Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Egér probléma
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
http://hu.twitch.tv/eyesis móka start 16:00
addig lehet a hosthu csatin jelentkezni játékosnak is.
hajrá -
Eagl3
veterán
válasz
zuzu000 #32493 üzenetére
Most a stormról beszéltünk és elhiheted, hogy baromi idegesítő mindig attól kikapni. Párszor már kifejtettem, hogy mi a bajom a stormal, ezért most nem fogom, de kivételesen igazat kell adjak LinogeOW-nak abban, hogy míg a stormot csak el kell "dobálni", addig a T kb. vért izzad, hogy kivédje\elkerülje. Többek közt ezért váltottam Z-re.
-
execute93
őstag
TvP P-ként játszom, akinek van kedve az nézze meg. Érdekes.
-
zuzu000
őstag
válasz
Winner_hun #32479 üzenetére
Csak tudod, látja az ember, hogy jön az scv-marine armada, akkor elfelejti az ilyeneket, próbál minél nagyobb védősereget összeállítani. Persze, hibáztam, de az, hogy 10 SCV-t kihoz, és még mindig nyugodtan tenyerel rá az A-betűre, nem kellemes érzés.
-
Winner_hun
félisten
válasz
zuzu000 #32477 üzenetére
Az elején rengeteg pénzed volt, korábban kellett volna plusz gateway-eket lerakni. A cyber core-ra is mehetett volna 1-2 chrono, volt miből. Az ilyeneket pedig nem nehéz megállítani. Van hogy én is elfelejtek lerakni plusz gate-eket, akkor van valóban gond. De olyan is volt már hogy megindul, akkor eszmélek hogy kevés a gate, pont utolsó utáni pillanatra kész vannak, úgy még lehet egész jól védekezni.
-
zuzu000
őstag
K*rvára idegesítő, hogy a terran bármit megtehet. Látom a CC firstöt, gondoltam én is teszek cybcore után expet. Erre mit csinál? Bunker rush meg marine. Persze kivédeni nem tudom, expem elesett. Merthogy a tossnak nincs semmi tier 1 egysége ami ki tudja védeni az ilyesmi balf*szkodásokat. (főleg nem early exppel) A marine meg olcsó mint a fene.
[Replay]Szerk: Kicsit azért félremicróztam az első stalkerrel, de nem az mentette volna meg a napot.
Áh, fel tudom magam húzni 1v1-en. -
ÁdiBá
veterán
válasz
Winner_hun #32470 üzenetére
Ez számomra valami durva játék, vagy driver bugnak néz ki.
-
Winner_hun
félisten
Ghoosty! [KLIKK]
-
Eyesis
őstag
http://starcraft2.hu/2012/08/29/hots-verseny-a-hetvegen/#more-27308
Aki szeretne nevezni, jelentkezzen, aki szeretné nézni, jegyezze meg, hogy vasárnap délután 4 óra. (szept. 2)
-
-
-
Formaster
addikt
Itt az ideje nyalni az t-usának
nehogy minket is bannoljanak
-
rt06
veterán
a veget te irtad, vagy az is masoltad?
mert kicsit pontatlanegyreszt eddig sem engedte a torveny (Eyesis: emiatt multbeli vasarlas sem igazan lehetett), s a blizzard nem is ertekesitett abba az iranyba
ami most tortent, az az, hogy a blizzard szigoritott az ellenorzesen, s mostantol nem csak nem ertekesit, de a belepesnel is figyeli, hogy nem egy kereskedelmi szankcio latt allo orszagbol probaljak-e hasznalni a szolgaltatast, s ennek megfeleloen esetleg nem engedi a bejelentkezest
tovabba a torveny nem csak nem kotelezi, hanem kimondottan tiltja a visszafizetest, karpotlast es hasonlokat -
Alg
veterán
Hmmm...
Iránból napok óta panaszkodnak, hogy nem tudnak csatlakozni egyik Blizzard játékhoz se. Eddig nagy volt a csend, íme a hivatalos válasz:
Lurdlespore: Our team has been watching this thread closely, and we understand the desire for more information about this situation. Blizzard Entertainment cannot speak to any reports surrounding the Iranian government restricting games from its citizens.
What we can tell you is that United States trade restrictions and economic sanction laws prohibit Blizzard from doing business with residents of certain nations, including Iran. Several of you have seen and cited the text in the Terms of Use which relates to these government-imposed sanctions. This week, Blizzard tightened up its procedures to ensure compliance with these laws, and players connecting from the affected nations are restricted from access to Blizzard games and services.
This also prevents us from providing any refunds, credits, transfers, or other service options to accounts in these countries. We apologize for any inconvenience this causes and will happily lift these restrictions as soon as US law allows.Az amerikai törvények jelenleg nem engedélyezik az Iránnal való üzletelést, így Blizzard kénytelen volt ennek eleget tenni.
Mivel törvény kötelezte őket, így semmilyen visszafizetési, kárpótlási kötelezettségük nincs, az érintettek kénytelenek beletörődni a helyzetbe (vagy kijátszani azt, amennyiben tudják).
Amint az amerikai törvények változnak, örömmel szüntetik majd meg a korlátozást és engednek vissza mindenkit játszani. -
rt06
veterán
válasz
hopehu #32455 üzenetére
nem az a baj, hogy az tulzottan komoly lenne
ha jokor, jo helyre teszed a forcefield-et (ami konnyen kitapasztalhato, hogy hol es mikor van), akkor az is megcsinalhato vesztesseg nelkul
a gond az, hogy bar kulon-kulon mindegyik konnyu, ha csak egynel hibazol az elejen, es veszitesz egyseget, a vege kivitelezhetetlen, mert elfogy az energia
es mivel sok apro feladat van, ha mindegyikben egy kis serulest beszedsz, az is osszeadodik, es ugy mar sok -
rt06
veterán
válasz
föccer #32440 üzenetére
massal van ott a baj
mikor aktivan jatszottam, akkor is magasabb volt kb 15-25%-kal az apm-ed, mint az enyem, es bar igaz, hogy a banshee-ssel kuzdottem legtovabb (de legalabbis benne volt a top 3-ban), az is meglett eleg hamarEyesis: psychonic strom-nal arra figyelj, hogy ha az elejen (elso par kor) veszitesz egyseget, kb indithatod is ujra
-
Eyesis
őstag
nfteamEyesis gondolt egyet, és rendez egy kis HotS vágyakozós versenyt
péntek estére, ami úgy alakul majd, hogy random generál 2v2 csapatokat
a nevezettekből, akik megküzdenek a HotS Magma Core 2v2 mapon.
A győzelem feltétele, hogy minden egységből kell legalább egyet
készíteni, ha ez nem sikerül, akkor ha a vesztesnek volt minden
egysége, akkor Ő jut tovább, ha neki sem, akkor senki nem jut tovább.
A továbbjutottak 1v1-ben csapnak össze egymással a HotS Daybreak-en.
Ahol funkcionálisan használni kell minden új egységet. (Ha több
funkciója is van egy egységnek, akkor elég az egyiket használni)
A győztesek megküzenek valamelyik HotS mapon, és egész a döntőig BO1
lesz, a döntő pedig BO3.(Az említett új egységek protoss-nál: Mothership Core, Oracle,
Tempest, terran-nál: Battle Hellion, Warhound, Widow Mine, zerg-nél:
Swarm Hosts, Viper, Ultralisk)Én nem játszom, de közvetíteni fogom a kiválasztott meccseket.
Összesen 16 játékos nevezhet majd nálam, elvárás, hogy legalább
platina legyen, és fogalma legyen az új egységekről. Nem számít a jelentkezési sorrend, én
fogok kiválasztani 16 játékost a nevezettek közül.
Nyilván az a cél, hogy minden faj egyformán képviselhesse magát, és ne kelljen élő adásban trágárságokat közvetítenem.A műsor 19:00-kor kezdődik, a játékosok is ekkor kezdhetnek játszani,
max 5 perc késés megengedett, és a streamre kiválasztott meccs kicsit
később kezdődik majd.
Azokat a meccseket, amelyikeket nem streamelek a játékosok elmondása
szerint fogom elfogadni. Probléma esetén, egy segítőm megnézi a
replay-t és az ő szava dönt. (Azt fogja csak ellenőrizni, hogy volt -e
minden új egység a győztes csapatnál.) A stream-re kiválasztott
meccseken fokozottan szeretném kérni, hogy teljesítsék a feltételeket!Igyekszem igényes adást összehozni, remélem sokan nézitek majd.
Remélem kinn lesz starcraft2.hu-n is, hiszen szerintem mókás adás lesz.A győztes nem marad nyeremény nélkül, de a nyereménye egyenlőre legyen titok
Eddig nevezett játékosok:
Breach - terran
MegaBite - zergNem biztos, hogy ráérők:
Purple - terran (vagy más)
Mate - protoss (vagy más)
Dexy - protossAki szeretne segíteni, hogy minél többen lássuk, kb mire számíthatunk a HotS-ban, és kíváncsi a nyereményre, jelentkezzen!
Köszönöm,
Eyesis -
Formaster
addikt
válasz
Eyesis #32442 üzenetére
Nekem megvan mind. A titka az, hogy a banshee minimálisan gyorsabb a marinnál és minimálisan nagyobb a range. Úgy kell attackolni, hogy, mikor elhagyja a rakéta a bansheet, azonnal move-olsz és így nem áll meg a banshee és meg tudod tartani a speed-range előnyt. Ha egy tizedmásodperccel később moovolsz, már megáll egy pillanatra és utolérték a marineok.
-
hopehu
tag
válasz
Winner_hun #32441 üzenetére
ezek után nem csoda, ha azokból nekem még sok van... eddig csak 8-at csináltam meg, igaz, csak kétszer futottam neki az egésznek, de pihentetem....
több játék és apm kellene
nem baj, most végzünk egy projekttel itt a melóhelyen és akkor több időm lesz - otthon is
-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun #32441 üzenetére
Tudok tok jol mikrozni banshevel, de az nagyon sok marin
es mindig egyszerre csomo lovi
egy kort kb tudok tenni
-
hopehu
tag
Nem kapcsoldóik az előző témákhoz... Hihetetlen, hogy miután megvan a gold achivement valamelyik challengeből, mennyire könnyűnek tűnik utólag. Tegnap a covert ops (asszem így hívják) tegnap harmadikra sikerült (nem dicsekvés, csak szomorú tény
). Így utólag nem értem, miért ilyen nehezen. Korábban mindig csak egyszer próbáltam, és aztán hagytam. ... Már csak kettő kell goldra. Az egyik az ... opening gambit és a psionic assault. Na az utóbbi lesz kemény. Azzal sokat fogok szenvedni (ne írjátok, h "Ó, pedig mennyire könnyű...." mert nekem nem az - ahhoz nem játszom eleget)
-
Alg
veterán
Valaki egy kis gold körüli 1v1?
-
Eyesis
őstag
Köszönöm, így van. Sajnos a StarCraft világában nem jellemző a kulturált viselkedés
Továbbá azt is szeretném, hogy minden fajból legyenek nagyjából ugyanannyian.amúgy most nézem, hogy Kuvasz stoppolta a péntek estét, így szerintem szombatra csúszik a dolog. Bár lehet csütörtök estére meglátjuk, hogy jön össze a keret.
-
rt06
veterán
válasz
zuzu000 #32424 üzenetére
gondolom nem vagyik arra, hogy az elo stream kozepen deruljon ki, hogy a jatekosok kozul legalabb az egyik egy nagyon kemeny hulyegyerek, aki nekiall anyazni, es/vagy csapkodni magat a foldhoz, igy elsosorban olyan jatekosok jelentkezeset varja, akiket legalabb erintolegesen ismer
-
Eyesis
őstag
válasz
hopehu #32414 üzenetére
azért is
link
más:
Rendezek egy kis HotS vágyakozós versenyt várhatóan péntek estére.
Úgy alakul majd, hogy random generálok 2v2 csapatokat a nevezettekből, akik megküzdenek a HotS Magma Core 2v2 mapon, a győzelem feltétele, hogy minden egységből kell legalább egyet készíteni, ha ez nem sikerül, akkor ha a vesztesnek volt minden egysége, akkor Ő jut tovább, ha neki sem, akkor senki nem jut tovább. A továbbjutottak 1v1-ben csapnak össze egymással a HotS Daybreak-en. Ahol funkcionálisan használni kell minden új egységet, ha van több funkciója, akkor elég az egyiket. A győztesek megküzenek bármelyik HotS mapon, ha van, egész a finalig BO1-ben, a final BO3 lesz.(p: Mothership Core, Oracle, Tempest
t: Battle Hellion, Warhound, Widow Mine
z: Swarm Hosts, Viper, Ultralisk)Én nem játszom, de kommentálni fogok kiválasztott meccseket. Összesen 16 játékos nevezhet majd nálam, elvárás, hogy legalább platina legyen, és legalább fogalma legyen az új egységekről. Nfteamesek előnyben
Remélem kinn lesz starcraft2.hu-n is, hiszen szerintem mókás adás lesz
A műsor 19:00-kor kezdődik, a játékosok is ekkor kezdhetnek játszani, max 5 perc kés megengedett, és a streamre kiválasztott meccs kicsit később kezdődik majd. Azokat a meccseket, amelyikeket nem streamelek a játékosok elmondása szerint fogom elfogadni, ha probléma van, akkor egy segítőm megnézi a replay-t és az ő szava dönt.
Igyekszem igényes adást összehozni, remélem sokan nézik majd
-
Formaster
addikt
válasz
Winner_hun #32412 üzenetére
1v1-et én se 0_o thingezünk ezerrel
-
Winner_hun
félisten
3 hete nem laddereztem o_O
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
föccer #32404 üzenetére
Jobban kell figyelni a queenekkel.
Jobban bizony. Amikor elkezdtem a Z-vel (T-ről váltottam 1,5 év után), jó néhány hét eltelt, mire kialakult bennem a lárvaköpési időt jelző "belső óra". Persze ha pörög valami akció, akkor többbnyire az egész megy a levesbe, akkor csak a makró hatch(ek) segítenek.
-
execute93
őstag
MLG-t ki nyerte meg? Díjátadási videó vagy gameplay van?
-
föccer
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #32403 üzenetére
Jobban kell figyelni a queenekkel. Ha a T elfelejti lehozni időben a mule-t, akkor hátrányba kerül. Ugyan ez igaz a P-re is.
üdv, föccer
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
föccer #32396 üzenetére
Egy nagy különbség azért szerintem mégis van: ha bármi okból összegyűlik az energia, az a T-nek és P-nek nem igazán probléma, mert később egyszerre le tud hívni több MULE-t vagy elsüthet több chrono-t, de ha a queen-el elfelejted beköpni a hatchery-t, akkor nem lehet pótolni az időkiesést (max creep tumort raksz helyette). Ez azért nem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest