- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Abit NF-M2S
erről mit lehet tudni? intVGA-s lap kellene ez van Gianninál... -
Chaser
legenda
Ha dsub is lesz a moncsin, akkor no problemo, dvin se lenne szebbb a képe -én legalábbis nem tapasztaltam- .Ezért jó ha van valami külső x300, gf6200 kari, ha jó minőségű gyártótól van, akkor annak azért szebb képe van, mint az integráltaknak, és dsub, dvi, tvout is van. pénteken adtam el a 6200-asomat, már bánom, sokkal jobb mint az integrált volt..de mivel mostanában nem játszok, annyira nem is lényeges..
-
Chaser
legenda
Komoly számításoknál sem fog hibázni, ha úgy gondolod elérted azt az értékeket amit szeretnél..go orthos.. pár óra orthos még nem garantálja a minden tekintetben hibamentes működést, 12 már eléggé, ha 100%-ra akarsz menni akkor 24 óra, ha közben nem dob hibát, akkor ugyanolyan stabilan és jól működik, mint a gyári értékeken, ami ugyebár ált. csak gyárilag van butítva, előttem már leírták hogy mért.
És így az az alapon 1 órás renderelés nem 59:30 lesz, hanem 40-45 tuningtól függően
DVI minek? Olyan csatis a tft-d? Nem lehet ebbe is dvi csatit venni?Egyik asrock lapnak van ilyen lapja, a dvi csati külön van, és a pciex16-ba kell rakni, sztem azzal is mennie kellene.
-
ftc
nagyúr
nah pl vegyünk egy programot... amit egy huzott rendszeren forditasz le....elég csak egy tizedes hely hiba és lehet ,hogy egy nem tuningolt gépen nem ugy fog futni....
én a komoly számolásokra gondolok(most egy rendernél nem mindegy,hogy 1 óra vagy 59 perc 30s ?)...
Asrock lap valakinek?
GIGABYTE MA69VM-S2 ilyet tudok majd szerezni...csak sajna nincs rajta DVI -
Chaser
legenda
Ez így messze nem igaz
Alpfeszes tuning semmilyen károsodást nem eredményez, ha valamennyit mégis, az kb abban nyilvánul meg, hogy az adott cucc max 5%-kal lenne rövidebb élettartamú, ami valljuk be, lófitty se
Mivel szoktam tesztelgetni, tudom hogy sok különbség van pl egy 3200-es sempi alapjárata ami 1800mhz, és 2500mhz-en járatott állapot között..ha nem is ég és föld, ramokat is húzva 30-40% simán +van.. -
Gyuri27
félisten
Azért nem csak a proci számít. Ehhez hozzá teszed a ramot, meg a vga-t és máris tudsz játszani olcsóbbért. A proci tuningról csak annyit ha alapfeszen v a gyártó által meghatározott fesz-en belül mozogsz nem lesz baja és nem hiszem, hogy instabil lenne.
Szerintem. Az, hogy melyik proci mit bír meg nem a minőség ellenörzés dönti el (csak), hanem az ostya melyik részéből van. -
paleinho
senior tag
valamiért pl egy X2 3600+ nem kapta meg az X2 4600+ jelölést....valamelyik gyártói teszten hibázott...
nem hiszem hogy minden egyes procit letesztelnek annyira alaposan, minden proci ugyanazon gyártósoron ''ugyanabból az alapanyagból'' készül, az hogy melyikből lesz 3600+ vagy 4000+ stb. azt az dönti el, melyikből mennyire van szükség, nyilván amelyik népszerűbb jelen esetben 3600+ abból kell többet ''gyártani'' és hogy kielégítsék a keresletet azok a procik is csak alacsony szorzót kapnak amik simán mennének gyorsabban is.
szeretném azt hinni hogy ez így vanés így is van
valamikor volt egy cikk a chartered bérgyártósdiáról az AMD számára, abban volt szó arról hogy olyan proci gördül le a szalagról amilyenre éppen szükség van, és ezt csak az utolsó fázisban a szorzó változtatásával tudják szabályozni, tehát egy adott steppinggel rendelkező procicsalád minden tagja azonos, a szorzót nem számítva, esetleg kicsit nagyobb fesz kell neki
persze ez mind szigorúan szvsz -
ftc
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2287 üzenetére
nézd
vegyünk egy rendert
legyen 1,9Ghz vs 2,5Ghz
10s-t ér? elenyésző...és lehet,hogy rosszul számolt ki valamit amire azt az egész további számolást folytatta....egy pl 1 órás rendernél lófingot se számit...
Vegyük játékok...1,9Ghz-n pl megy 25FPS-el 2,5Ghz-n meg pl 32-el.... ez mind2-nél alacsony szám....főleg ilyenkor egyre többször megy a gép 25 alá....ami diavetités
Bizonyitsátok be,hogy stabilan működik egy CPU huzott orajelen....valamiért pl egy X2 3600+ nem kapta meg az X2 4600+ jelölést....valamelyik gyártói teszten hibázott... -
Gyuri27
félisten
Nem imádom a dfi-t. Viszont ez jó ár érte.
''mivel ha a jelenelgi nem elég egy tuningolt se lesz elég...''
Ez érdekes. Ha veszünk egy 1900mhz-s 3600+ birsalmát + 800-s ramot. Ezt mondjuk tuningoljuk és megy kb. 2500mhz-t + 900-t (akkor még nem is mondtam sokat) na ennek szerinted nincs értelme?
Tudod minek nincs értelme. Annak amit az amd csinál 200mhz-t kidobálni a procit. Mert gyakorlati haszna mi lehet 1900-s helyett 2100-s procit venni? -
ftc
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2285 üzenetére
NF4-t passzivra?
amugy eredeti uj ára nagyraktárból 19K körül....
sosem értettem mi ez a DFI körüli nagy imádat.
Stabil alaplap márkák számomra azok ahol nincs tuning opció...és ha van tuning opció akkor a feszóltségek legyenek stabilak és a frekvenciák is.Szép és jó,hogy tuning 1000-el ha az embereket a stabilitás érdekli ...a tuning kb 5%....
és ugye nem kell még 1x leirnom a tuningról avéleményem.Én 2 okból szoktam tunngolni...Érdekel mit tud a vásárolt CPU illetve mit tud az alaplap...azt megy vissza eerdeti orajelre....mivel ha a jelenelgi nem elég egy tuningolt se lesz elég... -
Gyuri27
félisten
Nos aki am2-s lapot szeretne jót olcsón tessék [link].
-
ftc
nagyúr
legalább már az USB is lassu...nem kell mindig az IDE,SATA kezelést felemlegetni....
az a vicc,hogy gyorsabb volt mint a többieké,most meg hehe 20-ra lecsökkent...SIS,AMD hozza a 26MB-t.
de viszont mintha a sata olvasás irás gyorsabb lenne....nem baj akkor sem állok át a a gonosz zöldekhez...főleg,ogy év végén vagy 2008 Q1 SB700(kellene jönni egy SB650-nek is,de lehet AMD kihaggya..)és uj RS790-nek USM-s intVGA.. -
ftc
nagyúr
NF 7050 teszt...valami gondjuk van USB kezeléssel...[link]
-
ftc
nagyúr
VGA megvan
holnap CPU és ram...nem lehet kapni Brisbane magos x2 3600+ -t -
GD21
csendes tag
Nem akarok most egy 800 MHz-s olcso ram-ot venni inkabb varok es veszk 1066 vagy 1160 MHz-st miko lemegy az aruk! es lesznek Dual-ba 4 GB-sek!
Regi gepem osszeallitasom ez let volna :
Procesor AMD Athlon64 X2 4200+, dual core Windsor, socket AM2
VGA: PX8600 GTS TDH Extreme
Alaplap: MSI K9N Ultra-2F
HDD:
SATA
WD 320GB, 7200rpm/S-ATA/8MB, WD3200JS
RAM:
Geil Ultra 2GB DDR2 800MHz CL4 Dual Channel Kit 498,62 RON
De meg sok uj dolog elenik meg!
[Szerkesztve] -
GD21
csendes tag
Mindent lehet csak penz kell! En is megszivtam meg a telen vettem 2X 512 MB Geil 420 MHz-t es leesett az ara 45%-ot!
-
GD21
csendes tag
A ram-ok is fasza dragak egy jo Geil vagy Kingston Dual-ba dragabb mint egy 8600 GTS, de nem lehet RAM-ba befektetni mert minden evben esik 15%-ot az aruk vagy meg tobbet!
-
GD21
csendes tag
En is gepet rakosgatok egy Kingston HyperX 4GB DDR2 800MHz CL5 Dual Channel Kit vagy egy Geil PC2-9280 DDR2-1160+ Dual Channel Kit! Csak h ezek kurva drágák, ezert addig varok es keresek egy jo alapot pl Msi K9N ULTRA 2F vagy Asus M2N32-SLI-Deluxe es procinak egy AMD Athlon64 X2 4200+, dual core Windsor, socket AM2-t es miko lessz Leadtek 8600 GTX 512 MB!
-
Chaser
legenda
Én meg ezt venném, ill. vettem volna, ha nem lett volna múltkor sürge a gépösszerakósdi: [link] ha tuningolni nem is lehet, egy 3600-os x2-vel + 2x1 gb rammal azért jó társaság lenne
Most raktam össze egy vias am2 msi lapot, abban min. tuning van, asszem neked is olyan volt.
Sis-es lapért ölni? Mit tud az? -
ftc
nagyúr
AM2+ szálingónak a hírek..[link]
Q3-ban várható...szal onnantól számomra -
ftc
nagyúr
Ez a mostani álmom:[link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
janos1988 #2251 üzenetére
Én úgy tudom x16. Pcie vga mellett nem tudod használni az int vga-t. Nem egy tuning betyár. (ha azt akarsz [link]).
30k-ért adata ee 800+ (27-29k), geil ultra 800 (28-29k) cl4-es ramok kaphatók. A vakitás 2x1gigát 50-60 körül osztogatni. Mert a maradék 30k-t vga-ra meg procira költöd és gyorsabb az egyész cucc. Amit szerintem a max a ramra érdemes költeni az 36k. Azért mert itt a ph-n ősember árul 2x1giga micron fatbody-t ennyiért.
Az e6320 kb. 40k-ba kerül. Amit érdemes és kifizetődő az x2 4800+ L2 1x1mb windsor kb 27k. Illetve bármelyik brisbane magos proci. Mennek mint atom, alapfeszen.
Az utolsó bekezdés elég vicces. Viszont itt egy jó, integrált lap c2d-hez [link]. Ja az ára? Az intelnél drágák a licencek.
[Szerkesztve] -
janos1988
addikt
válasz
Gyuri27 #2249 üzenetére
Nehany kezdo kerdes.
Ez a M2A-VM HDMI tenyleg jo alaplap. par kerdes:
- valos a pci-e x16 sebessege vagy parasztvakitas es max 4-8x-en megy?
- ha veszek bele vga-t, int. vga-t tudom hasznalni mellete (extrai miatt)?
- teljesitmenyben (alaplap) mennyiben marad el 1 jobb am2-es alaplaptol? (neha latni alaplapokat, foleg ilyen olcsokat, amelyek elegge lemaradnak +10k-val dragabb tarsuktol ugyanazzal a procival; gondolom ez is ilyen?!)
X2 6000+ (2x3Ghz 2x1MB L2)-est gondolom meglehet rantani 1 kicsit nem is olyan hude jo minosegu (~30k netto) ddr2 2x1GB-os memoriaval is?! (mert ugyebar ami a csovon kifer es meg nem karos- ez csak vicc- , annyira nem erdekel a tuning csak mar manapsag alap 1 kis plusz loket, amit nagyon is erdemes kihasznalni)
C2D-t ugyertem az az alaplap ~25k nettoba (amit en terveztem venni), mig 1 ilyen AM2-es deszka (vagy a 6100-as geforces) ~18k bruttoba. (raadasul nekem nem igazan fontos a vga most per pill, ezert is kell int.-es)
A procik szinte 1 arban vannak X2 5200+ es az E6320 (es szvsz 5200+ leheletnyivel jobb mint a 6320-as, huuu mennyien nekem fognak esni, de ha varok kicsit AMD-s procik ara meg fog csokkeni, de C2D nem igazan.)
Mellesleg nem akarok ''komolyan'' tuningolni mert a fentebb emiltett amd-s proci is boven elegendo lenne es hat azok a Geil es tarsai memoriak meg gondolom sokkal dragabbak 30k-nal
De ha tudsz ehhez az amd-s laphoz 1 hasonlo C2D-sat ami kb. olyan aron kaphato es jo, megfogadom tanacsodat. (AsRock ConRoeXFire-eSATA2 is nezegettem, de ez nem vmi jo valasztasnak tunik, raadasul nincs benne int. vga)
[Szerkesztve] -
yankee
tag
Mikor jönnek már a 690G deszkák?
-
Gyuri27
félisten
-
Boci_83
őstag
Érdekes ez a tápos dolog. Szerintem sem a -5Vos fehér vezeték volt a problémás....
Én nem örülök ennek az Am3-as dolognak annyira. Most vettem új konfigot, és íme itt van megint egy új. Igaz tudom, ennek soha sem lesz vége.....de hát akkor is, hagyhatnánk egy kicsit hogy én is örüljek valaminek. -
janos1988
addikt
Hellosztok.
ASUS M2NPV-VM (int. vga-s) alaplaprol mi a mi a velemenyetek? Tuning, megbizhatosag, melegedes bla bla.. Mennyiben befolyasolja a teljesitmenyt a sok integralt dolog benne?' No meg ez az alaplap tesztekben sokban kulonbozik 1 izmosabb 30k koruli AM2-es lappal?
Egyelore 1 AMD Sempron 3000+ AM2 lenne benne, es majd nyar vege fele mikor mar olcso lesz az X2 6000+ () vennek bele egyet (felteve ha belemegy). Ezt az X2-ot mennyire lehet meghuzni 1 pl. ''DDR2 2048Mb 800MHz Geil Kit of 2 (2x1024Mb) CAS 5-5-5-15, 1.8V, aluminium hűtő, dobozos'' ilyen vagy ehhez hasonlo memoriaval, ami meg nem karos neki, 20-30% menne tuningba (?). Mert C2D-t szeretnek igazan 1 Asus P5B-E alaplappal es 1 E6420-as procival de itt az alaplap nettoba 8k-val tobb mint az AM2-es bruttoba...
Na meg 1x ha majd lesz 8800 gtx-em
a proci ki tudja hatjani?!
Koszi elore is a segitseget.
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Probiker #2237 üzenetére
Utánanéztem a fehér kanócnak. Hát amiket én árulok azokon nincs is
1xűen ki van hagyva a helye üresen. Megnéztük a boltban a 400-ast, azon sincs. Nem tudom mire szolgál az a kanóc, isas cucchoz nem hiszem hogy az kéne, p2met is hajtotta ilyen táp, abban isas hangkari van és ment az is
Mivel a p4esed ment vele, és gyanítom, hogy xxxx gép ugyanúgy menne vele, marad az, hogy válogatós a bio lapod
bár ilyenről még nem hallottam..
szerk:#2243 ftc: ennek felettébb örülnék ha igaz lennemost úgyse fog kelleni nekem a jelenleginél komolyabb gép, talán majd az am3 odaver kicsit az intelnek
de remélem árban is, úgy mint mostanság..
[Szerkesztve] -
yankee
tag
Így van a fehér a -5v. Az asus FAQ szerint nem is kell már az újabb gépekhez cak ahhoz amin van ISA. erről ennyit..
ATX power supply voltage of -5V is available to traditional ISA interface device. If your motherboard does not offer traditional ISA interface, or you are not using any of the ISA interface device, then, your system does not need -5V voltage. -
ftc
nagyúr
nem lesz sokáig AM2+,se 65nm
[link] -
Probiker
aktív tag
Pedig már keztem megszokni az oda visza utat
Tutti, hogy a táp volt a hibás, codegen táppal simán ment, enyimével nem...
Samsungal még nem próbáltam, majd holnap megejtek azzal is egy próbát. De iszonyat hangja van ennek a kölcsön tápnak, nembírok mellete megmaradni, ááá a fülem -
ftc
nagyúr
válasz
Probiker #2239 üzenetére
akkor nem kell jönnöd
remélem mostmár megvagy elégedve vele....
nekem sincs enermaxon fehér......
de nekem simén vitte...a a fehér nem -5V ?
amugy a legfrisebb biost flesseltem belé...mikor kiprobáltam és ott már van CnQ
sok szerencsét a laphoz,CPU-hoz,ramhoz......samsungal is kiprobáltad? -
Probiker
aktív tag
Megvan a válasz kispajtások!
Leviszem egyik ismerőshöz, szervízbe. Rákötik 500as Codeghányra, egyből világítanak ledek, bootol.
Na mondom, idáig nálam nem jutott. Levittem 350es FSP tápom, ami hajtaná gépet.
Ráköti...... de semmi. ventik pörögnek, gép nem indul.
Egyből arra gondolt, hogy egyik 5voltos ág nem jó. Nézi multiméterrel, mikor: '' nincs bekötve egy fehér vezeték''
Na mondom fasza, zsír új FSP, egyből ment is vissza gariba, ha cserélik akkor már holnap hoznak másikat helyette, addig pedig kaptam egy cseretápot. -
Chaser
legenda
A tft dsubon vagy dvin csatizik a laphoz? Ha a táp másik gépben megy, akkor az kilőve. Hdd nem lehet korlátozó, anélkül is mennie kell a gépnek. Ha a proci kivülről hibátlan kontaktnak is lennie kell. Cpu azonoson azt érted hogy a tied volt, vagy hogy olyan mint a tied? Ha csak olyan mint a tied, akkor még mindig fennáll, hogy a proci a hibás. Kollega keressen + priviben, + próbálok neki segíteni, ne a totyikot írjuk tele ezzel.
-
ftc
nagyúr
CPU,lap,memória azonos.....
nekem hitachi hdd,crt monitor,enermax táp
kolegának: samsung hdd,tft,FSP táp
nálam ment...
ezt a jelenséget 3x láttam eddig
1. lehetőség behalt a lap(kizárva nálam szépen ment ma is)
2. nincs CPU kontakt...kolega azt irta jobban nem tudja belenyomni
3. ATX csatlakozonál kontakthiba
a táp másik gépében megy szuperül... -
Chaser
legenda
Akkor ezexerint ram_problem volt ott is, lényeg hogy már megy
Most olvastam, hogy mégse megy. Gondolom a proci sem ugyanaz, sztem akkor ott lesz a bibi.
HDD
monitor
táp- ezek nem okozhatnka hasonló jelenséget, a táp esetleg, de egy FSP nemigen, ha van lehetőség rá kell mérni multiméterrel, vagy +nézni más gépben, ez lenne az első FSP amiről kiderülne hogy hibás, sztem nem fog kiderülni. -
ftc
nagyúr
nah nézzük...Probikernek megint nem megy a lap....
nálam elcő bekapcsolásra elindult....
ami eltér:
HDD
monitor
táp
monitor kizárva...kivéve ha LCD-el lassan fut fel
táp sztem mindegy,hogy milyen márka csak legyen meg a kellő terhelés
hdd...márkafüggőség hülyeség....
akkor mi is lehet a hiba oka? -
ftc
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2223 üzenetére
a CF lényege 2 egyforma kártyát összerakni...a két kártya közül a lassabikhoz igazul a gyorsabbik...majd ha fizikát lehet számoltatni velük addig marad amit irtam...
sztem a 2 lap ful ugyanaz csak az egyiken asus logo a másikon asrock..meg az asrockhoz egy csomo mindent adnak :_D -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Giga: mit bánom én már a dvi-t. Persze kérdés lehet-e átalakitani v nem? A lényeg a 4 foglalat a memónak, meg lehessen kicsit tuningolni. Mert ugye az asus, msi kiesik.
Samu: elhiszem, hogy nincs spórolva. Viszont egy ekkora cégnek (aki ezzel foglalkozik) nics ''tisztességes'' ramja. Nincs kitben, nincs rajtuk hűtés. érthetetlen. Lehet, hogy nem autót kéne gyártani.
Az asrock lapod mennyire volt antituning illetve ez is az egy az egyben ?[link].
Az R6xx-nál a cf, hogy lesz megoldva? Két különböző is összeköthető mint anno v nv mintájára csak egyformák?
[Szerkesztve] -
-
ftc
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2217 üzenetére
Goodrammal első bekaőpcsra felfutott....ez annyira uj alaplap,hogy csupa ??????????? oldalon tlaálok hozzá cuccokat....de felraktam neki egy uj biost abban már van CnQ... ezt is ?? ?? oldalrol
de még mindig bejön a bios frissités....nem kell semmit sem felrakni flopppy-ra csak a filet hozzá..... -
ftc
nagyúr
Alaplap megy...memoria is átvándorolt Probiker-hez....köszönöm a fuvart
még jo,hogy most lesz kocsi amit használhatok nem állok át motorozásra -
Chaser
legenda
Kecskeméti totyikban az egyik srác mesélte nemrégen, hogy vagy 10 fajta ramot próbált a gépbe, semmivel nem ment, valami gagyi 533-assal ment csak, de azzal nagyon... nekem mákom volt hogy 2. próbálkozás bejött, először én se tudtam mi lehet, minden új, FSP táp...aztán gondolkoztam hogy ram lenne a ludas? de mondom az is új, a boltban ahol dolgozok minden gépbe olyat rakok és mind1ikkel ment, hát az én giga lapomban nem ment..inkompatibilitás a 21. sz. legnagyobb csodája
szerk: ha minden kötél szakad, sztem küldd el a srácnak az egyik modulodat és próbálja bele azt, ha azzal se megy akkor gond van...
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Jah annyi
Mondtam hogy jó az alpine hűtő
A cpu fűt, az alpine hűt
(#2195) Probiker: nyugi, sztem ram hiba lesz..nálam ugyanez vol a giga lappal amit most vettem, valami gagyi ramot kaptam kölcsön, se kép se hang, csak ventik pörögtek fel, belepróbáltak a boltban kingmaxot, azzal egyből ment
szerk: ha van lehetőséged, nézd + másik rammal, lehet a bio lap is válogatós, csak a jót szereti
#2197) greatchaos : hibás ramok egyre sűrűbben vannak újan, milyen márka volt?
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
mondom további ötleteket....(köss le mindent csak az alaplap maradjon....)
első inditás CPU nélkül
azt memoriák nélkül
huzd ki a ventit
vedd ki az alaplapot tápot....és csak ugy rakd össze egy dobozon(bár még mindig CPU kontakt hibára gyanakszom.....akkor szokta ezt csinálni a gép(nem lát CPU-t))
...resteld ujra a biost...elemt hagyd illetve elelőrizd,hogy jól e tetted vissza a jumpert..
még alaplapot sem CPU-t nme láttam elhalálozni szálitás során....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kempingezés és sátrazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged