Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Plazma TV topic
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
zuzu000
üzenetére
Szia zuzu000
Köszönöm válaszodat.
Bocsánat csak most ebben a pillanatban vettem észre a gépelési hibát
idézem is"dv:István László"szíves elnézést kérek minden kollégától gépelési hibámért most rögtön. 
Akkor most helyesbíteném.igyakartam leírni,Üdv:István László és nem másképpen.
netpeti98 ha olvasod hozzá szólásomat, netpeti98 (#45561)itt neked is elnézésedet kell kérjem gépelési hibáért.
Üdv:István László
-
törölt tag
válasz
zuzu000
üzenetére
Ha az embernek észrevétele van, azt engedtessék már meg, hogy szóvá tegye. Nem mentem bele balansz témába, mert nincs ilyen szintű rálátásom, hogy kinek mi lenne a jó változtatás. Ahogy nem fogok amiatt se nyavalyogni, hogy jajj ez OP vagy az, mert közel se ismerem annyira a játékot.
Azt is tudom, hogy voltak időszakok, amikor egyik vagy másik faj volt az erősebb, de hol olvastál tőlem olyat, hogy az jó volt?
Jössz itt a pár éves statisztikákkal, amiket én is láttam már.
Mint néző mondom, hogy szerintem baromi unalmas a legtöbb bajnokság mostanság, mert lassan csak két népség püföli egymást a harmadik meg elvérzik az esetek nagy részében. Ez szerintem nem valami közönség illetve kezdő játékos csalogató dolog. Ennyi az egész, amire rá akartam világítani... Nem igazán értem miért kell ilyen miatt bárkit is oltogatni? -
Winner_hun
félisten
-
execute93
őstag
válasz
zuzu000
üzenetére
Amikor kezdtem full nulláról még 2011.februárban, akkor napi 4-5 órát ültem a játék előtt, most hogy High mester vagyok, így esténként 1-2 óra. Hétköznap több. Ha sokat játszol csak kiégsz.
Volt olyan, hogy reggel 9 kor kezdtem és hajnali 3 kor hagytam abba, akkor olyan 80 meccset toltam le.
Na akkor elég rendesen kiégetett a játék
Addig játssz még élvezed
-
oxox
addikt
válasz
zuzu000
üzenetére
nem keszult el a jelmeze...voltam amugy. Machete poloban voltam, bar gondolom a jelmezesek kozott ez nem tunt fel
. Eleg nulla rendezveny volt, meg a play it is kb 2x komolyabb volt, pedig az sem volt nagy eresztes...itt meg volt 3 csarnok megnyitva, egyben moziterem/meg a kockak meseltek, hogy milyen jo is ez a rendezveny, mert a csajok felszedik oket
, volt egy ahol volt nehany xbox kirakva, psp, egy ket tablajatekos, meg egy ket klubb (SW, LOTR), a harmadikban (legkisebben) meg csak vasarolni lehetett (vettem egy sonicos polot
...asszony "orult" neki ...idezem: "Ferfias"......" de inkabb ez minthogy megcsalj" 
Amugy hol a rakban volt a starcraft? ez a "sajtoszoba" a warhammer festegetok mellett?
-
BeLucZ
addikt
-
BeLucZ
addikt
válasz
zuzu000
üzenetére
ja az igaz, viszont thor ellen is jó szerintem, mert jóval nagyobb a range és szanaszét lehet szivatni vele, mert a thor is tetü lassú
(#41722) oxox : miért már nem az ?
mondjuk nem viszi már annyira mint wolban, csináltak valamit a voiddal vagy mi? meg ugye thornak ott van a másik légvédelmi támadója is -
wandR
csendes tag
válasz
zuzu000
üzenetére
password resetet még tegnap lenyomtam, ill mindent amit a javasoltak. AZ én problémám az az, hogy nem emlékszem, hogy az adott mailcímhez milyen nevet adtam (first,last) ezért nem enged tovább az oldal, hogy új passw. kérhessek. a régi kódómra emlékszem, a mail cím okés, de nem ugrik be a név és mindig visszadobja az oldal, hogy adott mailhez nem ez a név tartozik. Írtam a blizznek, hamarosan megmondják (jobb esetben) ha viszont feltörték, akkor több idő. Lehet, hogy most kicsit pihentetem az SC2-őt :S
Persze ha valakinek volt hasonló probléma és tudna még nekem segíteni, azt szívesen fogadom!
Köszi -
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
zuzu000
üzenetére
Ezután kifejlesztheted a robotics bayben 100/100-ért, hogy még gyorsabb legyen egy kicsit, pontosan + 0.422 sebesség, +0.625 gyorsulás.
Erre voltam kíváncsi mert nem tudtam hogy a teljes sebességet kapta-e meg vagy csak valami köztes állapotot. A többivel tisztában vagyok

-
Winner_hun
félisten
válasz
zuzu000
üzenetére
Milyen az az ilyen? Olyan mint ezelőtt fejlesztve vagy annál lassabb és van még fejlesztésre lehetőség?
No megkerestem, ez van: 2.953 (3.375 with Gravitic Drive)
Szóval lehet még fejleszteni. Akkor annyira nem is lesz gyors. Bár azt nem tudom mennyi volt a buff előtti fejlesztett sebesség. -
mikromanus
veterán
válasz
zuzu000
üzenetére
MInt írtam támadásnál/rushnál. Értsd.: beáldozod a gazdaságod egy rakat unitért, mire odeérsz addigra kint van egy olyan unit amit nem tudsz támadni (MutterShitKór). Egy darabig még forgolódhatsz a tűzben, aztán 100 enerdzsi és autoloss MINDENKÉPP (60 sec, 13 lőtáv és 20 dam? Eh, de jó is).
Támadásnál ugyan önmagában fogható, és nem nagy szám csak mondjuk egy cannon push-rush mellé kb ingyen ad visiont az alsó cannonocnak is. Nem azt mondom, hogy foghatatlanul erős, meg hogy olyan nagy kár, hogy gyengítik picit a rush lehetőségeket. Ez még jó is. Csak a zerg nem kapott semmi extra védelmet rushra. A spore lőtáv, vagy egységesebb dam buff (nem csak biora, hanem kevesebb, de másra is) hasznos lenne esetleg. Így picit érzékeny azért a zerg a légi sajtokra. Már gold - bronz közti szinten. A diamond és afelettieknek gondolom laza bemelegítésben megvan minden phoenix harash, vagy void rush elhárítás költséghatékonyan...#40958) Tuco Ramirez
Zerling? HotDog esetleg? Vagy az csak akkor jó név ha helion/hellbat ellen mennek?
Esetleg lehetnek Alienek -
oxox
addikt
-
-
-
-
föccer
nagyúr
válasz
zuzu000
üzenetére
És melyik faj tudja az ellenfél bázisára warpolni a seregét? Nydus nem számít.
Ez a Z egyik legnagyobb erőssége, hogy egy erős makróval egy vert csata után gyorsan fel tudja építeni a seregét.
Szerintem ne kezdjük el a balancos hitvitát, úgysem vezetne sehová

üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(többnyire protossal
idézem is"dv:István László"szíves elnézést kérek minden kollégától gépelési hibámért most rögtön.