Hirdetés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorlala
tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni, a jelenlegi konfigomat Apumnak kell adni, mert bedöglött a gépe.
Kérdésem milyen alaplapra kezdjek el építkezni?
AMD-s X2-es gépet szeretnék, X2 4400+ lesz talán, csak az bizonytalanít el, hogy majdnem minden internetes árlista mást ír róla valaki azt írja 2x1 mB-os cache máshol azt írják hogy 2x512, sőt még a magja is különbözik. Vagy én vagyok ekkora láma, h ennyi féle van egy prociból?
Videókari Asus X1950 Pro ezt még elbírja a pénztárcám olyan 40 eFt körül.
A ram vétem még atom bizonytalan, átolvastam több topicot is azt írja mindenki h nagyon érzékeny az AM2 alaplap+X2 páros a ramra.
Árlistákból 2X1Gb Kingmax kijön 20 eFt-ból, viszont más márkából még 30 eFt-ból sem. Mennyire ne spóroljak a ramon?
Kb. 150 lenne most a gépre úgy hogy még kell bele egy SATA vinyo, mert jelenleg 2 ATA és 1 író és egy olvasó amiből kettőt le kell selejteznem.
Köszi előre is nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- OpenMediaVault
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- OTP Bank topic
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest