- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz brainman #7293 üzenetére
Annyiban kell vigyázni vele, hogy ha valami nagyobbacska hűtőt veszel, mint a Noctua NH-D14, vagy a Megahalems, akkor nem fog elférni mellette. Noctuánál még lehet segíteni rajta az egyik ventillátor levételével, a másiknál nem tudom, mi a szitu.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
jeni
félisten
válasz brainman #3782 üzenetére
Szia
Márka típus egyéb infó róla? Első látásra keskenynek tűnik, az ára is kedvező és esetekben az elhelyezése a lapon még jól is jönne a memóriák miatt,ahol magasak vagy lehet,hogy az első - három slotban is elférne.Előző íráshoz:Az asrock írta azt a garis dolgot,nem én fordítottam le csak értelmeztem
-
gézu
őstag
válasz brainman #3661 üzenetére
Az attól függ, mennyit enged stabilan emelni csak a bclk-n keresztül majd a rendszer. Itt lehet még turpisság, amiről nem nyilatkoznak az illetékesek.
A K-s procik jelentősége valószínűleg csökkenni fog, de aki igazi tuningos, azt továbbra is ezt vesz, mert egyszerre játszat a szorzóval és a bclk-val.If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
warcat
veterán
válasz brainman #1159 üzenetére
Euro ingadozás nagyobb változásokat okoz a napi árakban, dollárnál legalább 10 forintos gyengülés kellene ahhoz,hogy bekavarjon, de jó ideje stabil,pár forint ide-oda
Neked kell döntened,a különbség nem hatalmas,te tudod mennyire ér rá.
Én biztos nem elégszek meg most már P67-be sima 2500-al, mikor 2-3 eFT a különbségEA: It's in the crate!
-
MPowerPH
félisten
-
Cybertrone
veterán
válasz brainman #680 üzenetére
H-ss lapkban nincs csak a gyári turbója a processzornak, oda minek a lockmentes K jelzésű?
És a H-s lapokban nincs szorzó emeléses tuning az csak a P-s lapokban van... Viszont a P-s lapokban meg nincs igp!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz brainman #676 üzenetére
Abb a lapba ne vegyél 2500k-t mert az a proci tuningért sikít, és semmi értelme belerakni egy H67-ne!!!!
Drága lapnak valóban nincs értelme, de egy középkategóriás p67-nek van![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tőzsde és gazdaság
- Durrogtass
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest