem lehet küldeni se gázt se kristályt így a komoly bajok előtt el kell még intézni a dolgot !
Gyors rush akármivel és kiütni a termelésből ! Mivel a másik ilyenkor techelget hogy majd a plusz pénzt elköltse egyszer neki sincs nagy serege amivel defelni tudna a gyármunkás meg ha volt olyan buta hogy semmit nem rakott magához akkor meg nagyon könnyű kiszedni !
igazából a lényeg hogy az elején meg kell zavarni gyorsan ilyenkor a termelést, és nagyon gyorsan bukják ezután a meccset is !Update:
Undorítóbb mikor ezt úgy csinálják hogy pl. 2zerg egyik csak mass lingel és teszi a gázt félre ! másik gyors muta tech és mikor lehet összes gáz át másiknak és nem 5 muta jön elsőnek hanem rögtön 10 vagy több és így tovább ! és ezenkivűl mass linger meg folyton zavar támad...
De ugyan ez bármely MU ra is igaz és undorító. -
sith7
félisten
Tegnap volt egy érdekes 2v2 , 2 zerg ellen.
Már a derítésnél láttuk, hogy valami nem stimmel, mert az egyik zergnél semmilyen épület nem volt, csak a hatchery, meg a 2 gáz. A lényeg: ez a játékos semmi mást nem csinált, csak termelt, expelt, és a begyűjtött pénz áttolta a társának, így megspórolták azt, hogy minden épületből, amire szükségük van, csak 1 kellett nem 2.
Mire mentünk támadni kb. 10 perc körül, roach + hydra + infestor csapat fogadtott minket, amivel úgy indított a srác, hogy az observeremet kilőtte, a scan elől elment, és a nem kevés roach + hydra mellé köpködte fel a föld alól az infested terran - okat.
A másik gondom még mindig, a nagyobb csatáknál előforduló lagg, amivel nem tudok mit kezdeni, hiába veszek vissza mindent, akkor is jelen van a dolog.
Kevés lehet a videóram ? Virtuális memória ?
Sávszélesség gond tuti nincs, mert ha a rep - et nézem vissza, ott is laggol. Míg gyengébb gépeken , régebbi driver - rel sem csinálja , nálam igen.Szerintetek mi lehet a gond ? Gépem az adatlapomon
-
oxox
addikt
megint vmi szerver leállás van??? az utolsó négy meccsemre nem kaptam, és nem vont le pontot...2w2l
-
föccer
nagyúr
Jó neked, ha érted
Néha én magam sem értem, hogy miért csinálom. Lehet szerelemből? Csak akkor ilyen hülye az ember, hogy ennyit melózzon, ilyen feltételek mellett
Üdv, föccer
ps: Photoshop témára valaki? Erősen érdekelne a köz vélemyéne. Leget felteszem a kérdést Photoshoppos topikba is
üdv, föccer
-
hajsza
aktív tag
válasz
föccer #12073 üzenetére
Ezt majd olvasd el, iSonic "bekeményített" egy kicsit, ezért most már a liga meccsekkel kapcsolatban van néhány szabály. Az e heti meccsek időpontjai egyelőre így néznek ki.
-
föccer
nagyúr
Betontechnológus lennék. És egy építéshelyszíni vizsgálatnak a jegyzőkönyvei. Jelen esetben betontakatás/vasmélység mérést csináltam függőleges és vízszintes szerkezeteken. Egyszerübb volt zsírkrétával felrajzolni a mért adatokat, melléírni a mérési pont azonosítóját és utánna lefotózni, mint a sokszáz ezres felszereléssel az oldalomon küzzdve még a jegyzőkönyvekre is figyeljek...
üdv, föccer
ps: jah, kereszt kérdés:
Photoshopolt-e a kép vagy sem?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Hu, ez így tényleg tömör volt
80%-on áll a fényképek letöltése. Lassan végez. Fényképes dokumentációt csináltam valamelyik nap az egyik melónál, mert a jegyzőkönyvet nem tudtam voltna cipelni
Most nézhetem át az összes képet, és írhatom meg róla a jegyzőkönyveket
Üdv, föccer
-
iSonic
addikt
Mostantól az új és végleges LiveStream cím, ami a mai naptól elérhető ezen a címen-> http://www.livestream.com/sc2battlearena!!!
-
föccer
nagyúr
No, hazaértem a hihhetetlen durva 3 napos nyaralásomból (ami ugye magába foglalja a hévégét). MA igaz, hogy szabin voltam, de kb 2 órát telefonáűltam, és most indulok be melózni. Talán éjszaka visszaolvasom a topikot, de mivel reggel 6-kor indulok ki terepre lehet, hogy nem marad rá erőm
Ha valaki megtenné, hogy össszefoglalja pár sorba, ha volt valami érdemleges történés a hét végén, akkor azt megköszönném.
üdv, föccer
-
Ghoosty
őstag
Hát múlt héten már nem sikerült lejátszanunk, mert hogy vasárnap írtad.
Amúgy Hétfőn, kedden szerdán, csütörtökön este 7-től érek rá. Ha neked nagyon nem jó, akkor meg tudom oldani 6 tól is, de nem igazán szeretném.
(#12060) iSonic Hétvégi időpont nekem nem jó, de majd PM-ben is megírom ahogy kérted.
-
iSonic
addikt
Itt az ideje, hogy kiírjam a jövő heti mérkőzéseket->
Winner_hun vs PowerBuldog
Időpont: 2010.október 18. 20:00 (felvételről)Winner_hun vs skagtrendy
Időpont: 2010.október 19. 20:00 (felvételről)skagtrendy vs dMrL
Időpont: 2010.október 20. 20:00Alg vs WayneGace
Időpont: 2010.október 20. 21:20Arky vs Mistixx
Időpont: 2010.október 21. 20:00föccer vs Kovsol
Időpont: 2010.október 22. 20:00DTG vs WayneGace
Időpont: 2010.október 23. 20:00DTG vs Ghoosty
Időpont: 2010.október 24. 19:00DTG vs Konflikt
Időpont: 2010.október 24. 20:20Akinek bármilyen problémája van az időponttal az PM-be írja meg, aki pedig nem jelenik meg kizárást ró maga után.
LiveStream új címe holnap kezdés előtt 2 órával előbb ki lesz téve.Mindenkinek sok sikert kívánok!
Nézőket pedig várom szeretettel! -
sith7
félisten
Minden feltöltött rep - ről videót csinálni, az gondolom macerás lenne , ugye ?
vagy esetleg minden rep mellé betenni egy számlálót, amit voksolással lehetne növelni, és ha eléri az 5. - öt, akkor pl. videó készül róla, és kikerül a rep mellé ...Vagy hülyeség ?
mondjuk nekem momentán jó lenne, mert sokszor vagyok úgy gép közelben, hogy az sc2 nincs az adott gépen -
rt06
veterán
valaki ossze tudna nekem szedni skymouz livecast oldalarol a ph-s ligaba tartozo replay-ek ember kodjait, parositva azzal, hogy melyik melyik merkozes(eke)t tartalmazza?
pl.:
Eagle vs Pedro #1, #2:
<object width="720" height="480" id="lsplayer" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"><param name="movie" value="http://cdn.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=skymouz&clip=pla_15bebf93-b108-4170-89d2-72f8951ea2ac&color=0x000000&autoPlay=false&mute=false&iconColorOver=0xe7e7e7&iconColor=0xcccccc"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed name="lsplayer" wmode="transparent" src="http://cdn.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=skymouz&clip=pla_15bebf93-b108-4170-89d2-72f8951ea2ac&color=0x000000&autoPlay=false&mute=false&iconColorOver=0xe7e7e7&iconColor=0xcccccc" width="720" height="480" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash"></embed></object><div style="font-size: 11px;padding-top:10px;text-align:center;width:720px"><a href="http://www.livestream.com/skymouz?utm_source=lsplayer&utm_medium=embed&utm_campaign=footerlinks" title="Watch skymouz">skymouz</a> on livestream.com. <a href="http://www.livestream.com/?utm_source=lsplayer&utm_medium=embed&utm_campaign=footerlinks" title="Broadcast Live Free">Broadcast Live Free</a></div>megcsinaltam, hogy a replay-ekhez be lehet illeszteni a videot, viszont valamiret szornyen lassu nalam a livestream-es oldal
segitsegeteket elore is koszonom
-
sith7
félisten
Az én "cup" - ám
-
Alg
veterán
válasz
WayneGace #12044 üzenetére
Match info-ra kell klikkelni
HuK hatalmas arc
Elődöntőben Select ellen, második meccsen - 1 vereségre a kieséstől:Elkezdte írogatni az elején, hogy a tömeg mögötte mothership-et szeretne látni, de nem jó, mert ha hozna, Select észrevenné az ovációból. Mikor pár perc múlva mindenki felkiáltott HuK mögött, csak ennyit írt be:
"That's halo, don't worry." (azaz a másik játékon történt valami)És lehozta a mothership-et, és kikapott. Ez az idézet szerintem szállóige lesz
-
rt06
veterán
válasz
iSonic #12035 üzenetére
ezzel most olyan szepen alaastad, mindazt, amit eddig irtal, irtatok
ugyanis egesz eddig azt allitottatok, hogy a P/Z/T (a megfelelot ki-ki kedve szerint helyettesitse be) az uber-op, verhetetlen, miegymas, de legalabbis a masik faj sokkal nehezebben jatszhato
itt pedig (nagyon helyesen) leirod, hogy a jatekoson, annak mikrojan mulik, hogy mennyit er egy egyseg -
WayneGace
őstag
válasz
iSonic #12037 üzenetére
Ezek a változások szükségszerűek voltak. A korai nitro pack, amikor a terran 5 barakkból öntötte az zergre a reapereket egyszerűen foghatatlan volt. És itt nem a saját szintemről beszélek, dimaga és idra sem tudott vele mit kezdeni. Az nem lehet egy rts-ben, hogy egy taktikát ne lehessen védeni. Minden változtatás indokolt volt. Roach range 4-es lett. Még így is kevesebb, mint a marine, marauder, sentry vagy stalker range. De az nem állapot, hogy 3-as legyen egy távolsági sebzésű egység range, amit már egy forcefield is kiiktat, valamint a korai épület mögé berakott cannon expek miatt is kellett. Mert így P lényegében harci egység nélkül tud techelni és nem is tehetsz, tehettél ellene semmit. Feedbacket is szükségszerűen vissza kellett fogni. Mert a Corruptor és a Thor általában telsen energiával van és az sem szabad engedni, hogy 50 energiáért cserébe armot figyelmen kivül hagyva 200 sebzést okozzon. Nem hülye gyerekek ülnek azért a blizzard központjában.
-
sith7
félisten
válasz
iSonic #12035 üzenetére
Értem... akkor az én véleményemet tessék ezüst fokozatban értelmezni
Tegnap random 2v2
Én P társam T, ellen 2 zerg az egyik csak 2v2 - t játszott több száz meccset gyémánt ligás, a társa platina ligás
...
..
.
Mi győztünk
És ez is engem igazol, mivel én nem vagyok jó játékos, ezért a T társam nyerte meg a meccset
Amúgy Peace !
Én nem veszekedek veled, csak élcelődök
Amit meg írtam nem Te mondtad, hanem úgy általában a T - k--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mikor lesznek meccsek papa ? -
-
sith7
félisten
-
iSonic
addikt
na és akkor egy őszinte vélemény és itt most előre szólok, hogy tisztelet a kivételnek.. ez a balance probléma nem látszódik meg nagyon a bronze/silver/gold ligában játszó játékosoknál, mivel ott azért van az ember, mert még nem tud jól játszani, vannak elvi hibái, így ott nem teljesedik ki egyes fajok, egységek iszonyatos erősségei.. plat/diamondba, ahol már a játékot jobban játszok vannak, ott már meglátszik, hogy egyes egységek, egy jó játékos kezébe megsemmisíthetetlen, mert okosan kimikrozik, jókor van jó helyen és a gondolkodása sem más.. én platina és diamond játékosokkal játszok, akiknél már nincsenek elvi hibák, bár párnál van csúnyán.. ott már a mikro és a makró dönt el mindent.. én innét veszem a tapasztalataimat.. lehet, hogy alsóbb ligákban más a helyzet, akkor ez van.. majd ha feljut az ember és remélem mindenki felfog jutni diamond ligába.. akkor majd megváltozik arról a véleményed, amit előbb leírtál..
-
sith7
félisten
válasz
iSonic #12030 üzenetére
Igen ... a barrack - ban... a legelső ..illetve most már a 2. épületben /supply, barrack/ ... jó + tech lab /ha jól tudom/
HT
Pylon, Gateway, Cybernetics Core, Twilight Council, Templar archives
3 - mal több épületet kell építeni, amiből 2 - höz nem kevés gáz is kell, főleg ha az elején fast HT - ra mész"sentry végül is nem lő levegőre.. feedback sem jó semmire ugye?? ja és van archon is "
És ezt kiszámoltad mennyibe kerül ???
6 db mutához / void - hoz mennyi sentry kellene ?
Feedback - et mire dobjam most már ?
Medievac - re ? raven - t, bc - t nem nagyon látok, akkor inkább már storm -
hajsza
aktív tag
Az ilyen mi minél erősebb vitáknál mindig eszembe jut a következő kis frappáns szöveg:
"Tisztelt fejlesztők!
A kő túl erős, kérem gyengítsék. A papírral minden rendben.
Üdvözlettel,
Az olló
" -
iSonic
addikt
válasz
WayneGace #12022 üzenetére
nekem nincs bajom a terran fajjal csak egy picit nem érzem a balanceot.. MMM maga egy hulladék ha a zergnek van annyi esze és csinál sok baelinget.. tank szintén azért lett gyengébb, mert sokan sírtak a damage miatt.. medivac szitén a dropok és a mmm miatt lett lassabb, early barrack szintén azért lett megszüntetve, mert op volt, na most akkor nézzük mi lett csökkentve ilyen mértékben a zergnél és a protossnál.. zerg esetén minden épület hp-ja nőtt az marauder dropship miatt.. roach range nőt, mert amiatt is sírtak.. ultralisk alapból splash damage-el, mer emiatt is sírtak.. ezzel szmben battlecruiser gyengitve lett, mert túl erős.. nézzük a protosst.. void ray damage level 2 csökkentve lett, mert erős volt, így most már nem lesz sírás, rívás void ray miatt adok ezért egy piros pontot a blizznek.. zealot gyártásideje csökkent.. nexus hp-ja szintén nőt, a dropship miatt.. ha most ezen mind átcsámcsogunk mit látunk és most nem sírok csak a száraz tények.. terrant agyon nerfelték.. fölösleges bc-t kihozni, csak terran vs terran ellen érdemes.. mmm is mostmár nem ér annyit, persze igazán jó kombó, de már nem annyira.. supply élete nőt pár hp-val, így legalább a korai baelingből plusz 2 darab kell..
egy szó mint száz.. terran kapott egy iszonyatosan nagy nerfet, zerget felhozták egy játszható szintre, protosshoz hozzányúltak csodák csodájára.. most ezután nekem írhatod, hogy így a terranok, úgy a terranok, meg játszani, hogyan kell.. és mások, hogy tudnak vele játszani, de akkor is ezek a tények és ezen csak a blizzard tud változtatni
megj.: kihagytam a reaper-t, ami lassabban készül és a nitro packhoz kell factory.. szóval egy újabb fölössé vált egység..
sith7: ki kell fejleszteni igen, de ugyanúgy az mm-nél is ki kell fejleszteni a steam packot, concussive shells-t, combat shieldet
sentry végül is nem lő levegőre.. feedback sem jó semmire ugye?? ja és van archon is
-
sith7
félisten
válasz
iSonic #12021 üzenetére
Abban igazad van a HT erős ... de odáig el is kell jutni
... a stromot ki is kell fejleszteni ... + kellenek más egységek is , amik védik a rush - t, vagy a harass - t ... stb. stb. stb.
És a HT hány lövés egy Ghost - nak ???
"zealot, HT, sentry.. azt csókolom... ha van colo, akkor meg az hab a tortán.."
öööö... ezek közül melyikkel tudom leszedni a mutát, void - ot ?
-
rt06
veterán
válasz
iSonic #12021 üzenetére
T-nel a tankok miatt is tobbszor megkaptam, voltam mar tank noob (megjegyzem, osszesen 4, vagy 5 tankom volt), illetve hisztizett mar a srac a patch miatt (amiben gyengitettek a tankok sebzeset)
a fenti post-tal arra utaltam celozni, hogy ha minden faj imba (imbalanced, tul eros), akkor most megis minel erosebbek?
mert az itt leirtak alapjan: T < Z < P < T ... (innen meg ugye korbeertunk)korabban valahol, azt hiszem WayneGrace irta le nagyon szepen (en most kevesbe szepen fogom), hogy nem az ellenfel altal jatszott faj OP, hanem tobbnyire a panaszkodo jatekos nem tud ugy jatszani, ahogyan kellene az adott fajjal, az adott ellenfellel szemben
medivac nem pont azert lett lassabb, hogy ne szaladjon a marint-ok ele (ezzel is csokkentve a mikro kovetelmenyt)?
-
WayneGace
őstag
válasz
iSonic #12021 üzenetére
Szóval minden imba kivéve a T? Akkor pvz-ben melyik az imba, ha mindkettő az? Más fórumokon a T, mint stim buttont szokták win gombként emlegetni. A játék megjelenésekor lehetett sejteni, ahogy lassan jönnek a patchek kezd beállni a balance, jön majd a korábbi nyerő faj (terran) panasza.
-
iSonic
addikt
az a legnagyobb baj, hogy a terrannal csak az MMM, ami imba, de most már az sem, mert roach nagyobb range, több mikro és a medivac is lassabb..
Zerg imba, mert mass.. hát igen baeling, ling, muta és most már a roach is becsatlakozott az i win button felsorolásba...
Protoss meg mindig imba volt, bár most a void ray egy icipicit gyengült.. a HT maradt a régi és iszonyatosan erős.. elég ennyi gyártani -> zealot, HT, sentry.. azt csókolom... ha van colo, akkor meg az hab a tortán.. -
LinogeOW
aktív tag
De az egész 1 vicc. Zergel játszok és a tetvek engem is rusholnak. Utálok zergel rusholni, de ők lazán ennyit tudnak -.-' Ha bele gondolok, ez a patch csak rontott mindenen. Lehet, hogy a Zerg erősebb lett, de a sok 10éves szar átjött ide & rushol & rushol & rushol.
-
rt06
veterán
csak hogy jol ertsem:
- a T imba, mert MMM, meg A+click?
- a Z imba, mert mass akarmi (ling, muta, hidra, roach, eddig mindre jott panasz), meg A+click?
- a P imba, mert 4gate, meg HT, ami miiiiindent megol? -
용 Bob
senior tag
LoL, itt ugyanez volt a panaszom, nem vagyok akkor ezekszerint egyedül
Tényleg darálnak az ízeltlábúak és senki nem veszi észre, hogy egy lingnél, roachnál, vagy hidránál semmi ability nincs csak tolod az "A"-t oszt kész. Sokan meg panaszkodnak az MMM-re, pedig ott figyelned kell a medivacra, stimmelni kell, azaz érdemes..stb
Ha nem lenne ez a retek lárva management, akkor már ki is próbáltam volna a csótányokat
-
Eagl3
veterán
Kész... egyszerűen nem tudok mit kezdeni a zegekkel. Vagy ők lettek kurva erősek, vagy én nem tudom de, hogy bármit csinálok megesz, az biztos. Méghogy mekkora APm kell a Z-hez lol... kurva nehéz balról a lingeket jobbról meg a hydraliszkek ezreit ráküldeni a tankjaimra meg MM--jeimre.
-
Konflikt
addikt
akkor most a tegnapi meccsek mind elmaradtak? ha nem, akkor amik meg lettek tartva: mik az eredmenyek?
-
Eagl3
veterán
Én is tudok annyi szabadidőt keríteni, hogy segítsek a liga lebonyolításában, castolásban. Ha segíthetek valamiban szóljatok.
-
kovsol
titán
lusta vagyok ezt mindet elolvasni
-
Alg
veterán
válasz
Winner_hun #12009 üzenetére
Figyeled, hogy az összes protoss csuklyában játszik?
-
aDM|RaL^
őstag
: D
Ilyenkor ált. nincs energiám végigolvasni az óriás flamewart.
Srácok, megy az X-Faktor a TV-ben, ti meg itt nyomjátok ? : DD -
LinogeOW
aktív tag
Relax
-
sith7
félisten
Hát itt meg mi folyik ?
-
iSonic
addikt
na akkor öntsük tiszta vizet a pohárba és most összefogóan leírok mindent...
1. vasárnapi naptól kezdve ki lesz írva 1 héttel előre a lejátszandó mérkőzések. Akinek nem jó az időpont 1 nappal előtte értesítenie kell, amint ez elmarad és nem tud megjelenni, az ellenfél automatikusan nyer.
2. új livestream cím változás lesz, ahol felváltva lesz mérkőzések castolva az időponttól függően.
3. akik lejátszották a mérkőzést és nem adják le nekem vagy aznapra kijelölt adminoknak az eredményt, akkor 0-0 eredmény beírás következik be, vagyis döntetlen lesz a mérkőzés
4. a mérkőzés után 3 órával fel kell tölteni a replay-t, http://sc2replays.jmk.hu/ címre, ha ez elmarad, akkor újrajátszás lesz..
5. elhalasztott időponton, valamelyik játékos nem jelenik meg azon nyomban kizárás jár..
6. bármiféle probléma történik, csalás, rossz net, azon nyomban adminhoz fordulni és a következőket elküldeni-> replay(ek), panasz leírása, ellenfél nickje, meccs kezdete
remélem ezt mindenki alaposan elolvassa és a fejébe vési, innentől kezdve ezeket szigorúan betartatom...
rt06: nem én kezdtem a régi sebeket feltépni..
-
rt06
veterán
válasz
iSonic #12002 üzenetére
ha mar kerded, azt varom toled (es lathatoan nem vagyok vele egyedul), hogy legalabb toredeket mutasd fel annak szervezokeszsegben, mit amit hiszel magadrol
azt meg, hogy mire irtam a kozossegepitest, lathatoan nem fogtad fel, ezert leirom megegyszer, ezuttal lassabban, mivel minden jel szerint nem tudsz gyorsan olvasni
ha nem birsz egyedul a liga szervezesevel (es a tenyek errol tanuskodnak), kerj segitseget, vagy legalabb azt vedd eszre, mikor mas felajanlja (mint tette azt pl Alg az iment, mint tette azt v2izzy, vagy mint ahogyan ott volt az en korabbi hozzaszolasomban is)de par emlekezteto, amik sokat segitenenek, s melyrol a liga kiirasa ota elfeledkeztel, vagy mely fel sem merult benned:
meg lehetne kerdezni a resztvevoket, hogy altalaban ki mikor er ra (tobben ezt eloljaroban leirtak, de teljesseggel figyelmen kivul hagyod a besorolasoknal), s ez alapjan elore, akar 1-2 hetre ossze lehetne allitani egy menetrendet, mely menetrendet aztan megtekintesre es az esetleges problemak jelzesere ki lehetne tenni valahova (ide, a logout-os bejegyzesbe, kovsol oldalara, etc)
ezutan valaszthatnal par forumtarsat, akikben megbizol, hogy ha te epp nem ersz ra, vezessek le a meccseket, gyujtsek be a replay-t, meg az eredmenyeket, es amennyiben van ra mod, csinaljanak livecast-ota jogtalan vadat meg asszem egyszer mar megbeszeltuk: tevedtem, erre ahelyett, hogy ezt normalisan tudtomra adtad volna, elkuldtel a kurva anyamba (ezekkel a szavakkal)
innentol kezdve ez a labda inkabb az enyem feldobasra, mintsem a tied -
iSonic
addikt
teszek valamit a közösségért.. és??? ettől most nekem jobban kéne éreznem magam?? ezt várod tőlem, vagy verjem a mellemet.. mert akkor ezt sajnos nem fogom.. én ezt a ligát azért csináltam, hogy aki szeretne játszani elindul, nem azért, mert nekem jobb legyen.. az motivált idáig, hogy az embere jól szórakoznak és nem az egom a fórumon.. nem én szartam a spanyol viaszt, szóval nincs jogom nagyszájúskodni a közösség építésnél.. szóval verd ki a fejedből azt, hogy én itt megbecsülést várjak az emberektől, hogy az isonic az a nagy sc2 ligaszervező isten...
tapasztalatom alapján meg általában téged is ki lehetne tömni a jogtalan vádaiddal egy 1080p-s HD TV-re...
Winner: én megmondtam neked, ez egy olyan liga, ami el fog tartani sokáig.. punk tum..
leszúrást is elfogadom.. csak ne bántó legyen.. mond azt, hogy ez nem lesz így jó, ha ezt castolod és mondod pl.. vagy sok baj van az időpont kiírással szerintem jobb lenne ezt csinálni.. eceterá..
-
Winner_hun
félisten
válasz
iSonic #11999 üzenetére
Az esetleges leszúrást miért nem fogadod el? Úgy gondolod hogy te vagy itt a tökéletesség megtestesítője?
Ezért kell megbeszélni a szabályokat hogy mindenkinek elfogadható legyen.
SC2-es példát úgy látom nem sikerült megérteni. Azzal azt próbáltam szemléltetni hogy egy ottani verseny sokkal több résztvevővel is sokkal gyorsabban lezajlott.
A meg nem válaszolás és a hülye válasz között hatalmas különbség van. Én az előbit írtam, nem tudom az utóbbit miből kifolyólag kevered ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest