Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
diablo1984 #4098 üzenetére
A bruttó 15k-s asus m2n lapomban, nf430-as chippel, lazán megvolt 280 FSB, tovább nem néztem
A GB lapot nem ismerem, tesztek nem rosszak róla, az abit lapot se ismerem, arról is jókat írnak.
#4099) BiTR@ider: azzal a lappal nem is tudnál tuningolni, ha benne is van a menüjében, nem nagyon műxik, majdnem ilyen lapom volt, csak nf430 chippel, nálam se ment a tuning, lehet a ramok miatt. 8600 gt-t én igazából nem ajánlom, sli mégúgyse, sztem lazán elveri egy 8800 gts 1edül, és fogyasztásban sincs akkora talán, ha meg a dx10 miatt veszel 86gt-t felesleges, valódi dx10-es teszt még a gtx-et is megizzasztja, gts alatt meg élvezhető dx10-es game nem lesz sztem. -
BiTR@ider
csendes tag
Tényleg, a lap típusát nem írtam oda. Sorry.... Gigabyte GA-M61SME-S2. Sajna nem volt épp pénzem jobbra és inkább a kényszer vitt rá. Előző Asus lap lehalt. Aztán később szereztem egy Inno3D GeForce 8600 GT kártyát. DDR3, 256 RAM. 3DMark 2005-ben 8336 pontot ért el a gép. Szerintetek ez mennyire jó eredmény?
Amit még nem írtam le a gépről, hogy Maxtor SATAII 160 GB illetve Chieftech 400 Wattos táp.
Mondjuk arra gondoltam, hogy később szerzek egy ilyet: Gigabyte GA-M59SLI-S4 aztán még egy 8600GT-t SLIben. -
diablo1984
veterán
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
BiTR@ider #4094 üzenetére
No para, úgy megy a vasad ahogy kell
Cpuz azért látja 400-nak a sebességét, mert valóban annyi. A 800 az effektív sebesség. ugyanez vonatkozik a HT-ra is. Ha gyorsítani akarsz a gépen tuning nélkül, a memória időztéseket kell minél szűkebbre venni. Ha a lapod típusát megadnád, könnyebben tudnánk segíteni. Ctrl+F1 kombinációból ha nem tévedek GB lap. C'n'q pedig éppen arra való, hogy leszabályozza a procit, ha nincs kihasználva. Netezés, irodai szuttyogás, zene, video stbstb közben nincs szükség nagy kraftra, ne izgulj amikor gamelsz felcsűri az a kraftot
Én mondjuk úgy szoktam beállítani, hogy game előtt kikapcsolom, game után visszakapcsolom, winben az energiagazdálkodásnál tudod állítani, csak minimálisnál műxik, más esetben nem.
-
oszili
csendes tag
Lapvásárlás elõtt állok. A proci már megvan egy AMD Athlon 64 X2 4000+ Brisbane 2.1GHz Socket AM2. Szerintetek milyen lapot vegyek alá az nforce 5xx szériából, ami jól tuningolható is? A keret max. 25K.
-
BiTR@ider
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. 100.000 év után gépet ujjítottam. Amivel tudtam próbálkoztam de nem jutottam semmire. Témában említett alaplappal kapcsolatban: DDRII 800 Mhz van benne, Kingmax. Felismeri, de CPU-Z ben csak 400 Mhz ketyeg. Szintén itt a HT Link csak 1000 Mhz vagy ez épp elegendő? CPU az egy Athlon X2 3800+. A CPU Core 2000 Mhz. Everestnél lemértem a memória sebességét. DDR I közeli. Valahol a közép mezőnyben. Próbálkoztam a CTRL+F1 kombinációval BIOS-ban. De nem tudom, hogy mi az amit még át tudok állítani. Az AMD Cool & Quit!? nevű motyót nem tettem fel. Mert akkor asszem mindig leszabályozta a procit 1000 Mhz-re. Bevallom őszintén nem szeretném elrontani a gépet. Ezért fordultam hozzátok. Kihozni belőle a megfelelő teljesítményt. Tehát, hogy félreértés ne essék nem akarom tuningolni a vasat.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
BiTR@ider -
ftc
nagyúr
olvasnivalo:
[link] -
szacsee
nagyúr
Hali!
Arra vigyázz, hogy az Infinity aktív üzemre lett tervezve, a Ninja Passzívra.
Ha nem akarsz rá ventit, akkor a ház hátuljába érdemes egy 12-est berakni.
Bővebben Scythe tulajok topikja 1-hsz, valamint érdemes a topikba is beleolvasni a tapasztalatok végett.
Remélem segíthettem! -
ftc
nagyúr
péntektől passziv lesz az X2-m
Kap egy Infinityt
-
katt777
félisten
Azt olvastam, hogy az AM2 kifut az A64 X2-esekkel.
Az azt azért jó lenne tudni, mikor lesznek végre K10-esek, és hogy tényleg ok lesz-e AM2-be, mert akkor nem kell lapot cserélnem.
Intelt úgy értettem, hogy most a 6000+osra váltás áráért vehetek egy P35-ös lapot E4300-as procival, amely 3GHz-re húzható, és így messze lehagyja az előbbit, később pedig ugyanebbe a lapba tehetek egy quad-ot, és még a chipkészlet is támogatni fogja. -
Probiker
aktív tag
válasz
katt777 #4078 üzenetére
Istenem, ''mindenki'' azért rinyál, mert AMDnél ''új'' procihoz új foglalatu lap kell.
Namármost, intel durvábban csinálja ugyanezt, mindössze a foglalat marad ugyanaz. Ott chipkészletekel szivatják a jónépet.
Pl: minden egyes AM2-es lapban megy minden AM2es proci. Viszont LGA 775nél ez nem így van, sőőőőrt!! (új proci új chipkészlet.....) -
katt777
félisten
Most olvastam, hogy a 6000+ az utolsó AM2-es proci. Hát ez szívás, a 4 magoshoz eszerint az AMD-seknek lapot is kell cserélniük. Ez nem túl felhasználóbarát dolog, ilyenkor gondolkozik el igazán az ember a platformváltáson. No de a 6000+-szal egy ideig még biztos nem lesz gond, ennyi a vigasz.
-
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #4074 üzenetére
Kösz a linket, folytatom a tájékozódást. Az a tuning-dolog azért érdekes.
Szívem szerint maradnék az AMD-nél. De ha lesz 4 magos, belemegy-e az AM2-es foglalatba, ahogy az Intelnél kompatibilisek a 2 és 4 magos procik?
Amint látom a linkeden, nem lehet annyira tuningolható a 4300, hogy utolérje a 4x gyorsabb 6000+-t.
[Szerkesztve] -
katt777
félisten
Hi!
Tudjátok, hogyan lehetne a 4200+ procimat stabilan 2600 MHz fölé húzni? 2700-nál elszáll a tudományom, és rendszer néha akad. 2600-on viszont nem kell visszavenni sem RAM-ból, sem HT-ből, és + fesz is alig kell a RAM-nak (+0,5 V, procinak azért kell 1,4 V), szóval lehet hogy összességében így szalad a legjobban. -
Chaser
legenda
válasz
Boci_83 #4063 üzenetére
Most azért ragaszkodnék hozz, mert egy 3600-os brisbaneom eltűnt a süllyesztőben úgy néz ki, és nem kívánok 10k fölött megint x2-re fordítani pénzt..1ébként meg volt bőven sempronom, meg a64-em is, egy 3200-es semi és egy 3000-es a64 között sebességben én nem vettem észre igazából különbséget, sőt, mintha a sempron fürgébb lett volna
Pedig mind2 1800mhz-en jár alapból. Most meg azért venném ezt az EE sempront, mert kiba olcsó, asszem 6 v 7k-ért kapnám, lehet megmaradna az AMD gépem így netezésre, letöltésre, akár full passzívan is, kicsit alulfeszezve a procit. Kb ennyi a történet
#4061 diablo1984 : egy celeron tényleg ratyi, csakhogy az újak nevükben cerkák csak, conoe magjuk van, ugyanaz az utasításkészlet, aki már vett ilyet rosszat még nem mondott róla, és alapból max 35W TDP-s. Alapon nemtom mit mennek, 2.5G fölött nagyon húzós a teljesítményük az biztos, akinek volt x2-je vagy és átállt c2d-re, azt mondják, átlag 40%-kal gyorsabb azonos órajelen, csak normális lap kell alá, mert ugye intelnél nincs IMC.
Valszeg a vége az lesz, hogy lesz AMD meg intel gépem is
Postára visszatérve, nekem 1x fordult elő, hogy harmadnapra ért ide valami, egyéb esetekben másnapra itt volt, úh stikli lesz valszeg, a srác elvileg jövőhéten jön haza, majd kiderül..több hsz-e vvan mint nekem, ezért nem is fordult meg a fejemben, hogy esetleg átb@szás lesz, persze még mindig ott a lehetőség, hogy a posta a hunyó, hallottam már róla rémtörténeteketFelbontott csomagok, megvámolt csomagok..stbstb..
#4065 Gyuri27 : amikor én vettem, még nem ilyen árban volt a ramLegolcsóbb 1GB/800-as KM lett volna, 7.5kért, csak osztán addig vártam, amíg újra felment
-
ftc
nagyúr
[link]
rs780 -
diablo1984
veterán
egy d420 cerka kb 7k, és az odavág egy sempronnak, meg egy a64-nek is
hát persze-persze!
a core2duo-kat he nem lehetne olyan brutálisan húzni, akkor alapon az x2-es amd-k megennék! nemhogy egy cerka procos! te sem gondolhatod komolyan!
más: a srác aki baszik postázni a cuccod, nyugodtan szedd szét a száját, mert nekem a postai csomagok szinte perc pontosan jönnek-mennek, és az max 2 nap! nem 2 hét!
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4059 üzenetére
Az abit lap ATX-es, intelre váltással 1úttal váltanék mATX-ről is
Ez a teszt amit linkeltél érdekes, sztem nem feltétlenül fedi a valóságot. A héten ha tudok szerezni egy 35W TSD-s 3400-es sempit, akkor maradok AMD-nél, ha nem akkor veszek intelt/ az 1 hétre kölcsönkért sempit így 3 hét után már vissza kéne adnia bótnak
/
Emberrel egyelőre nem tudom mi lesz, ha nem mutat egy hiteles feladóvevényt, nem lennék a helyében..
KM-ra ne mondjál semmit, a másik választás samu volt, akkor inkább KM. 1ébként az 512/800-asat veszettül lehetett húzni, 1000 fölé mentem vele cl5-ben alapfeszen.
Az én mostani ramomra gondolsz?Én 5.5kért vettem darabját, még az árzuhi előtt. azt szorozd meg 1.2-vel
-
Gyuri27
félisten
igen elfelejtettem neked matx lap kell. Az abit p35 az?
Most az i-ben 18,5 (nekünk)Igaz a d420 9k a 3600+ 14k. [link] de mint látod a 3600+ alapból veri a e2140-t. Tehát ....
Tudom neked ilyen megoldások kellenek, viszont lehet a birsalmát lasabban is hajtani.
Embernek szakiljad szét a száját.
A posta ettől függetlenül szar.
A kingmaxra meg nem mondok semmit.
Nekünk halandóknak ez a ram mennyi lenne? -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4057 üzenetére
KM 2x512/667 a ram.
GB 20k körül van, és nincs mATX-es, legalábbis én nem találtam. De 20k sok érte..Abit p35 E-t kapok 22k-ért, GB-t talán 18-19-ért, egy d420 cerka kb 7k, és az odavág egy sempronnak, meg egy a64-nek is, intel összekapta magát, AMD is lassan elkezdhetné.
A 3600-os birsalmát elvileg elcseréltem egy 3000-es athlonra, meg egy x1300-ra, gyakorlatban viszont én elküldtem a procit, viszont nem kaptam még semmit, azt mondja a gyerek, lassú a posta, az én procim odaért, de szerinte 4 lába el volt hajoplva és nem műxik..itt nekem valami büdös..az ő érdekében remélem, hogy tényleg csak a posta lassú, bár azért 2 hét az már enyhén gyanús.. -
Chaser
legenda
Újabb észrevételek: billről indítás is műxik, ami nekem azért lényeges, mert nem házban van a gép, hanem íróasztalban
Mikrokapcsolós madzagom meg nincs, a 2 nőnek meg elég rizikód így bekapcsolni a gépet ha én nem vagyok itthon
Qrva gyorsan bootol, nem fagyizik, viszont ez a kölcsön sempi teljesen antituning lehet, 230-as FSB-nél már hibázott a tömörítés..
Sztem összességében ez egy igen jó lap,mit nem adtam volna egy ilyenért fél éve.. -
Chaser
legenda
válasz
Balinov #4054 üzenetére
Sztem normális ez is, csak a ramomat nem komálja, nem ez az első lap
C-mos clearhez még hozzásegítettem a proci fesz csökkentésével, az az asrock lapban is 1ből összejött
A q-fan nagyon frankó, a chip sem meleg, az a belépő BIOS picture cool
Igazi zöldes AMD feeeling
Gameval teszteltem, ami a 6150-es vga-n beszaggatott, ezen nem. 1ébként melyik catalistot érdemes hozzá feltenni?
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4051 üzenetére
Pár sor: frankó, viszont valszeg a kölcsön procim antituningos, ramot meg nem komálja a lap az biztos, 800-on már behal..volt már egy cmos clear hála ennek
Tetszik, és valszeg ez volt az utsó AMD-s deszkám egy jó ideig, találtam egy occsó abit ip35 lapot, belévágok egy kóró cerkát, osztán ha az AMD megembereli magát, majd lesz újra éemdím, ha nem, akkor nem lesz...
-
Chaser
legenda
Hazahoztam a lapot
Gond nélkül ment minden, ventiszabályzás műxik, még egy kis tuning aztán alvás
-
ftc
nagyúr
According to a roadmap leaked on the net. The upcoming RS780 hall be Dx10 capable and includes support for HT3.0, UVD, PCIe, 45nm CPU and AVIVO HD. It is said to be available from next year and it will replace the 690G/V. There won't be a variant of it supporting the Intel platform as RS600 is the last chipset supporting LGA775.
For discrete chipset, the RD790 will support the Phenom and CrossFire 2.0 (formerly known loosely QuadFire) with 4 GPUs working in tandem. PCIe 2.0 s supported with double the bandwidth. RD790 supports 32 lnaes for graphics (4x4 or 2x16) and 6 pcie x1. A PCIex4 connects NB and SB
OCW -
Balinov
titán
hamár R690G, Asus M2A-VM tulajok, 1001-es béta biost próbáltátok? egy árva mukk sincs changelogként az ánusz szupportoldalán...[link]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
csorlala #4042 üzenetére
''Árlistákból 2X1Gb Kingmax kijön 20 eFt-ból, viszont más márkából még 30 eFt-ból sem''
Már nem azért, de pl.:
2x1024MB DDRII 800 A-DATA retail pack 20 676 Ft 2 év
2x1024MB DDRII 800+ A-DATA Extreme Edition 23 848 Ft 2 év
DDR2 PC6400 800MHz 2048MB GEIL ULTRA KIT 2DB (Chip BGA, 1.8~2.3VV, , SPD: 4-4-4-12) 24 486 Ft Élettart.
DDR2 PC6400 800MHz 2048MB GEIL VALUE KIT 2DB (Chip BGA, 1.8±0.1VV, , SPD: 5-5-5-15) 22 361 Ft Élettart.
És 4400+ -ból ezeket gyártották:
2x1MB 90nm 65W 2200MHz: [link]
2x1MB 90nm 89W 2200MHz: [link]
2x512KB 65nm 65W 2300MHz: [link]
Nekem ilyen [link] lapom van A-data EE 800+ memókkal, amik mennek 1000MHz magasságában. Amint látod 24k (mondjuk amikor én vettem még 22k alatt volt), de ott a Geil Ultra is 25k alatt. ha meg spórolni akarsz a memón, hát a Kingmax is jó lesz vagy az A-data retail pack. -
csorlala
tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni, a jelenlegi konfigomat Apumnak kell adni, mert bedöglött a gépe.
Kérdésem milyen alaplapra kezdjek el építkezni?
AMD-s X2-es gépet szeretnék, X2 4400+ lesz talán, csak az bizonytalanít el, hogy majdnem minden internetes árlista mást ír róla valaki azt írja 2x1 mB-os cache máshol azt írják hogy 2x512, sőt még a magja is különbözik. Vagy én vagyok ekkora láma, h ennyi féle van egy prociból?
Videókari Asus X1950 Pro ezt még elbírja a pénztárcám olyan 40 eFt körül.
A ram vétem még atom bizonytalan, átolvastam több topicot is azt írja mindenki h nagyon érzékeny az AM2 alaplap+X2 páros a ramra.
Árlistákból 2X1Gb Kingmax kijön 20 eFt-ból, viszont más márkából még 30 eFt-ból sem. Mennyire ne spóroljak a ramon?
Kb. 150 lenne most a gépre úgy hogy még kell bele egy SATA vinyo, mert jelenleg 2 ATA és 1 író és egy olvasó amiből kettőt le kell selejteznem.
Köszi előre is nagyon. -
Gyuri27
félisten
Az amd-nek tovább kellene gondolni a nv féle linkboost technológiát. Hamár van procijuk, vgajuk, chipsetük. Mert abból a nyamvadt int memvezérlőből többet is ki lehetne hozni. Pl nagy ramgyártóval (akár amd edition névvel), hogy a lehető legkisebb időzétisű ramokat adjanak a k10-hez. Mert úgy nézki ez kell a procijuknak.
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Probiker #4032 üzenetére
Most nem is tudnám, benn felejtettem a boltban, zárás előtt beesett egy szervizes meó, és kiment a fejemből a lap
Na sebaj, holnap is lesz nap...
Gyuri: hát ez igaz, intelből van választék, alighogy megjelent az ip35-ös chip, már nálunk is lehet kapni sok gyártótól ilyen lapot, nem úgy mint AMD-t-..
K10-nek tényleg ütősnek kell lennie, a legújabb cerkák conroe alapúak, 35W maxTDP-vel, és kb annyi közük van a régebbi celeronokhoz, mint a nevük egyezése, a kóró összes utasításkészletét tartalmazza, az L2-je 512kb, mint az E2xxx szériás kóróknak, iszonyat lehet húzni ezeket is, szinte sz@réhugyé adják őket, az AMD helyében én komolyan elgondolkoznék, nem hiszem el, hogy nem tudják megoldani a gyártás megkezdését, mire jövőre a boltokba kerül a procijuk, addigra x millió ember gépében intel proc lesz, a másik rész x millió ember gépében szintén, mert csak jókat fog hallani már a celeronokról is, és nevetsaéges áron hozzá is tud majd jutni..ha tuningolni meg nem akar, egy tizenegynehány k-s lap is bőven elegendő alá..
-
schumi62
csendes tag
válasz
piadex2 #4015 üzenetére
Hali!
Nekem pont ugyanez volt a hiba az új gépemmel.Se kép se hang.
MSI K9N-ULTRA lap 3800-as egy magos proci.Indítok se kép se hang.
Kértem kölcsön egy diagnosztikai panelt és kiderült hogy a memória a hunyó.
Egy tök új 1 gigás Kingmax volt benne.Kicseréltettem a boltba egy 1 gigás Goodram modulra és rögtön elindult a lap.Előtte én is próbáltam mindent de nem indult.Aztán elgondolkodtam és arra a következtetésre jutottam hogy mivel a prociban van a memvezérlő ha nem komálja a ramot vagy hibás a memcsi akkor a processzor nem indul el.Próbálj memot cserélni hátha.Egy próbát megér.
Üdv -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4030 üzenetére
Jah, ahogy mondod, ha már kialakult valami, amiből pénz jön be, nem erőltetik magukat. Safi lapokat ugyanúgy be3 kellene vezetni, attól hogy vga-t gyárt még a usereket meg kell győzni arról, hogy alaplapot is jót tud..stbstb..de sztem hagyjuk ezt, am2-zzünk
Du. tesztelek mint állat, nézegettem ma az asus lapot, elég kicsik rajta az É-D híd bordái. Na majd meglássuk, hogyan működik, mindenesetre 3 év gari van rá, az már mellette szól
-
Gyuri27
félisten
azt hittem érted. Az nem a doboz szerialja hanem a benne lévő terméké.
Chaser: pl a sapi lapokat nem kellene bevezetni mert mindenki is meri. Amúgy pl az aqua is sok helyen reklámoz, tehát annak az egyik sarkába lehetne tenni egy új terméket. Inkább az a baj, hogy ott is a fejesek csak azokat ismerik. Mint nálatok, hogy a intel a valami. Az amd-ről meg két szót nem tud nyögni. Szerintem. -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4002 üzenetére
Arról van szó, hogy pl alaplapok terén a nagy magyarság úgymond ráállt bizonyos márkákra, pl asus, GB, MSI, stb..a nagykereknek nem is érdeke még több gyártót bevezetni, azzal hogy új gyártók jelennének meg, nekik nem lesz nagyobb forgalmuk, maz amit az ismert névtől vettek volna az userek, azt vennék meg egy ismeretlentől..nyereségileg a nagyker ugyanott lenne. Viszont az új gyártókat be kell reklámozni, kapcsolatot kell kialakítni velük stbstb..ami idő és pénz, ez nem érdeke a nagykereknek..
Prociárak AMD-nél sztem már nem nagyon fognak csökkenni, 5-10%-os csökkenések vannak az 1 hónappal ezelőtti viszonyokhoz képest. Viszont az intelnél már beindult a gépezet, q6600 nálunk pl 64.5k kiskeráron..kijöttek az 1333 mhz-es FSB-jű intelek is, pár k-val az 1066-osak fölött..és ez még jócskán mérséklődni fog. K10-nek vagy valami nevetséges áron kell kijönnie, vagy über jónak kell lennie..esetleg a 2 kombinációja, vagy nagy bukta lesz sztem..
#4007 Vandit.: mi köze van ahhoz annak, hogy adható-e fesz a procinak, hogy box v oem volt?1ébként 90%-ban csak dobozosak a procik, én legalábbis oem-et nem is láttam am2-ben
-
piadex2
senior tag
Na ezt már csak érdekességként:
A processzoron nincs ''BOX'' a kódjának a végén!!!!
Azt mondja ADA3800IAA5CU, ami OEM verzió.
És én magam szedtem ki a BOX-ból! Na ez hogy lehet????
p. -
piadex2
senior tag
Nem tudom, hogy milyen magos. Mert nem tudok cpu-z futtatni.
Elméletileg a kódjából (ADA...) ki lehet találni?
De amúgy hogyan jutok biosfrissítésig, ha nekem a képernyő sötét marad?
Plusz infó, hogy kikapcsolni is csak úgy lehet a gépet, hogy sokáig nyomom a ház kapcsolóját. Kvázi le van fagyva a rendszer.
p. -
piadex2
senior tag
Na, amúgy mondanám, hogy a rendszer a képernyőre semmit vagyis semmit sem ad ki. A rendszer nem jut a bootig. A ''cpu ki cpu be''-t kipróbáltam, sajnos nem segített.
Még jó, hogy van a garancia intézménye.
Érdekesség:
amikor ki akartam szedni a processzort, akkor az anyag a hűtőborda és a processzor között úgy működött, mint egy ragasztó. Annyira, hogy a kis kar elfordítása nélkül kitépődött a processzor, annyira hozzá volt ragadva a hűtőbordához...
p. -
piadex2
senior tag
válasz
Vandit. #4004 üzenetére
Lehetséges az, hogy a az X2-vel vannak kompatibilitási problémái az alaplapnak?
Lehet, hogy egy titkos jumpert kellene át állítani?
(Amúgy a procit ma vettem BOX-ban, csak azért lennék meglepve...)
Köszi a segítséget mindenkinek.
Azt hiszem, hogy lesz egy processzor vizsgálat, majd egy alaplapvizsgálat is - ilyen sorrendben.
p. -
ftc
nagyúr
válasz
piadex2 #4003 üzenetére
Szegényt szivatta egy Biostar lap...ami nálam azota is jol mükszik...valami az Enermaxban több volt vagy tul kis terhelést adott a tápra a cucc és nem indult be neki.....
Esetleg proba CPU ki és ujra be......néha megoldja a gondot..esetleg biosfrissitésel egy másik CPU-al
#3998-ra
nah igen a lap....a gép legfontosabb összetevője!
megvárom AM2+ -t és ha jo árban szerzek be lapot akkor AM2-t belepréselem azt kap egy nativ 4 magosat meg egy Vistát nah és onnantol nincs vásárlásvalahogy meg kell kötni a kezem..Linux erre nem jo mindent felismer
és nem kér ujra regelést....sztem egy eredeti OS visszahozná nálam az árát 3x is .....annyiszor elmaradna alaplapcsere
Lásd AM2-t nálam
via k8m890,ati RD480,amd690G,amd690v közel 3/4 év alatt
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
Ezt értem. De ami igaz, ha valamit nem is lehet kapni/nem tudni, hogy van arra nincs is kereslet.
A pixi féle üzletek ha jól működnének azok jók lennének, mert náluk a francia anyacég miatt sok érdekes dolgot kapni. Csak ugye a magyar betyár virtus miatt nem működik rendesen a dolog.
Csökkentek már a proci árak, van uj kisker árlista?
ftc: igen egy k10, egy 7xx az érdekes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest