Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hugo chávez
aktív tag
A 2500-as procikban mind a Wiki, mind a PH! szerint is 850/1100 MHz a gpu frekvenciája (kivéve a 2500T-t aminél 650/1250 MHz), úgyhogy valószínűbb, hogy az általad látott tesztekben lehet elírás az 1350 MHz.
Az "Embedded Options Available" azt jelenti, hogy beágyazott környezetbe (tehát valamilyen "céleszközbe") is elérhető ez a proci.[link]és [link]
A VT-d egy olyan hardveres virtualizációs megoldás, ahol a virtuális gép(-ek) közvetlenül (nem a host rendszeren keresztül) hozzáfér a perifériákhoz. [link]
A Trusted Execution Technology pedig az Intel hardveres biztonsági megoldásainak gyűjtőneve, ha jól értelmezem, akkor arról van szó, hogy a védendő programoknak képes elkülönített futtatási környezetet biztosítani, amihez más programok (pl. vírusok) nem férhetnek hozzá, ezenkívül titkosítást és hitelesítést is biztosít. [link] és [link]
-
strebacom
senior tag

-
törölt tag
-
strebacom
senior tag
Remélem majd valaki ir valami beállítási logoutot, vagy összefoglalót, hogy mit és hogyan is kell a húzáshoz a K-sok esetében...

-
APC ADAM
tag
Azt akartam én is csak el tudtam cserélni az xboxomat 3db 80-as velocira és így most ez jobb biznisz volt mert kell új tv is

Az az 1 baj van csak a velocikkal hogy nem fértek be az ice kittel csak 1 a másik 2 meztelen
Qru:marad ez a tuti,nem kell a párszáz MHZ az állandó fagyásért

-
fagy53
nagyúr
Itt már sikerült javítani a memóriavezérlő órajel ajánlásán..

-
APC ADAM
tag
válasz
poppfalusi
üzenetére
Szerintem be fog menni
a ház meg még vagy 20 centivel magasabb de az most nem volt lényeges a kérdésed szempontjábol azért nem raktam a képre ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
poppfalusi
tag
Nem valami hatalmas a házad, de egyébként tetszik
a vga környékén elég jó a szellőzés
!! nekem szerencsére oldalról lehet betenni az az optikait, vinyókat
szóval ott van hely csak ez aggaszt hogy a ramom nem férne oda ettől a hűtőtől 
-
APC ADAM
tag
válasz
poppfalusi
üzenetére
-
poppfalusi
tag
Szerintem majd én is a másik oldalra rakom..
Melyik dimm-be raktad a ramokat, 2-es 4-es? Tehát akkor a borda az nem lóg már a 2es dimm fölé?

-
APC ADAM
tag
válasz
poppfalusi
üzenetére
1centi tuti van a ram és a bordák között mivel a venti a másik oldalon van

-
AMATŐR
őstag
-
APC ADAM
tag
válasz
poppfalusi
üzenetére
ha a válasz gombot nyomod 1szerübb lenne kinek írsz

-
APC ADAM
tag
válasz
poppfalusi
üzenetére
Ha tőlem kérded akkor el,de a vinyók már nem a coolerventi a ház hátuljához lett rakva mert beleért mindenbe

-
poppfalusi
tag
A mugen 2-től elférnek rendesen a ramok?
-
poppfalusi
tag
Az a link nem megy sehová

Egyébként G.skill.com-on nincsenek is sandy alaplapok felrakva sőt még korábbi se... nem nagyon haladnak ezekkel!!
-
-
törölt tag
válasz
APC ADAM
üzenetére
Ez programhiba lesz, bár ezt nélkülem is kitaláltad.
Legújabb verzió van fent?Egy fórumban találtam, németről google fordítóval magyarra bénázás eredménye, talán segít valamit, és elnézést mindenkitől:

Itt van a kérelem támogatását ASRock. lássuk, hogy mikor és mit írjak vissza a:
"Mivel én beiktatott A Rock OC Tuner és megpróbálta tesztelni a CPU arány a Turbo (21 x 20 x szorzó helyett előre beállított)
Az AS Rock OC Tuner program mindig indult ez a túlhajtott módban. Hogyan lehet állítani ezt a funkciót, hogy normális? Minden alkalommal, amikor vissza, hogy 20 x és kattintson menni, akkor minden rendben van, de már a következő alkalommal, amikor elkezd egy CPU hangsúlyozva alkalmazás (PC játékok, mint a GTA IV például) vettem észre, hogy a CPU hőmérséklet növelni fogja a 80 ° C és monitoring a beállításokat az AS Rock OC Tuner bizonyítani, hogy automatikusan kapcsolja ismét a Turbo CPU arány (21 x szorzó). Még ha becsukom ezt a kérelmet a CPU hangsúlyozva az AS Rock OC Tuner továbbra is ebben a módban.Ez a probléma tart Szóval, ha már lezárta az AS Rock OC Tuner programot, vagy akár eltávolítja a program.
Természetesen én is el a négyzetet a "auto alkalmazni, amikor a program elindul" gomb és a "automatikus futtatását Windows start" ki van kapcsolvaPróbáltam állítani a BIOS alapértelmezett beállításokat, de nem volt hatással, így különösen az ezt a problémát.
Én is használ az ASRock Intelligens Energy Saver program, de az ASRock OC Tuner program úgy tűnik, hogy uralja az IES program aktiválódik, ha elkezdek egy másik CPU hangsúlyozva alkalmazásával.
És a végén egy hozzászólás.
Köszönöm! Én is volt a probléma, hogy a processzor állandóan az OC Tuner futott maximális teljesítményen. Szintén ASRock IES rendezni tudta meg már nem Prozzi.
Ez azért van, mert az energia-lehetőségek, én nem is gondoltam!
Köszönet újraEz viszont nagyon tetszett a fordításban: Az OC Tuner fut velem a fórumon

-
XaraX
addikt
válasz
Erdei88
üzenetére

A 4500 viszont számomra nem várt eredményt hozott.
[link]
A + 100 mhz-hez aránytalanul sok feszt igényelt szerintem, és a Gflops eredmények is romlottak.
Viszont a 4400 jónak tűnik, ráengedtem egy memória all tesztet, eddig megy gond nélkül.
[link]
Ha meglesz a 20 kör, szerintem majdnem stabilnak minősítem.
Egyébként igen, a Mugen 2 van rajta, az utolsó linken látható a max hőmérsékletek is, 25 fokos szoba, zárt ház. -
warcat
veterán
válasz
brainman
üzenetére
Euro ingadozás nagyobb változásokat okoz a napi árakban, dollárnál legalább 10 forintos gyengülés kellene ahhoz,hogy bekavarjon, de jó ideje stabil,pár forint ide-oda
Neked kell döntened,a különbség nem hatalmas,te tudod mennyire ér rá.
Én biztos nem elégszek meg most már P67-be sima 2500-al, mikor 2-3 eFT a különbség -
brainman
tag
üdv urak
hardverker-nél elég baráti áron van az i5 2300, és van is raktáron... ár / teljesitményben a 2400 as lenne nyerő, de az hiánycikk szagú.
érdemes várni / hátha a 2300-as is elfogy, vagy a dollár megfut.. / vagy a 2300-as is nyerő?

-
XaraX
addikt
Felkerült a lapra az újabb bios, és némileg tisztább lett a kép a fejemben a különböző feszekről, nem csodálkozom, hogy a legkisebbre állított feszekkel meg se nyekkent.
Ebben már mutatja, hogy minek mekkora feszt ad alapon is, így tudok mihez viszonyítani.
Sikerült a cpu feszt is stabilizálnom nagyjából a biosban állítotthoz képest.
[link]
Itt bisoban 1,250 van beállítva, és már nem megy fölé terhelés hatására sem. -
poppfalusi
tag
Ohh
, ezt nem tudtam bocsesz 
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
poppfalusi
üzenetére
Arra célzott, hogy a boltban előszeretettel lopják ki ezeket az alkatrészeket, hogy utána plusz lóvéért eladják.
-
poppfalusi
tag
A pro deszkához jár 1 a papírokon is az van hogy a csomag része, de nem 2

-
fagy53
nagyúr
válasz
poppfalusi
üzenetére
Mákod van, abból a dobozból elfelejtették kiszedni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Emberek dolgoznak a boltban is, néha hibázhatnak ők is.. -
poppfalusi
tag
Amúgy jó fej az Asus kaptam 2 SLI bridge kapcsolót plusz még a videkarihoz is kaptam szóval nem tudom mit képzeltek hányszorosan kötöm össze őket

-
poppfalusi
tag
Azt is megrendeltem és nagy reményekkel várom hogy tényleg megjön e addigra amire ígérték
.Ismerősöm apja hozza külföldről! Remélhetőleg nem lesz vele gond. Amúgy i5 2500k lesz a kicsike !!!
-
warcat
veterán
válasz
poppfalusi
üzenetére
Ennek örülünk ,de proci is van hozzá ?

-
poppfalusi
tag
Megjött az ASUS p8p67 pro alaplapom

-
fagy53
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
Kezdek fáradni, ugye nem direkt csinálod?

"There is a third member of the 6-series family that will begin shipping in Q2: Z68. Take P67, add processor graphics support and you’ve got Z68. It’s as simple as that. Z68 is also slated to support something called SSD Caching, ""Taking into account numerous user requests, Intel is going to add another chipset to their LGA1155 family called Z68. It is going to be a hybrid combining P67 and H67 functionality. It will allow using integrated graphics (like H67) and overclocking the CPU and memory (like P67). Z68 is scheduled to come out in Q2 2011."
"Das Übertakten der Desktop-Prozessoren wird nur mit dem P67-Chipsatz einfach möglich sein. Die H67-Boards erlauben keine Verstellung des Multiplikators, der über den maximalen Turbo-Modus hinaus. Der bereits vor wenigen Wochen gemunkelte „Z68“-Chipsatz soll die Eigenschaften von P67 und H67 vereinen und dann dieses Problem beheben. Mit einer Markteinführung rechnet man in der Gerüchteküche zum Frühjahr 2011."
A negyedik linkből /magyar nyelvű / már nem másolom ki az idevonatkozó részt....

darál0w: kösz a biztatást, persze ki tudom azt is fizetni, de 4GHz felett mi a a francot kezdjek vele?
Pusztán mint érdekesség, kicsit csábító lehetőségként foglalkoztat a dolog, de ésszerű haszna nincs és nem lesz. Egyedül az eltemetett tuningos múlt kísért a képében.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
APC ADAM
tag
Hali tegnap óta ezt írja ki amikor bekapcsol a gép ez mit jelent mert eddig nem volt ilyen hiba üzenet és visszavettem alap órajelre?[link]
-
cpu-z 1.56.2 Ez már elvileg jobban méri a sandykat..
-
-
XaraX
addikt
-
klepto
addikt
Nézegettem az Intel oldalát, és valami nem stimmel nekem a procikkal

Az alábbi összehasonlító táblázat szerint a 2500K prociban is csak 850/1100Mhz a GPU frekvenciája, mint a sima 2500-ban, holott a tesztek szerint a 2500K-ban magasabb, 1300Mhz a max. frekvencia.
Hol a tévedés? Az Intel adatlapja a hibás, vagy a tesztoldalak infója rossz?
A 2400 procinál fel van tüntetve a Embedded Options Available, ami a 2500, és a 2500K-ból hiányzik. Ez pontosan mit takar?
És meg egy érdekességre felfigyeltem, a 2500K prociból hiányoznak még a következő funkciók, amik a sima 2500, és a 2400-ban is fellelhetők:
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d). és a Intel® Trusted Execution Technology.
Ezen különbségeket észrevette már valaki, és ki lettek már elemezve itt a fórumon?
Ha igen, akkor kérnék egy linket, ahol ezeket kibeszéltétek, ha nem, akkor nézzétek meg a táblázatot, és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ezek a funkciók pontosan mit takarnak, és milyen előnyökkel, vagy hátrányokkal jár a meglétük/nemlétük

-
poppfalusi
tag
Tomand!!
Nem lett volna egyszerűbb az asus honlapját belinkelni, mint hogy bemásoltál 2 oldalt?

-
rankesz
veterán
Ma már egyszer kérdeztem, de akkor nem jött rá válasz
ezt a ramot néztem ki, mert a weboldala szerint 1.55-1.75 között lehet feszelni (igaz a gyártó a ref órajelhez 1.65-öt ajánl.)
ADATA AX3U1600GC4G9-2G 21990ft/ 8 GB kit
Szerintetek 1.55v körül reális hogy menne alapfeszen?
-
-
XaraX
addikt
Mekkora fesz adható a ramoknak most akkor?
[link]
Jelenleg így megy, de auto-n vannak az ídőzítések.
Még most telepítgetem a wint, igazából csak barátkozunk. -
warcat
veterán
Iponnál érdeklődtem "K" ügyben ,ott az volt a válasz,hogy nem tudnak szerezni(=nincs nagykerekben), majd 2-3 hét múlva (addig gondolom esetleg kifoghatsz 1-2 darabot).
Innen is szeretnék gratulálni a nagykeresek 'professzionális' munkájához, tőlünk nyugatabbra a kulturált helyeken jan. 9-én, vasárnap nyitottak a boltok és megvehetted... -
Haart
addikt
Miért nincs még a piacon i3-as proci? Csak i5-öt látok mindenhol.

-
fagy53
nagyúr
válasz
darál0w
üzenetére
Most járok csak igazán, egyrészt sok a téves, zavaros inormáció ami jórészt az Intel bűne, másrészt meg ma jött meg a lap, így már csak a proci van hátra és ez nem lesz könnyű!
Most ezeket a sorokat is a Te Q8200 -as procid alapórajelén írom, 0.88V-on.
Valójában tényleg elég a 2300, de megfogadtam, hogy legközelebb csak olyan procit veszek, amelyik alapon 3GHz felett megy, ezért a 2400. A legutóbbi infóm szerint viszont 7k-val kerülne többe a 2500K, csak meg kell rendelni. Kicsit elbizonytalanodtam ma.... 
-
MPowerPH
félisten
válasz
balage25
üzenetére
Igen, egyébként ez tényleg idegesítő dolog. Ott az ár, de hozni senki sem tud hozni. Nekem 2 hete nagykeresen elég jó áron ígértek 2600K-t, ez ugye pont a megjelenés. Az a poén, hogy a nagyker is alig jutott hozzá pár db-hoz, így nem tudtak szállítani. Szóval nem a kiskereskedőknél van a hiba. Ők csak rafkósak, feltüntetik, hogy az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Így persze bármilyen árat fel lehet tüntetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...így is hüvös minden