Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jeni
félisten
válasz
brainman #3782 üzenetére
Szia
Márka típus egyéb infó róla? Első látásra keskenynek tűnik, az ára is kedvező és esetekben az elhelyezése a lapon még jól is jönne a memóriák miatt,ahol magasak vagy lehet,hogy az első - három slotban is elférne.Előző íráshoz:Az asrock írta azt a garis dolgot,nem én fordítottam le csak értelmeztem
-
gézu
őstag
válasz
brainman #3661 üzenetére
Az attól függ, mennyit enged stabilan emelni csak a bclk-n keresztül majd a rendszer. Itt lehet még turpisság, amiről nem nyilatkoznak az illetékesek.
A K-s procik jelentősége valószínűleg csökkenni fog, de aki igazi tuningos, azt továbbra is ezt vesz, mert egyszerre játszat a szorzóval és a bclk-val. -
warcat
veterán
válasz
brainman #1159 üzenetére
Euro ingadozás nagyobb változásokat okoz a napi árakban, dollárnál legalább 10 forintos gyengülés kellene ahhoz,hogy bekavarjon, de jó ideje stabil,pár forint ide-oda
Neked kell döntened,a különbség nem hatalmas,te tudod mennyire ér rá.
Én biztos nem elégszek meg most már P67-be sima 2500-al, mikor 2-3 eFT a különbség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Linux kezdőknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Android játékok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Macska topik
- Honda topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest