Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
BiTR@ider
üzenetére
No para, úgy megy a vasad ahogy kell
Cpuz azért látja 400-nak a sebességét, mert valóban annyi. A 800 az effektív sebesség. ugyanez vonatkozik a HT-ra is. Ha gyorsítani akarsz a gépen tuning nélkül, a memória időztéseket kell minél szűkebbre venni. Ha a lapod típusát megadnád, könnyebben tudnánk segíteni. Ctrl+F1 kombinációból ha nem tévedek GB lap. C'n'q pedig éppen arra való, hogy leszabályozza a procit, ha nincs kihasználva. Netezés, irodai szuttyogás, zene, video stbstb közben nincs szükség nagy kraftra, ne izgulj amikor gamelsz felcsűri az a kraftot
Én mondjuk úgy szoktam beállítani, hogy game előtt kikapcsolom, game után visszakapcsolom, winben az energiagazdálkodásnál tudod állítani, csak minimálisnál műxik, más esetben nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Venom RGB 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - ÚJ-Bontatlan
- GLS AZ ÁRBA! G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) 3600MHz CL18 KIT (F4-3600C18D-16GVK) - Újszerű!
- 4x 8GB DDR4 G.Skill TridentZ 3866MHz
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- ADATA (1x32GB) DDR5 4800MHz CL40 - 120 hó garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cpuz azért látja 400-nak a sebességét, mert valóban annyi. A 800 az effektív sebesség. ugyanez vonatkozik a HT-ra is. Ha gyorsítani akarsz a gépen tuning nélkül, a memória időztéseket kell minél szűkebbre venni. Ha a lapod típusát megadnád, könnyebben tudnánk segíteni. Ctrl+F1 kombinációból ha nem tévedek GB lap. C'n'q pedig éppen arra való, hogy leszabályozza a procit, ha nincs kihasználva. Netezés, irodai szuttyogás, zene, video stbstb közben nincs szükség nagy kraftra, ne izgulj amikor gamelsz felcsűri az a kraftot
Én mondjuk úgy szoktam beállítani, hogy game előtt kikapcsolom, game után visszakapcsolom, winben az energiagazdálkodásnál tudod állítani, csak minimálisnál műxik, más esetben nem.