Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Hát annyira nem feszegettem a végét. Igazából azt tudom még róla hogy 1,3V amit a lapommal legkevesebb feszt tudok adni, azon a feszen 3150Mhz ami stabil ha fent van a dual core oprimalizer. Ha nincs fent akkor megy kicsit többet is stabilan. Ezeket az eredményeket még a melegben csináltam, mikor jöttek a hidegebbek, gondoltam kiköltözök a garázsba, de aztán elmaradt, nem húztam mert akkor nem működik a lapomban a CnQ, és elég sokat megy a gép üresjáratban...
-
Boci_83
őstag
Tunningőrülteknek ajánlom figyelmébe az áláirásom...
-
Boci_83
őstag
válasz
Probiker #4331 üzenetére
Ettől nem kell annyira megilyedni, nem Te vagy az első, és nem is az utolsó. Én vettem olyan pasztát majdnem 2K-ért TTS-től hogy ugyanezt prudukálta az Abit Kn9-emben... Én is meglepődtem nem kicsit, de az a paszta úgy megfogta a procit, ha egyszer üzemi hőmérsékletre melegedett a proci, hogy iszonyat.( álítom, ha lefogató pöcköket eltörte volna a freezer, mint az szokás, a paszta akkor is megtartotta volna a hűtőt.)
Közük sincs az utánna vásárolt 200-500 Ft-os izé szutykoknak ehez... -
Boci_83
őstag
válasz
frankie! #3561 üzenetére
A DDr500 kb DDR2 1000 Szintjén lehet....
És akkor teljes platform váltással kell számolni. Egyébként mindenki űbereli a 800+ 1000+ Mhz-es ramokat, meg hogy a 533 -as DDR2 az milyen visszaesés DDR-hez képest.
Hát én annyira nem estem hanyadt a 800áas memóimtól, a 533-ashoz képest, pedig 960-at viszi 4-4-4-12-2T időzítésen.
Az 533-al is mértem 8000/s olvastást, a 8000-assal meg nem sokkal többet mint 9000.
[Szerkesztve] -
Boci_83
őstag
válasz
diablo1984 #3514 üzenetére
Teljesen igazad van, és pusztán figyelmetlenség volt. Bár eszembe nem jutott volna, csak ki tudja mikorra. Biztos ezért akadt el az xp telepítés is végzetes hiba üzivel...
-
Boci_83
őstag
válasz
diablo1984 #3512 üzenetére
Teljesen véletlenül tettem ezt bele. Ez akadt a kezembe! Kicsit keresgéltem és találtam 80 ereset is. Majd holnap folyataom a rendszer építést, akkor kiderül hogy lesz e még kékhalál ezzel az üzivel! Köszi mindenkinek!!
-
Boci_83
őstag
válasz
huhuhorgasz #3510 üzenetére
Kicseréltem 80 eresre. Remélem ez lesz a gond! Thanx!!
-
Boci_83
őstag
válasz
diablo1984 #3507 üzenetére
Ide-s vinyókról van szó. Mindkettő az. Leformázom! Köszi!
-
Boci_83
őstag
válasz
diablo1984 #3502 üzenetére
Lehet hogy bad sektoros... Nem todom. Beraktam egy másik vinyót is, de itt is megállt végzetes hiba miatt a telepítés, de újraindult és most feltette.... A naplózást hol tudom megnézni???
-
Boci_83
őstag
Az Xp trelepítésem ezzel a hibaüzivel kékhalált hallt--> Unmountable boot volume
Hol keressem a problémát???? -
Boci_83
őstag
válasz
VaniliásRönk #3484 üzenetére
Köszönöm Szépen!!
Bár lehet hogy a Windows telepítés sem fog menni...akkor mi az eljárás????
-
Boci_83
őstag
Üdv Urak!
Megtudná nekem mondani valaki, hogy MSI lapnál hogy kell biost frissíteni!?? Abitnál már csinálltam, se Msi lapot még eddig nem is láttam közelről. Mostanáig. Itt is van valami flesselő progi mint a Bios lapok esetében??? -
Boci_83
őstag
Az elhangzott kérdések 70%-ra lehetne azt válaszolni hogy olvass vissza Bazz..... Vagy keress a Guglin.....
És akkor mitől lenne kiemelt topic?
[Szerkesztve] -
Boci_83
őstag
Bocs az OFF-ért,
de erről mi a véleményetek?? [link]
Jobb mint a fehér paszta!??
[Szerkesztve] -
Boci_83
őstag
Üdv! Megtudnátok mondani mi lehet a problémám? Olyan gonddal küszködöm, hogy néha kilép játékból, és hibaüzenetként azt írja ki hogy a cod2 hibát talált ezért leáll. Most felraktam a sysTool progit, s mikor elindítottam, a auto tunningot, ugynezt írta ki.
Lehet hogy a procivezérlőmmel van a gond? Hol tudnék használhatót beszerezni. Érdekes dolog, hogy sem az alaplapi cd.n kapottal sem, sem másikkal amit a neten találtam, nem működik tunningnál a CPUClock! Vélemény????? -
-
Boci_83
őstag
Üdv! meg tudnátok mondani hogy mi az a DDRII VVT?? Valamilyen fesz, 1 V körül, de pontosan? Hány volt az elfogadható?? Abit Eq mért értékem 1, 02nél besípolt mikor + feszt adtam a memóriáimnak, kívánta, mert piszkáltam az FSB-t !?
-
Boci_83
őstag
válasz
as_Rock #2504 üzenetére
Mindenképpen told újra az Xp-d!! Biztos hogy ez miatt van a gond, és nem azért mert gyenge, vagy nem jó minőségű a tápod. A tápcserét nem azért javasolták hogy ilyen jellegű a probléma, hanem itt ''Prohardver-en'' iratlan szabályként szerepel hogy '' jó konfigot, nem bízunk gagyi, no-name tápokra, a számítógép szive a tápegység, és nem a proci!!!! ''
-
Boci_83
őstag
Amikor arról beszéltek hogy egy lapnak hol a vége, akkor azt pontosan hogy értitek?
1. Amikor nem stabil a rendszer?
2. Amikor fel sem áll a rendszer?
3. Vagy amikor a gép el sem indul? ( gondolom erről beszéltek )
Ugyanis nem tudtam reggel alukálni, és próbálkoztam.... hát 290 Fsb-nél még bezenél a Windows, de aztán újra is indul! Én a procimra gondolok, hogy az nem bírja. 1,6 Vnál már tényleg nam adok többet neki. A Chipsetnek szoktatok + feszt adni? 1,2V helyett 1,25V azzal nem lehet nagy baj ugye?
Feltettem ezt a kérdést az alaplapom topikjában is, de remélem nem baj hogy itt is
megkérdezem?Várom hozzáértő véleményeteket!!!
-
Boci_83
őstag
válasz
diablo1984 #2416 üzenetére
Nekem NK9 Ultrával nincs gondom, elégedett vagyok vele, igaz nem tunningolok 300 FSB-t. A Sli lapra pedig mindenki azt mondja felesleges, s szerintem isígy van. Sli rendszerbe csak ''nagyon felső'' kategóris kártyát érdemes, középkategóriában inkább Vga csere több gyorsulást hoz mintha 2 karit sli-znél.... szvsz....
-
Boci_83
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #2348 üzenetére
Azt én is megnézném......némi kételkedésem nekem is van ezügybenn...
[Szerkesztve] -
Boci_83
őstag
válasz
Mr. Maffia #2344 üzenetére
Melyik lap viszi a 320 Fsb-t?
[Szerkesztve] -
Boci_83
őstag
Érdekes ez a tápos dolog. Szerintem sem a -5Vos fehér vezeték volt a problémás....
Én nem örülök ennek az Am3-as dolognak annyira. Most vettem új konfigot, és íme itt van megint egy új. Igaz tudom, ennek soha sem lesz vége.....de hát akkor is, hagyhatnánk egy kicsit hogy én is örüljek valaminek.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest