Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Jah, ahogy mondod, ha már kialakult valami, amiből pénz jön be, nem erőltetik magukat. Safi lapokat ugyanúgy be3 kellene vezetni, attól hogy vga-t gyárt még a usereket meg kell győzni arról, hogy alaplapot is jót tud..stbstb..de sztem hagyjuk ezt, am2-zzünk
Du. tesztelek mint állat, nézegettem ma az asus lapot, elég kicsik rajta az É-D híd bordái. Na majd meglássuk, hogyan működik, mindenesetre 3 év gari van rá, az már mellette szól 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- G.Skill Aegis DDR4 16GB CL16 3200MHz Gaming Series
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Du. tesztelek mint állat, nézegettem ma az asus lapot, elég kicsik rajta az É-D híd bordái. Na majd meglássuk, hogyan működik, mindenesetre 3 év gari van rá, az már mellette szól