Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
Formaster #30996 üzenetére
forge-al...fentebb irtam, hogy palyatol fugg, hogy lent ffe, vagy 1base...es cannonal probalom a zerget hatraltatni....4gate, 3gate robo nem vallt be nekem...inkabb hatraltatom, es expelek...tulajdonkeppen terran ellen is ez a taktikam, csak ott droppal szoktam operalni...
cyla - tudom, de gyakran nem egyezik a mozgoatlag a megerzeseimmel, ill. a match historymmal sem
random teamben probalgatom a terrant...
valaki irjon le pls valami egyszeru sorrendet...mondjuk mmm-hez, mikor jojjon masodik supply, factory, stb... -
Alg
veterán
válasz
Reaper Peter #30985 üzenetére
Akkor nincs mese, ling(+baneling)
két oldalról, követ hamar kiszedni, esetleg mainen a marine betörést spine-al késleltetni.Ha rákeresel szerintem hydralingre elég sok találatot fog dobni, azt hiszem Day9 is csinált egy daily-t róla - azaz inkább a ZvP mutázásról, ott a mutalinghez használta a zerg elrugaszkodáshoz.
A lényege hogy 2 bázisról hamarabb jöjjön, mint hogy a P tudna colo-t hozni. Lingek megfogják az ellent, hydrák előtt meg olvad a GW sereg. Nem kell sok. 7-8 hydra már komoly gondot tud okozni, ha van előtte egy marék ling.
-
oxox
addikt
válasz
execute93 #30992 üzenetére
f.sza....komolyan mondom nekem minden besorolas egy fejtoro, volt, hogy arra szamitottam, hogy feldob, erre visszasosorl, es volt forditva...ma volt az elso, hogy bejott az amit remeltem....be bankodj, ha egyszer feljutottal masodjara simabban megy majd...
(#30993) euzsolt
szeressuk csinalni (bar mint irtam korabban inkabb voiddal nyitok toss ellen) -
Formaster
addikt
válasz
Reaper Peter #30983 üzenetére
Figyu, a low/high drop még Idrát is megizzasztja, ha nincs ifestora. Ezért kb a 2. vagy 3. egység amit csinál. Használata nem olyan vészes. Az a lényeg hogy tedd külön kontrollba, de amikor moovolsz, akkor az infestor csak legyen rákötve egy nagyobb egységszám végére, így mindig hátul marad. Majd ha kell, kontrollal beoldalazol és figyelsz a rangere.
Ultrál általában végjátékban, elsősorban supportként, tehát kiegészítő egységként, persze csak ha nem mass air-re megy. PL:
Blink stalkerre megy, neked van ling+infestor+corruptor, de tudsz már mopholni 2-3 brood lordot akkor csinálsz alá még pár 2-3 ultrát is , így a brood lordok megközelíthetetlenek mert védik a corruptorok airtől és ultra+ling+infestor a groundtól védik.
Még valami: Az infestor elsődleges célja nem a sebzés, hanem a bénítás. Zergként rájössz hamar milyen bosszantó, ha a lassú roachaidat szépen kimikrózza marinokkal, vagy blink stalkerekkel, a sérülteket meg hátraküldi. Ezt megakadályozhatod egyrészt, raádásul biológiaira szépen hat is. A force fieldet sem azért használod, hogy sebezz, csupán, hogy ne szaladjon el az enemy.
-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun #30972 üzenetére
hogy elmentetted azt a silveres párbeszédet egy szebb jövő reményében
GRATULA!Remélem azért még a gyémántal szedett protoss segged is szét tudom rúgni néha
-
Reaper Peter
csendes tag
Bocs, csak most vettem észre a postodat, így kicsit megkésve kösz neked is a választ!
Ezt a low/high droppot jellemzően a korai játékszakaszban csinálják ellenem, akkor még nincs infestorom. Kár, mert tényleg az lenne a legjobb. Az ellentámadás logikus válasz lehetne, de van vele két bibi is: a terran falazás és az hogy ő a marine-okkal ugyanannyi idő alatt jóval nagyobb kárt tud tenni a bázisomon, mint fordítva (több épület, alapból 1-es páncél). Igazából az is elég, ha kifókuszolja a pool-t.
A tunelling claws teljesen kiment a fejemből mint lehetőség az FF ellen, okvetlenül kipróbálom legközelebb.
A hidra-ling push-t még sosem próbáltam P ellen. Mindkettő elég törékeny egység... hogy működik ez?
-
Reaper Peter
csendes tag
Érdekes amit mondasz, mert terranok ezt sokkal ritkábban csinálják ellenem, mint a tossok. Pedig tök logikus (terranként én is csináltam ha a zerg nem korai pool-al kezdett). De hát ez csak ezüstliga, ugyebár.
#30978 euzsolt: ez a spine+queen mikró nem hangzik rosszul, legközelebb kipróbálom!
Ultrát mikor, mi ellen hozol...?
-
Reaper Peter
csendes tag
válasz
Formaster #30970 üzenetére
Az infestor tényleg jó egység, de nem könnyű kezelni (legalábbis nekem az). A marine-ok ellen tényleg hatásos a fungal, ha nincs sok medivac, de a protoss egységeken nem igazán sebez sokat szerintem. A neural parasite pedig... hát nem tudom. BC-t már kaptam el vele, de tankot vagy colót még nem igazán, vagy ha mégis, akkor is csak pillanatokra, mert rögtön kifókuszálják utána (meg úgy egyébként is). De szinte biztos, hogy a jobb infestor használat a kulcs a fejlődéshez az én szerény szintemen.
Amúgy köszi neked is a választ. -
execute93
őstag
-
sith7
félisten
válasz
Egy karrier állomásai ... Grat !
Tisztelem a kitartásodat !
/meg irigylem a sok szabadidődet
/
-
Formaster
addikt
válasz
Reaper Peter #30975 üzenetére
Szerintem a toss ellen érdemes emiatt 12 pool 15 vagy 18 exppel nyitni, így korán van linged. Persze 18 expnél azonnal 22-nél még egy exp és queen gyártás ezerrel mert valszeg benéz mutatóba 1-2 void, ha már ilyen szemtelen a gamer.
De ki is tudod mikrózni egy queenel és egy kapkodóval. Queen támad, kapkodó range-be lerak, majd mielőtt elhal a queen elhozod. Mert nyilván lingekkel nem mész neki a cannonnak, az csak arra jó hogy korán leszedd a pylon ha csak az van és elkapd a csicskáját.
Winner_hun: GG grat!
-
oxox
addikt
válasz
Reaper Peter #30975 üzenetére
ennel mar csak a terran op-abb...
lerak egy bay-t...majd felenel ott hagyja nekem az expen....es barmikor cancellezheti...es nem kell ott ugyeskednie(#30976) euzsolt - nem tudom, de szerintem nem, gondolom a storm sem lesz erosebb a fejlesztesek miatt....
-
Reaper Peter
csendes tag
Inkább corruptor, a mutát seperc alatt leszedik a stalkerek (archon meg pláne).
Ez a pylonnal blokkolós móka a naturalon azért kiakasztó néha... A probe lerak egy pylon-t, oké, lehozok 4 dronet és elkezdem csapkopdni, egy másikkal meg elkezdem kergetni a probe-ot, nehogy valami más huncutságra vetemedjen. Mielőtt lecsapnám a pylont, cancel-ezi és már rakja is le az újabbat... Ezt addig el lehet játszani, amíg le nem jön pár ling és ez az elvesztegetett bányászidő miatt nem kis minearal kiesés, az elején sokat számít. A toss mennyit veszít? 25 mineralt egy cancel-ezett pylon után, ha nem tévedek.
-
kovsol
titán
válasz
esik azért a színvonal nem kicsit
-
oxox
addikt
válasz
Formaster #30970 üzenetére
egy fontos dolgot kihagytal..fungal-al leszedhetok a cloak unitok....dt, obs, ghost, banshee...tehat nem kell kulon detector...az infestor szerintem a legerosebb zerg egyseg....vagy legalabbis a legsokoldalubb, mint tossnal a sentry, vagy terrannal a medic (bar ez talan kicsit kilog a sorbol)....
(#30972) Winner_hun -grat
....mar nekem is a gyemant a cel
-
oxox
addikt
válasz
Reaper Peter #30968 üzenetére
igen colo ellen kell corruptor vagy muta.
Egy overlordot mindenkeppen a hozzad legkozelebb eso exphez kell kuldeni, hogy lasd, hogy probal-e pilon+cannonal hatraltatni...amint lerakja a pilont szerintem celszeru kb 4 szedot ramozditani...ill. nem art kicsit jarorozni, mert ha latom, hogy van lufi, akkor lerakok egy pilont+cannont a vision-on kivul, hogy vedje a pilot, majd a kovetkezo cannont akkor teszem le amint kesz a hatch, es ugy, hogy a korabbi tudja vedeni......nem tudom mit mikor szoktak gyartani, de igy tudjak fogni altalaban, ha hagyjak a pilo+cannont, akkor ott mar eleg nagy veszteseget okoz onmagaban is...van mikor hagyjak, es elmennek mashova expelni...altalaban ott is probalom molesztalni oket...
-
Formaster
addikt
válasz
fi:zi'k #30967 üzenetére
Zerge vagyok, szigorúan papírliga, hogy Föccer idézzem. (megtetszett a kifejezés, elnézést a lopásért)
(#30965) Reaper Peter:
A 8-ra lenne a tippem, a többit már a leírták.
8. Az infestor elég jól működik speciális egységként. Számos trükkje van. Minden egység mellé kötelező, nem véletlen a Hive fejlesztés alapja. PL:
- Infestorral fungalozott terranok, nem rohadnak el teljesen ezért + blinget nekik, jóval kevesebb kell, mint egyébként kéne és elrohanni sem tudnak a marinok.
- roach ellen mikrózó marineok + blink stalkerek lefogása
- anyahajó + tömegoszlató egységek megszerzése csata közben + fungal ha van elég infid
- tankok megbénítása, közvetlen mellé dobva az inf terrant
- burrowálva látsz egy adag tankot plusz marint, elszórtan kötelező marinokba dobni néhány inf terrant, szegény marinok a tanktűzbe vesznek el és a terrán észre sem veszi, mert nem jelez támadást a minimap.
- brood lord alá kötelező a blink stalker + viking ellen, de az Ultrának se árt ha egy fungal lelassítja az enemyt mikró közben.
Tehát gyakorlatilag infestation pit kötelező és minden egységnek a kiegészítése, hiszen a zerg minden fajnál sérülékenyebb.
-
Alg
veterán
válasz
Reaper Peter #30965 üzenetére
Szia!
Elég keveset játszom mostanában, azért próbálok összeszedni 1-2 dolgot:
1. Low drop/high drop: ha a tankokat nem védi marine-okkal, akkor a lingek könnyedén szétkapják őket, egyszerre kell fent-lent támadni - lehet még a fenti csapatot fungalozni, vagy ellentámadást indítani az ő bázisára. Shakurason meg minél hamarabb kiszedni a köveket.
2. amíg nincs elég nagy sereged vagy nagy gazdasági előnyöd szinte sehogy, viszont az ottani SCV-ket lehet abajgatni lingekkel(hold position) , mutákkal, banelingekkel, infestorral...(vagy körbepakolod infested terrannal/lingekkel a PF-et, hogy ne férjen oda, vagy likvidálod az SCV-ket fungallal/banelinggel)
3. Utolsó tudomásom szerint roach, és minél korábbi BL, ha sok a hellion infestor.
4. Több út is járható, lehet expelni, roach rusholni, hydra-ling pusholni, hydra-nydusolni...
5. Ez elég szopatós, szerintem ki kell szúrni a prismet, és előre felkészülni, prismet meg kifókuszálni queen-el. (chrono a cyber core-on, + robo árulkodó jel lehet)
6. Roach-infestor (roach-ling), ha colo van immo helyett roach-corruptor, spine-infestor(
), ha nincs colo/templar hydra-ling(-infestor)
FF ellen tunnelling claws7. P ellen szinte sosem (minden countereli tövvé-kevésbé: zealot, blink stalker, immortal...), T: tank-marine ellen lingekkel, infestorokkal, de mire jön a marauder kelleni fog a BL helyette (esetleg mech ellen, átmeneti megoldásként, de egyszerre csak keveset)
-
Reaper Peter
csendes tag
Köszi a részletes választ!
Az 1.-nél hiába derítem a droppot az alulra/felülre droppolt egységek egymást fedezik és mindig azt kapja fel, amelyik felé megindulnak a lingjeim/banelingjeim (persze előtte a falhoz tapadva jól odapörkölnek a lingeknek). Igazából csak akkor lehet kiszedni az ilyen trükkös droppot, ha van muta, de addig még nem szokott elkészülni a spire.
A roach/hidrát én is próbáltam a P ellen, van amikor bejön, általában a tossok, amint derítik hogy jó pár hidrát legyártottam, visszavonulnak a sereggel a bázishoz (a "szélsebes" hidrával üldözni meg nem igazán lehet, ugye...), közben cronózva kihoznak 2-3 colót és a hidrák pillanatok alatt elfüstölnek.
A korai pylon+cannon natural blokkolást hogyan lehet megakadályozni? 9-10 pool...? (általában 15 pool, 14 hatch-el nyitok toss ellen.)
-
oxox
addikt
válasz
Reaper Peter #30965 üzenetére
Szia,
Fokent toss elleni jatekban tudok segiteni...ha tudok...
ill. az elso, es a otos kerdesre is ugyanaz a valasz...lufi.
a varatlan drop mindenkit jo eselyel megvisel...most a besorolo meccsemen egy terran ellen jatszottam...3gate +robo dropra mentem...O banshee-re...ugye obs volt nalam, tehat erezte, hogy nem fog menni...ment is a drop...kozben lehozott 2tankot...szedoi fele kb elesett...majd egy all int nyomott...abban meg en estem el...tehat a drop mindenkit megvisel, de a droppolonak is nagy kieses, ha fogod...
...a lufikkal viszont ha korbeveszed a bazisodat, ill. 1-2 lingel elfoglalod a naga-kat, akkor a varatlan drop szinte eselytelen....ha tankal lentre letalpal az ciki...(DPeti-vel erre epitjuk a 2v2 taktikankat...gyemantig jutottunk vele)...nehez fogni...1v1ben addigra szerintem ki kell nyitni a sziklat, es lingekkel lerohanni, ha latod, hogy jon a drop, akkor meg jopar crawlert ledobni, hogy fent tavol tartsa a mmm-et....ill. a legjobb ha el sem jut a dropig...erre kellenek a lufik...slingel siman szaladgalhatsz a medicek alatt (ha addigra infestorod van, az meg kulon orom a fungal miatt)
4.-es pont.
szinte mindig force-al nyitok zerg ellen...ha a palya engedi, akkor lentre teszem, es falazok...ha nem engedi, akkor 1base. probalom kesleltetni az expeleset...pilo, vagy pilo cannonal (arany top, platinasok ellen 60-70%-ban bevallt eddig)...a zergnel jellemzo amit kesobb irsz, hogy nagy vesztesegek aran tud altalaban lezuzni...viszont egy zerg akkor van nyero helyzetben, ha minimum +1 exp elonyben van (de minel kesobbi a jatek annal tobb plussz expel kell, hogy rendelkezzen), mert lehet, hogy O ketszer akkora sereget bukik mint En, de jo larva managmentel kb 10ed annyi ido alatt potolja....Foccelingnek volt egy nagyon jo replay-e....ket brutalis sereg csapott ossze (terran ellen), kb nullara vertek egymast...ra kb 30mp-re megint 200-on volt.
De a kerdesre a valasz... varj egy kicsit, addig exp.. egy lufit aldozz fel, es nezd meg mire megy...En voidra szoktam raallni, de pl. Kovsol prism + rakas gw-t jatsza/jatszotta...ha void akkor szerintem a legjobb megoldas a muta (kockazatos, mert ha a toss is latja nalad ezt idoben akkor atallhat phonixre, annak meg csemege a void...bar ha corruptorral vegyited, akkor sakk-matt a tossnak), de engem meg igy esznek meg legkonnyebben...vagy megoldas lehet ffe-re az 1base roach. Az exp miatt keves nyersanyag jut seregre...de az 1base mass roach eleg all in, mart ha lejon 1-2 void, es meg sentryje is van akkor megfogott....ill. nagyritkan szoktak probalkozni hatch proxyval+roach...talan 2x szivtam meg scout miatt...a bazisomra leraktak eldugva egy hatcht, es igy a falat nem kellett betorniuk....ill. szoktak probalkozni nydussal....elsore szamitani szoktam, ezert gaz utan scoutolok, masodik ellen meg pilonnal adok magamnak visiont....toss labda ellen, ha nincs colo idealis a roach-hydra, mass stalker+imo ellen ugye sling...bling szerintem toss ellen nem idealis, hacsak nem falat, meg szedot akarsz apritani...ultrat ellenem nem szoktak hozni...buta egy joszag, lassan keszul el, es draga is, a toss labda meg egesz jol eszi is...inkabb BL-t szoktak favorizalni. infestornal fungal nagyot utos (mass voidot pl. siman szivatja)...mivel eri meg tarsitani...ezt mondjak meg a zergek...ha meglatom oket, egybol probalom kimikrozni oket.....azt hiszsem winnerhun ellen jatszottam, es atvette az anyahajom felett az iranyitast, majd a sajat seregem ala nyitott fekete lyukat
....ha lett volna 30blingje meg is nyeri a jatekot...amugy szerintem zerg ellen a legdurvabb az anyahajo, colo, gw units labda....leghatranyosabb faj detect szempontjabol....
-
Reaper Peter
csendes tag
Sziasztok!
Az SC2 megjelenésétől tolom a játékot, két hónapja váltottam terranról zergre (kicsit már unalmas volt). Ezüst liga tetején vagyok, kezdek belerázódniaz új fajba, de van néhány visszatérő nehézség, amire ha tudnátok tanácsot adni, megköszönném.
ZvT:
1. Low drop/high drop: a T a main-em bázis felőli oldalára (felülre) egy medivacnyi marine-t droppol, a túlodalra pedig 1-2 siege-elt tankot vagy szintén marine-okat. A bázisomnál lévőket stimmeli, berohan velük és annyi kárt tesz amennyit csak tud, amikor pedig megérkeznek a lingjeim/banelingjeim visszamegy a droppolás helyére és felkapja őket a medivac-kel, mielőtt kinyírhatnám őket. Közben a plató túloldalán lévő marine-ok/tankok kényelmesen lepuffogtatják a felmentőosztagomat. Aztán ezt ismételi. Különösen Shakuras-on idegesítő ez, mert a kövek miatt oda sem tudok menni a low ground-on lévő egységeihez.
2. Mivel/hogyan lehet a leghatékonyabban kiiktatni a Planetary fortress-eket ha 3 turret védi és rögtön az összes szedő elkezdi javítani? A lingek gyorsan elhullanak, baneling-ből pedig irreálisan sok kell. Roach-ot nem szoktam hozni ZvT-ben, a brood lord meg csak late game-re van és egyébként is lassú, közben bőven odaér a terran felmentő sereg.
3. Komolyabb mech terran sereg (8-10 hellion, 3-4 thor, 4-6 tank és pár viking) ellen mi az ideális seregösszetétel?
ZvP:
4. Protoss FFE ellen érdemes korai (egybázisos) 6-8 roach-os rushra menni, vagy inkább makrójátékra (2. exp, drónozás) ajánlott rágyúrni?
5. A P warp prizm-ből droppol 2-3 sentry-t és 1-2 zelát a main-emre. A rámpát rögtön FF-el blokkolja, majd elkezd zelákat (estleg stalkereket is) warpolgatni a prizm-ről amikkel súlyos károkat okoz a main-en a sentry-kel pedig folyamatos FF-el megakadályozza, hogy erősítést küljek a naturalról. Mi lehet ez ellen tenni?
6. Midgame-ben a tipikus P sereget (sok zela és stalker, néhány sentry és immo) mivel/hogyan lehet lenyomni? Általában csak jókora túlerővel és jelentős veszteséggel sikerül (ha sikerül...), az FF-ek miatt még lőtávolságon belül jutni sem egyszerű.
Úgy általánosságban:
7. Mikor, milyen T/P seregkombináció ellen érdemes ultrákat hozni?
8. Az infestorok milyen saját egységekkel párosítva a leghatékonyabbak, illetve a fungal vagy infested terran képességüket érdemesebb használni csatákban (T/P viszonylatban)? Neural parasite-ot érdemes még a range nerf óta használni?
Előre is köszi a válaszokat!
-
oxox
addikt
hoztam a szokásos formámat....buktam az első laddert
....és hoztam a szokásos formámat...ennek ellenére feljebb sorolt
....1v1 platina
-
Pöttön
őstag
Na most láma leszek.
Mit jelent a papír liga? -
fi:zi'k
nagyúr
Továbbra is keresek papírligás társat.
-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun #30954 üzenetére
Nagyon elcseszték, de azt élvezem, hogy hamarosan GM leszek a bétában, mert olyanokat dob
-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun #30951 üzenetére
Quick Match
-
execute93
őstag
Háááát.. Szerintem Starcraft Arcade menüpont egy nagy rakás sz.r.
Többi grafikai megoldás tetszik, de az nem, hogy mindig meg kell majd nyomnom az F2-t a helyett, hogy automatikusan bejönne. Na mindegy.. Nevem: IIIIIIIIII (10 db nagy i betű) karakter kód: 536 -
execute93
őstag
válasz
Winner_hun #30948 üzenetére
Itt azt írja, hogy optimális: 3/84GB tehát összesen 4gb ot szedek le durván?
Valami ilyesmi nevem lesz benne: IIIIIIIIII -
execute93
őstag
sc2 arcade-nak mennyi a mérete? GB-ban
-
Pöttön
őstag
Olvasgattam az utóbbi Hsz-eket.
A procis résznél tátva maradt a szám D3, SC2 1magot használ...
Én abban a hitben voltam hogy meg izzasztja a játék mind a 2 magot na mindegy...
Esetleg lehet tudni valami hírt hogy a Hots-ba mennyire dagasztják meg a gépigényt?
Mert azt tudom hogy azonos grafon szebb lesz, meg a fizikája is jobb lesz, csak arra lennék kíváncsi hogy milyen áldozat árán érik ezt el? -
execute93
őstag
valaki játék? online vagyok ~ nem tudom meddig
-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun #30931 üzenetére
Na ja!
Ne is mond egész nap d3+sc2 volt+buli áhh, elovtalm
-
oxox
addikt
válasz
execute93 #30928 üzenetére
kesobb meg voltam
DPetivel toltuk 1-ig
...eleg pepita volt a jatekunk....
vidd vissza az uvegeket, es vegyel tecsoba egy mikrofontDPetiszerintem az a brutalis terran nem egyedul tolta a ketoldali dropokat...szerintem adott controlt a tossnak, es az vitte a fel csapatat....
-
föccer
nagyúr
Köszi szépen gyerekek a mai meccseket! Igazán élvezetes volt mind.
Remélem folytatjuk valamikor.
üdv, föccer
-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun #30921 üzenetére
HI,1v1? vagy valaki team?
-
Formaster
addikt
válasz
Winner_hun #30921 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
-
Egon
nagyúr
Hi all!
Van egy kis gondom a játékkal.
Újratelepítettem a gépet (SSD vétele miatt), így a játékot is (a C:\-n volt). Telepítéskor próbáltam aktiválni, de kiírta, hogy már elértem a maximális licensz-számot ebben a régióban. Ilyenkor mi van? A játékot a múlt héten vettem a CD Galaxisban. -
föccer
nagyúr
Papírligás teamplay valaki?
üdv, föccer
-
execute93
őstag
-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun #30902 üzenetére
Full ugyanúgy néznek ki az egységek, illetve a funkciójuk is ugyanaz, mint a rendesé.
gyere fel, nézzük meg -
Alg
veterán
Francba, már ranked vagyok ebben a szezonban... na akkor nem marad más, játszani, aztán majd lerak oda ahová kerülnöm kell
-
execute93
őstag
Customban volt igen, nem hiszem, hogy egy gamer csinálta
Valaki nem jön játszani rajta egy kicsit? BBQ#161
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest