Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Boci_83
üzenetére
Most azért ragaszkodnék hozz, mert egy 3600-os brisbaneom eltűnt a süllyesztőben úgy néz ki, és nem kívánok 10k fölött megint x2-re fordítani pénzt..1ébként meg volt bőven sempronom, meg a64-em is, egy 3200-es semi és egy 3000-es a64 között sebességben én nem vettem észre igazából különbséget, sőt, mintha a sempron fürgébb lett volna
Pedig mind2 1800mhz-en jár alapból. Most meg azért venném ezt az EE sempront, mert kiba olcsó, asszem 6 v 7k-ért kapnám, lehet megmaradna az AMD gépem így netezésre, letöltésre, akár full passzívan is, kicsit alulfeszezve a procit. Kb ennyi a történet
#4061 diablo1984 : egy celeron tényleg ratyi, csakhogy az újak nevükben cerkák csak, conoe magjuk van, ugyanaz az utasításkészlet, aki már vett ilyet rosszat még nem mondott róla, és alapból max 35W TDP-s. Alapon nemtom mit mennek, 2.5G fölött nagyon húzós a teljesítményük az biztos, akinek volt x2-je vagy és átállt c2d-re, azt mondják, átlag 40%-kal gyorsabb azonos órajelen, csak normális lap kell alá, mert ugye intelnél nincs IMC.
Valszeg a vége az lesz, hogy lesz AMD meg intel gépem is

Postára visszatérve, nekem 1x fordult elő, hogy harmadnapra ért ide valami, egyéb esetekben másnapra itt volt, úh stikli lesz valszeg, a srác elvileg jövőhéten jön haza, majd kiderül..több hsz-e vvan mint nekem, ezért nem is fordult meg a fejemben, hogy esetleg átb@szás lesz, persze még mindig ott a lehetőség, hogy a posta a hunyó, hallottam már róla rémtörténeteket
Felbontott csomagok, megvámolt csomagok..stbstb..
#4065 Gyuri27 : amikor én vettem, még nem ilyen árban volt a ram
Legolcsóbb 1GB/800-as KM lett volna, 7.5kért, csak osztán addig vártam, amíg újra felment
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingstone Fury DDR5 16GB 6000Mhz 2x8GB
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pedig mind2 1800mhz-en jár alapból. Most meg azért venném ezt az EE sempront, mert kiba olcsó, asszem 6 v 7k-ért kapnám, lehet megmaradna az AMD gépem így netezésre, letöltésre, akár full passzívan is, kicsit alulfeszezve a procit. Kb ennyi a történet
Felbontott csomagok, megvámolt csomagok..stbstb..