Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
kicsit diablosabbra vettem a figurat és érezhetően sokkal bénabb lette msc2ben
-
execute93
őstag
Winner ma 1v1?
Bármely fajjal megyek ellened -
oxox
addikt
válasz
DarthPeeter #30695 üzenetére
most dolgozok meg....szerintem del korul erek haza...akkor meg kicsit adok a no uralomnak, de majd igyxm
-
oxox
addikt
válasz
DarthPeeter #30692 üzenetére
miko' leszel ma?
-
föccer
nagyúr
Teamplay valaki?
üdv, föccer
-
Cpt.Price
csendes tag
válasz
execute93 #30645 üzenetére
Hidden expet mindig teszel? Ebben a 2 játékban láttam, azért kérdezem. Szerintem túl rizikós, simán elúszhat rajta a gém, ha észreveszik.
Másik -lehet láma- kérdés, bárkihez:
p-nek t ellen ennyire nem érdemes stalkert hoznia?Én zealothoz képest kb 2:3 arányban szoktam, immo-t viszont gyakorlatilag semennyire, bár szerintem mostantól fogok.
Stalker nélkül büntetlenül viszi haza a medivaceket/(vikingeket) még egy vesztett csatából is + nekem érzésre jobb, hogy nem tudják sértetlenül kite-olgatni őket, úgy mint adott esetben a zelákat. -
oxox
addikt
válasz
DarthPeeter #30683 üzenetére
amugy lehet a szembol tamadas jobban bejott volna....en meg garazdalkodhattam volna prismel....de mondjuk azok nem voltak bena jatekosok....jobb megoldas lett volna, ha az elejen az imom kitud jonni (supply hianyom volt...mert kicsit jatszadoztam a scout probe-ommal)
-
Ghoosty
őstag
válasz
DarthPeeter #30684 üzenetére
Ezt már láttam WhiteRa streamen is szóval még a prokkal is előfordul, csak ők hamarabb észreveszik.
-
oxox
addikt
válasz
DarthPeeter #30683 üzenetére
azert a maint leszedtem neki
fent az imoval...a stalkereim meg vartak, hogy az scv-d epitse a bazist, es mehessenek segiteni
-
execute93
őstag
vki 1v1?
-
DarthPeeter
aktív tag
Visszanézve a replay-t, igen sok hülyeséget csináltunk.
Nálam a nem expelős dolog úgy történt, hogy a 12. percben elküldtem az SCV-t, a parancsot kiadtam, de közben küldtem a legyártott egységeket a bázisról a frontra és sikeresen egybefogtam a pont kifelé menő SCV-met is a többiekkel...
Csodálkoztam is hogy van 1400k mineralom. Általáben elköltöm minden pénzem, de most nem raktam le + barrackokat, hogy miért? há mer hülye vótam
Oxox, te is csináltál hülyeséget, nem maradsz ki te semVégig ott dekkolt a tankjaim mögött 3 stalkerod, lehet teadélutánt tartottak, de hogy nem jöttek segíteni az biztos
Na meg az expjeiket nem bántottuk, túlerőltettük a támadást oldalról, miközben kb semmi hasznunk nem volt belőle...
Sebaj, az ilyenekbőll tanul az ember -
Ghoosty
őstag
Én úgy szoktam járni, hogy megépítem a bázisomon, aztán ottmarad, majd megint eszembe jut, hogy még nincs kinn az exp, ezért gyártok mégegyet. Eddigi legdurvább az volt, hogy 3 Command center ült a main-en. Mondjuk utána 2 helyre is gyorsan kiexpeltem PF-fel, egy meg maradt tartalék scan/mule-nak.
Ha elküldöm építeni, akkor gyakran járok úgy, hogy útközben befogom a harcosokhoz, aztán azt látom legközelebb, hogy az SCV az első sorban harcol.
-
Winner_hun
félisten
válasz
DarthPeeter #30680 üzenetére
Igaz a 20-on gondolkoztam hogy nem lesz-e sok mert 15-17. perc körül már jöhet bármi.
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Winner_hun #30676 üzenetére
Nálam már a 10+ is lategame
Na jó nem erről van szó, csak általában amíg a többiek kiexpelnek az első sikertelen adok-kapok után, én még bőszen hozom a unitokat, hogy "na majd én megmutatom ezeknek!!"
-
oxox
addikt
akkor mar nem volt sok eselyunk, mert engem az elejen kicsit megcsapkodtak, az ellentamadasunkban tobb volt, de vegul szetestunk egy kicsit...szoval mindegy volt ez a resze...Petit jobban bantotta mint engem..."hat elakadt valahol az a mocsok"...meg hasonlok...mondjuk en hajlamos vagyok a meg nem elbukott meccset is bukotta nyilvanitani (de ez tenyleg az volt)...ha varnak a tamadassal akkor mondjuk nyerunk (counterbe jol alltunk volna....ott colo+zea + mmm, nalunk nalam gw units + voids, tank+marine...csak meg kellett volna az az 5 perc, hogy meglegyen a mennyiseg is....
-
oxox
addikt
válasz
Winner_hun #30676 üzenetére
szoktam is neki mondani
....tegnap valasz
"haaaat en elkuldtem az scv-t de csak nem epitette"
-
Winner_hun
félisten
válasz
DarthPeeter #30675 üzenetére
Lategame-ben elfelejtek időben expelni
20+ percben ha nincs mani menni kell expelni, ezt nem elfelejteni hanem észrevenni kell
-
DarthPeeter
aktív tag
-
oxox
addikt
Jelentem...ha mar DPeti nem tette meg
.....tegnap kikonyokoltuk magunknak a megerdemelt, helyunket TOP DIAMOND-ban....nagy az arcom, de nem erzem a master-t elerhetetlennek...ha az economyra kicsit jobban figyelunk, ill. a late game-re akkor van helyunk ott is
eddig is voltunk diamondban (randomban, massal) de ez azert er tobbet szamunkra, mert egy bevett taktikat csinalunk szinte mindig, ami nem sajtolas, nem rush...sot fogjuk is a hasonlo probalkozasokat....
-
Alg
veterán
Nah, ha minden igaz holnap összeáll a gépsárkány, most már netem is van, kíváncsi vagyok milyen lesz 15,4-ről 23-ra váltani
(Na meg min grafról max fullHD-ra
)
-
Winner_hun
félisten
Ja hogy ott. Na az pl. benne van adblockba
Sajnos ez se oldotta meg a problémát. Adblockba mit tegyek hogy tecsőn ne legyenek reklámok? Ehhez már oldal forrásában kell turkálni, vagy csak nem jöttem még rá az adblock és az element hiding helper minden funciójának rendes használatára.Holnap déltől 3-ig szerintem ráérek játszani ha valaki akar 1v1-et / többvétöbbet
-
rt06
veterán
válasz
Winner_hun #30668 üzenetére
a teruleti beallitast a lap aljan talalod, a nyelvi beallitas mellett
adblock meg azer ttudja egyes esetekben megfogni a flash reklamot, mert azokat egy javascript-en keresztul toli be a flash -
execute93
őstag
Valaki 1v1?
-
Winner_hun
félisten
Nem találtam rá beállítási lehetőséget. Adblock flash tartalomból mióta tud reklámot szűrni?
Itt látszik a reklám, a csíkja is sárga., nem piros. Sehol egy továbbugrásra mutató dolog, beletekerni se lehet.
-
DarthPeeter
aktív tag
fél7-7 óra felé valaki egy kis teamgame? ( oxox )
-
rt06
veterán
válasz
Winner_hun #30665 üzenetére
semmifele reklamot nem lattam - hogy az adblock, vagy a teruleti es nyelvi beallitasok miatt, azt passzolom (probald meg attenni a teruletet worldwide-ra)
-
-
oxox
addikt
válasz
Eyesis #30661 üzenetére
Kerlek ezt magyarazd el nekem....
"nézd, ha terran rax expelni tervez, de kozben deriti hogy 4 gate vagy 3 gate vagy 2 gate jon, akkor már szinte édes mindegy mit csinál.."
terranal kb 1v1-ben van 9 gyozelmem...amibol az utolso is a jatek megjelenese utani honapban szuletett....de ha gondolod siman kiallok ellened ugy, hogy toss vagy, es fogom a 3gate v 4gate-edet....ugy, hogy korai expre megyek...azt nem igerem, hogy a pushod utan meg is nyerem a jatekot (a fenti rengetem meccsembol adodoan), de mindket pusht siman lehet fogni...es szoktak is nekem fogni.
elarulom a titkot...ha latja a 3gate+robo, vagy a negy gate-et, akkor bunkerezik....fentre leraksz minimum egyet a supply moge....feltoltod, es tossal fel sem mesz...vagy ha nagyon belennek tojva, akkor ket bunker...ott aztan tenyleg nem jossz fel...
ha meg kesz a masodik base, es megha nem is tudod lereptetni, akkor is nagy plussz bevetel a ket helyrol erkezo scv a main mineral line-ra....ha meg nincs korai push, akkor a lejarohoz az exphez raknak le rendszerint 2-3-4bunkert...tord fel ha tudod...sokkal tobbet buksz mire atmesz rajta, mint amit nyersz, es siman visszavernek....
-
Eyesis
őstag
válasz
execute93 #30631 üzenetére
ez olyan mintha azt mondanam, hogy persze, a protoss tud cronozni, ezért aztán mennyire op...
nézd, ha terran rax expelni tervez, de kozben deriti hogy 4 gate vagy 3 gate vagy 2 gate jon, akkor már szinte édes mindegy mit csinál.. persze, ha a protoss forge expel vagy gw expel de meg ha fn-ezik akkor is meg siman van eselye megfogni akar egy korai pusht vagy allint...
mondjuk kb, ha a protoss koran expelt es a terran nem allinezik vagy pushol sikeresen ellene akkor az mar igy is ugy is all in mert a protoss elonyben van.. -
rt06
veterán
válasz
Winner_hun #30659 üzenetére
"nem a fél perces átugorhatatlan reklám az elején"
a hiba az on keszulekeben van
-
Winner_hun
félisten
Hatalmas
(nem a fél perces átugorhatatlan reklám az elején)
-
föccer
nagyúr
válasz
execute93 #30648 üzenetére
Szerinted a Blizzard mennyi játék statisztikája alapján balanszolja a játékot?
Egyébként meg mindenki azzal játsszon, amelyikkel neki a leginkább szórakoztató. Ha P-vel csalódás a játék, akkor játsszon valamelyik másikkal. Csak abba gondolj bele, hogy mi volt a 3 hónappal ezelőtti véleményed és mi a mostani. Ha jól emlékszem, akkor ebben az időszakban nem volt számottevő balance változtatás.
A másik fele a dolognak, hogy ahogy fejlődsz a játékban úgy kapsz egyre erősebb ellenfeleket. Elvileg egy picit hullámzónak kell lenni a teljesítményednek, ahogy a rendszer megpróbál 50% körül tartani. Lehet, hogy most egy olyan periódusban vagy, ahol náladnál erősebb játékosokkal sorsol össze a gép. Ez úgy tűnhet, hogy mostanában sokkal nehezebben játszható a P, miközben csak az ellenfelek lettek erősebbek, akik jobban ki tudják használni a saját fajuk erősségeit és a P gyengeségeit. Ezekre a dolgokra (erősség/gyengeség) alacsonyabb szinten nem, vagy csak alig figyelnek a játékosok. Gyémánt/mester szinten viszont nagyon durván kihasználja az ellen a hibáidat és a faj gyengeségeit.
Szóval szerintem nem az imbaságban kell keresni a hibát, hanem gyakorolni és tanulni minden meccsből.
üdv, föccer
-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun #30654 üzenetére
Akkor 2 gw vel nyitok és akkor 3 stalkert kihozok + 2 gw és akkor úgy bemenni, TOd streamjét nézem, hát érdekes... Engem a játéka eleje érdekel, de persze, hogy azt sosem látom..
na mentem jó éjt sziasztok. ( tudom 23.00 írtam, de elálmosodtam)
-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun #30652 üzenetére
23 ig vagyok, írj pm-et ha akarsz egyet játszani.
Én biztosan nem kerestem volna vissza, hogy anno mit írtam.
nem nyersz sokat a 10nél letett gw-vel, 10 mp et talán? Egy chronot kell rábszni a nexusra, onnantól meg gyűjetni a chronot a warp ig. De ez a normálisnál van -
Winner_hun
félisten
válasz
execute93 #30651 üzenetére
Kiforgatod a szavaimat.
Nálam ezt úgy hívják hogy értelmezem azokatPvP-be 10-nél teszem a gate-et, ott számíthat a korai támadáshoz hogy mikor van kész a wapr (nem mindegy hogy az ellen mennyi probe-ot chronoz, egységet chronoz-e vagy csak a warp gate-et)
Lehet majd belépek a játékba, ma még nagyon nem volt rá időm, lehet nem is lesz.
-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun #30649 üzenetére
Kiforgatod a szavaimat. Neked nem mindegy, hogy melyikkel játszom?!
Aznap volt, mikor megvettem a játékot, és 2 hónapot kihagytamSzerk.: Pvp ben mit számít? Kb 3 gate roboval nyitnak, 4 gatet meg sem érdemes próbálni, mert 42523 sentryt lehív. onnantól kezdve meg GG
Nincs kedved gyorsba letolni egy PVT-t? én leszek a terrán
-
Winner_hun
félisten
-
execute93
őstag
elkezdek másik fajjal gyakorolgatni, p kurvára gyenge
-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun #30643 üzenetére
3-4 mp et veszítesz
-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun #30641 üzenetére
csak nem mindegy, hogy a pylon lerakása útán mész be vagy a gateway lerakása után
-
execute93
őstag
-
BeLucZ
addikt
válasz
execute93 #30637 üzenetére
igy van, aki a figyelmét nagyon jol szét tudja osztani, hogy egyik területen se szenvedjen jelentősebb károkat és mellette nagyon ügyes is, annak lehet esélye gm-ben, de szerintem a többszálú gondolkodás rohadt nehéz, hogy mindenkor minden területen jó légy, legalábbis elég nagy koncentrációt igényel
-
BeLucZ
addikt
válasz
execute93 #30635 üzenetére
szerintem jelenleg elérted azt a szintet, ahonnan továbblépni már aránytalanul sok és nehézkes gyakorlás árán tudsz csak, viszont itt könnyen átmehet a könnyed, élvezetes szórakoztató játék görcsös idegeskedésbe és stresszes hozzáállásba, ami nem biztos hogy hosszútávon jó lehet!
Ezért vallom én azt hogy az 1 v 1 totál más kategória a játék összes másik módjához képest
-
execute93
őstag
kicsit asszem hanyagolom, csak felidegesít
-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun #30630 üzenetére
derítheted te azt, ha van stim pack
+ v agy mechre mennek vagy 3 rax...ezt a 2őt csinálják, szóval nincs mit derítenieyesis: terrán tudja reptetni a bázisát, szóval kirepteti a másik mineral helyre és kb ugyanúgy szed... Általában mindig 1 rax + expel nyitnak, aztán mara marine medivac.
és akkor még nem is mondtam, hogy ilyenkor a mainre is szokott jönni dropp, szóval kiesik 5-6 stalker.. közben lent meg beüt. ez olyan 10.20 percben. 1-2 immortalt meg el kell készíteni addig + 4 db sentry meg zealot, és ilyenkor még charge sincs...én is elfogadtam, kb próbálok azonosulni
-
oxox
addikt
válasz
Eyesis #30628 üzenetére
En annyi mondtam, hogy mass mmm ellen nem jo a colo, mert nem keszulsz el vele idoben...azt viszont be kell latnod, hogy a mule miatt a terran gazdasagi elonyt szerez, ha a toss nem expel hamarabb, akkor meg meginkabb...volt olyan meccsem, linkeltem is korabban, hogy 3expem volt, kb +25-30-szedo...terrannak ket exp...es volt, hogy 2k-val tobb volt a mineral bevetele...fast expet terran ellen meg rakas bunkerral szoktak bevedeni...toss 1base /3gate+robo v 4gate/ -et siman fognak vele...es ha akkor kezdesz expelni, mikor a terran mar kint van, akkor ki is lephetsz....nekem egyre inkabb az exp+korai ht...addig is sentryk tomkelege jon be...konnyu gyozelem nincs ellenuk platina szint korul...ha lentvan a ht, akkor logikusan atkell lepnie techre...nekem meg zea+imora (esetleg itt mar johet a colo...)...
es ugy latom, akkor ez master szinten/ig sem valtozik.
jahh meg annyi, ha mar mmm...neked colo....legyel ugyes...tartsd lent oket...meddig tart medic helyett vikinget okadnia, mikor kettesevel jon....csak a ht a jo megoldas
-
Eyesis
őstag
válasz
execute93 #30625 üzenetére
itt a baj, a zerg is meg a protoss is azt képzeli, hogy nekik jár a fast expand... bezzeg a kocsog terran milyen erős 1 base-ből, meg fujj ott a mule... igen ám, de ha 1 base-ből nem ver be, akkor game over neki.. és nem olyan egyszerű beverni főleg egy protoss-t... medivac tenyleg frenetikus, főleg, mivel a stalker nem tudja szépen kiszedni, ha meg hátulról tolod akkor két lényegesen kissebb csapatot kell a protossnak lezúzni...
kb ugyanez lenne, ha a terran fast expandol és jön a 2 gate, egyből sírhatnánk a crono miatt...én már elfogadtam, hogy ez a játék kb ki van valahogy balanceolva, ez nagyban nem fog már változni, ezt kell megszokni, és megkeresni az általam járható utat... én ha terrannal fast expandolok nem tudok olyan massziv sereget hozni, ami miatt megérje. (ÉÉÉN, más lehet tud
) tehát nekem többnyire 1 base taktikáim vannak... most tervezem a 2base allineket megtanulgatni
-
kovsol
titán
[link] és még engem szóltak meg a kollégák, hogy 32" on játszokomg rossz topic sry!! -
oxox
addikt
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #30619 üzenetére
-
execute93
őstag
Köszi!
Haladok, már Mester 7. vagyok 400 valahány ponttal
-
execute93
őstag
Ezt is megéltem: VÉGRE, ez volt a cél mióta SC2-zöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest